baziaczek 21.08.04, 22:18 czy już naprawdę nie produkują? właśnie znalazłam opisy i opinie, no i stwierdziłam, że takie coś najbardziej odpowiadałoby mi. nie wiecie, czy jest gdzieś jeszcze do kupienia w internecie lub w Krakowie? jakie były ceny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberka Re: bebe confort optima 22.08.04, 10:55 czesc, moja kolezanka kupila rok temu w lipcu,na pewno w Krakowie ale nie wiem gdzie dokladnie.zaplacila za samo siedzisko 1200 zl ale jest swietne. iza Odpowiedz Link Zgłoś
iberka znalazłam w sklepiku:-) 22.08.04, 11:00 sprzedam wózek na stelażu Trophy Avenue (niepompowane koła), w modelu OPTIMA (gondola rozkładana na spacerówkę), z fotelikiem samochodowym ELIOS 0-13kg. wózek kupiony w październiku 2002, obicie Select (szara krateczka z czarnym wykończeniem). do tego w komplecie torba. sprzedam całość za 1000zł. kontakt mamamona@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
baziaczek Re: znalazłam w sklepiku:-) 22.08.04, 12:54 Dzięki, właśnie do Niej wczoraj pisałam i czekam na odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś