Dodaj do ulubionych

Allegro - co myślicie

23.04.14, 17:25
Zastanawiam się, czy ja robię źle, czy to kupująca przesadza.
Wystawiłam na Allegro buty, które kupiłam w złym rozmiarze i muszę w ich miejsce kupić inne.
Te buty wystawione na Allegro kupiłam okazyjnie, w wykorzystaniem kodów zniżkowych itp.
Teraz za takie same w innym rozmiarze muszę zapłacić co najmniej 50% więcej.
W związku z tym wystawiłam buty za cenę większą niż mam na paragonie zakupu (o 20zł), po to by moja dopłata do nowych butów nieco się zniwelowała (do 30-40zł zamiast 50-60zł).
No i kupująca po tym jak zobaczyła paragon, za ile buty kupiłam to strzeliła focha.
Ma rację czy nie?
Obserwuj wątek
    • joana.mz Re: Allegro - co myślicie 23.04.14, 17:34
      Focha ma prawo strzelić... i tyle smile Nic więcej.
    • princessa.of.persia Re: Allegro - co myślicie 23.04.14, 17:38
      moim zdaniem moglas sprzedac za ile chcialas.
    • lidiusz1 Re: Allegro - co myślicie 23.04.14, 17:45
      Nie rozumiem takich kupujących. Kupując widziała jaka jest cena, więc moim zdaniem się czepia.
    • majkusia08 Re: Allegro - co myślicie 23.04.14, 17:46
      Trzeba było za darmo oddać wink

Widziały gały co brały,a Ty kupuj nowe smile
      • monia111175 Re: Allegro - co myślicie 23.04.14, 17:56

• afroddytta Re: Allegro - co myślicie 23.04.14, 18:04
      Jak widać nie dla wszystkich oczywiste rzeczy są oczywiste. Sama kilka razy kupowałam coś, nowe rzeczy kupione za jakieś punkty czy coś, oczywiste jest ze sprzedający na tym zarobił bo przecież po to to kupował aby sprzedać z zyskiem. Ja właśnie z obawy jak w twoim poście kilku rzeczy nie sprzedałam, bo nie chce mi sie szarpać z oburzonymi.
    • aleksandra1977 Re: Allegro - co myślicie 23.04.14, 20:30
      moim zdaniem cena butow na paragonie nie ma tu nic do rzeczy. Kupujaca widziala twoja cene, biorac udzial w aukcji, zaakceptowala ja. Nigdzie nie jest powiedziane, ze musisz sprzedac taniej niz kupilas.
    • saszanasza Re: Allegro - co myślicie 23.04.14, 21:04
      Niezmiennie zadziwia mnie głupota ludzka. Miałas prawo sprzedać za ile chciałaś. Zakupując buty kupująca zgodziła się zapłacić tyle, na ile opiewała aukcja. Niech spada na drzewo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka