Dodaj do ulubionych

Trampki dla dwulatki

02.05.14, 13:38
Szukam trampek na teraz dla dwulatki. Zależy mi żeby miały porządny sztywny zapiętek i żeby pasowały na wąską stopę. Czy poniższe befado będą ok?

www.befado.pl/nasze-obuwie/obuwie-dla-dziewczat/poniemowlece/obuwie-dla-dziewczt/poniemowlce/poniemowlece14-8203

Może jakieś inne polecicie, aby nie za drogie, bo małej strasznie szybko rośnie stopa.
Obserwuj wątek
    • giinger Re: Trampki dla dwulatki 02.05.14, 13:48
      Ja swojej kupilam wysokie trampki w ccc. Mala je uwielbia. Kosztowaly 30-40 zl - nie pamietam dokladnie.
      • yellow_krabik Re: Trampki dla dwulatki 02.05.14, 15:04
        A dobrze trzymają stopę? Są sznurowane czy na rzepy?
        • giinger Re: Trampki dla dwulatki 09.05.14, 09:10
          Sa sznurowane i na zamek z boku.
    • zona.102 Re: Trampki dla dwulatki 02.05.14, 15:40
      Befado są dość szerokie, jezeli Twoja corka ma waska stope to te jak zapniesz to rzepy beda duuuzo za dlugie i nadal beda slabo trzymaly stope.
      • zona.102 Re: Trampki dla dwulatki 02.05.14, 15:40
        Lepsze beda sznurowane.
    • yellow_krabik Re: Trampki dla dwulatki 07.05.14, 20:45
      No niestety trochę się pospieszyłam i zamówiłam przez net Befado na rzepy i rzeczywiście są za szerokie. Wcześniej zmierzłyśmy w sklepie ale inny kolor i wydawały się w miarę ok. A w dodatku małą obcierają sad Nie wiem czy za mocno ten rzep naciągnęłam czy to język który jest dosyć sztywny. Więc zdecydowanie sznurowane byłyby lepsze.
    • gosiaw29 Re: Trampki dla dwulatki 08.05.14, 09:39
      Nie wszytskie befado są szerokie, mają różne rodzaje podeszwy. Kupilam dla chlopca 2pary jedne bardzo fajne wąziutkie-podeszwa tim, a drugie bardzo szerokie, podeszwa skate.
      • ktat Re: Trampki dla dwulatki 09.05.14, 11:09
        moje mają od zawsze befado i faktycznie obecne szersze , balerinki zaś zawsze rozmiar mniejsze niż np ccc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka