Dodaj do ulubionych

figi modelujące brzuch

14.05.14, 15:22
Hej, mam problem z brzuchem który został mi po ciąży, chciałabym kupić sobie jakieś majki (wysokie) które trochę ten brzuch spłaszczą, ale nie mam pojęcia które wybrać. Czy któraś z Was mogłaby mi coś podpowiedzieć?
Obserwuj wątek
    • monikaj21 Re: figi modelujące brzuch 14.05.14, 15:55
      Mam z KappAhl. Porządnie trzymają brzuch.
      • zkat Re: figi modelujące brzuch 14.05.14, 16:07
        A nie prześwitują pod bluzką?
        Czy to takie? www.kappahl.pl/article/majtki_korygujace_316570
    • ula_ka Re: figi modelujące brzuch. 20.02.15, 22:51
      Edzia, a nie jest gorąco w tych gatkach? Ja planuję kupić xs, bo noszę s, ale nie wiem jak mocno są "ściągające"...
      • edzia321 Re: figi modelujące brzuch. 22.02.15, 13:43
        Nie wiem dlaczego mój post został skasowany sad Ja polecałam figi wysokie firmy Plie. Są naprawdę świetne. Zmniejszają brzuch przynajmniej o rozmiar tylko trzeba brać rozmiar mniejsze. Normalnie noszę M, a majtki mam S. Fakt, że ciężko się je wkłada, ale fajnie opinają i i po założeniu są wygodne, nie zsuwają się. Majtki noszę tylko na jakieś wyjścia do sukienek i mimo, że materiał mocno opina nie sa grube i gorące. Fakt przydało by się rozpięcie w kroku, ale z tym sobie też już radzę wink Ja polecam
    • jorin Re: figi modelujące brzuch 21.02.15, 10:20
      Ja polece bielizne łódzkiej firmy WolBar - próbnie podczas DDD w grudniu zamowilam jedna sztuke - swietnie uszyte, piekny material, na pewno sprobuje innych modeli. Nie znalazlam tylko potwierdzenia, ze szyja w Polsce.
      • ula_ka Re: figi modelujące brzuch 21.02.15, 12:30
        Jorin, a jak z grubością tych gatek? Mam letnią sukienkę bez ramiączek i chciałabym aby bielizna nie była zbyt gruba ale dobrze modelująca - czy ta da radę?

Poza tym bardzo mnie dziwi, że te wysokie figi nie sa rozpinane w kroku, przecież wyjście do toalety to będzie karkołomny wyczyn hahahaha
        • zajacowna Re: figi modelujące brzuch 21.02.15, 12:57
          Panie z rozmiarem s moga sobie pozwolic na majty modelujace i spelnia one swoja fukncje- wyszczupla.
          Przy wiekszym rozmiarze polecm body, nie koloniecznie modelujace, poprostu body. Nie obija sie fałd pod i nad majtkami, a pozniej pod i nas biustonoszem. Wyglada sie o wiele lepiej niż w majtkach wyszczuplajacych.
        • jorin Re: figi modelujące brzuch 21.02.15, 15:45
          Material tych, ktore mam, jest dosyc cienki - znalazlam model - Texa. Sama nie wiem, hardcorowo nie modeluja, ale spinaja wink
          • ula_ka Re: figi modelujące brzuch 21.02.15, 21:03
            Dzięki Jorin smile Ja myślę jeszcze o Mitexie, maja takie majty pod pachy, z silikonem i rozpinanym krokiem, ALE z jakiejś siatki... Nie wiem czy ta siatka coś zdziała...
            • jorin Re: figi modelujące brzuch 21.02.15, 21:40
              Ula_ka, a chcesz je nosic na codzien, czy na tylko na wielkie wyjscia? Nie ma sie co oszukiwac, im bardziej opinaja, wiecej maja materialu, tym sa mniej komfortowe - do zakladania czy noszenia. Tyle ze pewnie komfort jest odwrotnie proporcjonalny do efektu wink. Mam jeszcze modelujace brzuch z Tchibo i z C&A - tez poprawne, ale juz z grubszego materialu i bardziej opinajace, nieco tez brzydsze. Body proponowane przez Zajacowna tez sa dobrym pomyslem, ale do sukienki bez ramiaczek moze byc ciezko cos dobrac. Modeli z siatka nie probowalam...
              • ula_ka Re: figi modelujące brzuch 21.02.15, 23:25
                Na specjalne okazje wyłącznie na razie - i oczywiście wiem, że ładne to one nie są, bardziej by mi zależało na tym silikonie i rozpięciu w kroku, bo w toalecie musiałabym się rozbierać do rosołu przy każdej wizycie... indifferent Tchibo i C&A! To jest myśl, sprawdzę! Dzieki smile
                A Mitex z siatki wygląda tak:
                dotti.pl/7192-figi-wyszczuplajace-ideal.html#/rozmiar-s_36/kolor-bezowy
    • ag_aka Re: figi modelujące brzuch 27.02.15, 16:27
      kupiłam takie w Allesie. Fajnie się sprawdzają smile. Polecam
      • zkat Re: figi modelujące brzuch 28.02.15, 09:16
        A słyszałyście kiedyś o HannaStyle, ja jakiś czas temu widziałam je w sklepie z bielizną, Podobaj mi się cięte laserowo i odpinane w kroku www.hannastyle.eu/laserowaprofile.html
        Tylko nie wiem jak to z nimi jest w noszeniu i czy dobrze trzymaja brzuch

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka