Dodaj do ulubionych

Szalony weekend w Superpharm

25.04.14, 17:48
Od dzisiaj do niedzieli jest -30% na wszystkie produkty do i po opalaniu vichy,la roche posay,bioderma itd

Vichy 50+ dla dzieci 300 ml kosztuje teraz 48 zl

Jesli kupi sie dowolny produkt do opalania z dowolnej firmy to 100 ml z bioderma po opalniu jes za 13 zl

Wszystkie lakiery do paznokci sa w prmocji kup 1 drugi za 1 grosz

Tej promocji nie obejmuja odzywki do paznokci

Tutaj informacja o pozostalych promocjach

www.superpharm.pl/strona/promocje/
Obserwuj wątek
    • agni71 Re: Szalony weekend w Superpharm 25.04.14, 17:56
      W aptece gemini jest po 43,99, ale może zeszłoroczny?

Vichy
      • ktosco Re: Szalony weekend w Superpharm 25.04.14, 18:03
        W gemini za 43 jest 100 ml i to stary

www.aptekagemini.pl/vichy-capital-soleil-mleczko-dla-dzieci-spf50-100ml.html
        300 ml kolekcja z tego roku jest za 50,50

www.aptekagemini.pl/vichy-capital-soleil-mleczko-dla-dzieci-spf50-300ml.html
        Tez u nich zawsze zamawiam sprawdilam produkty te co kupilam dzisiaj w Superpharm byly tansze niz w gemini
    • sagaa Re: Anthelios 25.04.14, 18:10
      Może ktoś zwrócił uwagę jakie były ceny Anthelios Fluid albo Anthelios żel-krem suchy w dotyku?
      • ktosco Wawa 25.04.14, 18:18
        Dzisiaj udalo mi sie byc w 2 Superpharm na
        Ursynowie na Belgradzkiej bylo duze zainteresowanie i fluidu i vichy matujacego juz ne bylo
        Za to w Galerii Mokotow bylo bardzo duzo produktow
        Matujacy z vichy cena regularna 58 i od tego -30% ,fluidu ceny nie sprawdzalam
        • agni71 Re: Wawa 26.04.14, 17:11
          byłam dzisiaj w Superpharm w Parku Handlowym Targówek. Był i fluid i żel-krem suchy. Ten pierwszy nie pamiętam ceny, ten drugi 75 zł. Poz znizce cena wychodzi podobna jak w aptece gemini, przy czym w aptece jest w tej cenie w zestawie z wodą termalną i kremem po opalaniu, ale dochodzi przesyłka. Ja zamówiłam ostatecznie w Gemini, bo brałam jeszcze inne produkty i wolę dac im zarobić niż Superpharmowi.
          • szurkas Re: Wawa 26.04.14, 18:23
            ja tez robie zakupy w gemini ale ostatnio robiłam zakupy i jeszcze wtedy nie było kremow z filtrem ,które potrzebowałam.Mnie się przydala ta promocja w Superpharm,kupilam tylko produkty do i po opalaniu.Dzieki za info!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka