groszkowa74 23.06.08, 00:07 Za 8h zaczynam nowa prace Wish me luck! Dzien dobry dla tych co juz wstali Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agi_78 Re: Good luck!!! 23.06.08, 10:56 Bushko, fajnie uporządkowałas watek o forumowiczkach Odpowiedz Link
bushko Re: 23 czerwca '08r. 23.06.08, 07:27 Hejka, W nocy spać nie mogłam, gorąco, duszno i tempka skoczyła... poszliśmy wczoraj do naszej ulubionej rest i na koniec od kierownictwa rest był kieliszek jakiegoś trunku... nie znam się na tym ale to jakby likier cytrynowy.... pyszne i mocne... no i tempka zakłócona... Choc ja to najbardziej lubię advocat...hm pychota )) Dzisiaj zanim wyjadę z Wawki muszę zapłacić za Grecje, więc zejdzie się do 13.... Miłego dnia życzę, Groszkowa, jeśli nie przejdzie ból to można wziąć 2 nospy, to będzie odpowiednik mocniejszej, która jest na recepte... chyba, że od razu wzięłaś mocniejszą... za parę godzin możesz wziąć jeszcze paracetamol, pamiętaj max dawka to 1000 mg.... I ciepły termofor na brzuch... a Ty do pracy pierwszy dzień... no to fatalnie @ i nowa praca... Trzymaj się dzielnie... Bushko. Odpowiedz Link
uccellino Re: 23 czerwca '08r. 23.06.08, 12:15 > I ciepły termofor na brzuch... Termofor mocno polecam! > a Ty do pracy pierwszy dzień... no to fatalnie @ > i nowa praca... A co powiecie na to: 1 dc i musiałam dziś zwolnić pracownika...? Koszmar. Odpowiedz Link
keegan Re: 23 czerwca '08r. 23.06.08, 08:02 Witam moje koleżanki po długim czasie , tzn. dla mnie po długim bo nie było mnie tu od piątku. Miałam zaganiany weekend bo mieliśmy chrzciny naszego synka, tak, tak, chodzi o mojego czterolatka , potem wiadomo imprezka w restauracji, potem przenieśliśmy się do domu itd. Groszkowa powodzenia w nowej pracy A teraz idę nadrabiać zaległości, gdzieś tylko zdążyłam już przeczytać o dzisiejszym testowaniu, więc oczywiście jestem ciekawa Waszych wyników, dziewczyny piszcie!! Aha i byłam na gmailu, przyczytałam propozycję od Bushko i się z nią zgadzam, no i mam nadzieję, że jestem uważana za aktywną forumowiczkę ze zdjęciami akurat się ociągam, miałam dodać w piątek ale tak jak pisałam przez sobotni chrzest wszystko stało na głowie za to jak już coś dodam to może nawet z tego chrztu?? Odpowiedz Link
bushko Re: 23 czerwca '08r. 23.06.08, 08:13 Ha, Ciebie Keegan jakoś kojarzę ))) więc chyba jesteś aktywna)) i bardzo jestem ciekawa zdjęć ze chrztu....;-DDDD Pokaż nam swojego ślicznego synka )) Bushko... Odpowiedz Link
biedronka1969 Re: 23 czerwca '08r. 23.06.08, 08:26 Witam Groszkowa zycze oczywiscie powodzenia!!!! A mnie dzien zaczal sie okropnie.Spoznilam sie do pracy bo byly kilometrowe korki i kolezanka nie wrocila ze zwolnienia wiec moj urlop stoi pod znakiem zapytania! Ja mam zawsze pod gorke ( Odpowiedz Link
szczesliwiec Biedronka???? 23.06.08, 08:32 No jak to urlop pod znakiem zapytania???Mieliśmy w Niechorzu na kawę iść. Daj mi numer telefonu do szefa ja z nim pogadam. Pamietaj ,że zawsze na górze jest lepszy widok więc warto się wspinać. Odpowiedz Link
martucha90 Re: 23 czerwca '08r. 23.06.08, 08:32 > Za 8h zaczynam nowa prace Wish me luck! Od 33 minut ciężko pracujesz? Daj znać, jak idzie Powodzenia! Odpowiedz Link
bushko Re: 23 czerwca '08r. 23.06.08, 08:50 Zrobiłam porządek w Misji od A do Z.... Mam nadzieję, że błędów tym razem nie ma... postanowiłam usunąć cały poprzedni wątek i zrobić to jeszcze raz... poprzedni przestawał już być czytelny... Bushko... Odpowiedz Link
kajaxsx Re: 23 czerwca '08r. 23.06.08, 10:17 Busko, no to fajny zbieg okoliczności z tą szósta rocznicą wczoraj . Życzmy sobie ....wiadmomo czego . Pytałas wczoraj o mój wykres, nie mam go, bo tworzenie takiego wykresu tylko spotegowałoby moje nakręcenie. Póki co bazuje na obserowawniu organizmu - a daje ona czytelne sygnały przez cały czas trwania cyklu. Dziś 30 dzień cyklu.... Dziewczyny co zrobic zeby skoncentrować mysli na czym innym....????. Postanowiłam w tym miesiącu za wcześnie nie testować, bo mocno przeżywam widok jednej kreski. Poczekam jeszcze, Odpowiedz Link
bushko Re: 23 czerwca '08r. 23.06.08, 10:33 Prawda Siostro)) Mnie wykres też nakręca, ale to jak narkotyk nie mogę przestać...)) Miałam dac spokój jak skończy mi się vip.... i dołożyli mi darmowe 30 dni.. czyli jeszcze mam z 50 )) i co mam nie korzystać z tego? Aż szkoda;-D Odpowiedz Link
kalahora Re: 23 czerwca '08r. 23.06.08, 10:13 Groszkowa trzymaj sie dzielnie !! i dzień dobry wszystkim Odpowiedz Link
agi_78 Re: 23 czerwca '08r. 23.06.08, 10:52 Witajcie Kochane Ja weekend mialam fatalny bolala mnie glowa i mialam wymioty niewiem od czego to zle samopoczucie. M. od razu dopytywal sie, czy moze jestem w ciazy, ale wczoraj u mnie byl dopiero 5dc. Dzisiaj tez czuje sie nie najlepiej, glowa nie przestala bolec. Ale Groszkowa, za Ciebie trzymam kciuki abys z pracy byla zadowolona Odpowiedz Link
agi_78 Re: 23 czerwca '08r. 23.06.08, 10:57 Dobra dziewczyny, ide sobie zrobic kawkę, a potem poczytam co sie dzialo przez te dwa dni u Was Odpowiedz Link
justmaga Re: 23 czerwca '08r. 23.06.08, 11:23 no mam nadzieje,ze idzie dobrze... Pozdrawiam wszytskie dziewczyny Odpowiedz Link
chealsyka27 Re: 23 czerwca '08r. 23.06.08, 11:40 Witam Eh szkoda ze juz po weekendzieAle bedzie nastepny... Znowu w pracy do 17 buuuu... Odpowiedz Link
mjulka Re: 23 czerwca '08r. 23.06.08, 12:13 i ja się witam późno trochę, ale od rana w robocie kocioł a i Egipt czwartkowy musiałam zarezerwować, przelew zrobić i się zeszło... Ale już jestem z Wami, czytam co wczoraj się działo Groszkowa kciuki zaciśnięte!!! (a moc trzymania forumowych kciuków jest ogromna - egzamin, za który w piątek ściskałyście zdany na 4,5) Oby ta Twoja nowa praca to był strzał w 10!!! Bushko, jak zwykle kawał dobrej roboty odwaliła, porządki lubi i o forum dba Biedroneczko, zawsze możesz iść na zwolnienie, jeśli Cię z urlopem wysterują. Ja tam zawsze mam takie wyjście awaryjne Keegan, moją Julkę też chrzciliśmy, jak miała lat z 5 pewnie, właściwie to już w sukience komunijnej mogła iść Odpowiedz Link
martucha90 Re: 23 czerwca '08r. 23.06.08, 12:59 > - egzamin, za który w piątek ściskałyście zdany na 4,5) Zuch Monika!!! Brawo!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link
chealsyka27 Re: 23 czerwca '08r. 23.06.08, 12:13 No widziasz Agi.. daj spokoj, tyle godzin w robocie, zwariowac mozna... i jeszcze na dodatek @ ma ( nie ) przyjsc w niedziele czy poniedzialek, wiec genrlanie dluzy mi sie, ale NIC nie czuje, zadnych zmian, wiec pewnie kolejny cykl na I kreske....buuuu Odpowiedz Link
agi_78 Re: 23 czerwca '08r. 23.06.08, 12:54 Jak ona ma (nie) przyjść dopiero w niedziele lub nawet w poniedzialek, to nie dziwne ze jeszcze nic nie czujesz Odpowiedz Link
kalahora Re: 23 czerwca '08r. 23.06.08, 13:37 o rany... coś ze mną nie teges chyba. tak mi się nic nie chce jak rzadko. totalnie. najlepiej żeby nikt nic ode mnie nie chciał, żebym mogła się położyć, nie musieć nic gotować, nawet nie myśleć. zwłaszcza nie myśleć... ciężarówy w pobliżu trąbią na znak protestu, do fajrantu jeszcze 2 godz., w perspektywie na popołudnie ciężka i trudna rozmowa a Wy w wirze pracy i nie mam się komu pożalić, buu... Odpowiedz Link
martucha90 Re: 23 czerwca '08r. 23.06.08, 13:38 Mnie się pożal... Jestem w podobnym nastroju, to zrozumiem... Odpowiedz Link
kalahora Re: 23 czerwca '08r. 23.06.08, 13:45 mnie ta rozmowa z cyklu "wóz albo przewóz" rozwala, siedzę i myślę od rana, jakieś uderzenia gorąca mam w związku z tym, może to nie emocje a menopauza... a i ciśnienie atmosferyczne jakieś dzikie. a Tobie co jest mała? Odpowiedz Link
martucha90 Re: 23 czerwca '08r. 23.06.08, 13:48 A mnie jest 2dc w 22cs... A poza tym nudno zawodowo... Chętnie bym pospała w domu, ale się nie da... Jaka to będzie rozmowa z cyklu "wóz albo przewóz"? W pracy coś? Czy to na temat groszkowy? Odpowiedz Link
kalahora Re: 23 czerwca '08r. 23.06.08, 13:57 mocno groszkowy... a w pracy taki marazm że ręce opadają już nawet papierochy mi nie smakują. trzeba coś zrobić, ale co? przewartościować problem..... przewartościować problem.... ) Odpowiedz Link
martucha90 Re: 23 czerwca '08r. 23.06.08, 14:01 > mocno groszkowy... Coś w stylu robić in vitro czy nie robić? Pracę to trzeba zmienić, ale... po wychowawczym. A wychowawczy po macierzyńskim. A macierzyński po porodzie. A poród po ciąży. A ciąża po zajściu. A zajść nie można. Ergo: siedzieć dalej. Grrr. Odpowiedz Link
po_trzydziestce1 Re: 23 czerwca '08r. 23.06.08, 14:06 U mnie też marazm. Do tego stopnia, że nawet na forum nie chciało mi się wcześniej logować. Więc dopiero teraz witam Was wszystkie. U mnie @ za 2-3 lub więcej dni. Nietety;-( Mjulka - cieszę się bardzo, że tak pięknie zdałaś, serdecznie Ci gratuluję i przynajmniej to jest jakaś pozytywna wiadomość Jeśli zniknę na jakiś czas to nie dlatego, że jestem na jakimś wypasionym urlopie, ani nie dlatego, że się na Was poobrażam, tylko dlatego, że będę mieć tak podły nastrój, że nawet to forum mi nie pomoże Odpowiedz Link
kalahora Re: 23 czerwca '08r. 23.06.08, 14:20 oj przed @ to wiadomo... ale wracaj niezwłocznie jakby coś, bo będziemy czekać. Martucha, zmiana pracy nie wchodzi w grę, skoro kroi mi się awans. no chyba że się nie wykroi... Mjulka, wybacz, dzień taki kijowy że przeoczyłam Twoje wyniki. oczywiście gratki! Odpowiedz Link
martucha90 Re: 23 czerwca '08r. 23.06.08, 14:31 No skoro awans, to fatalnie... Wtedy już się raczej nie wyrwiesz, bo szkoda będzie stracić... Odpowiedz Link
mjulka Re: 23 czerwca '08r. 23.06.08, 15:24 martucha90 napisała: > No skoro awans, to fatalnie... Wtedy już się raczej nie wyrwiesz, bo > szkoda będzie stracić... Marta, widzę , ze z każdego twojego słowa bije niechęć. Wierzę, że to przejściowe Dziewczyny, w ogóle co to za podłe nastroje? ja wiem, pogoda marna - coś wisi w powietrzu i oczyszczenia atmosfery aż sie prosi, ale żebyście Wy tak na tę pogodę reagowały? No tak, jeszcze dzień cyklu dochodzi A ja mam humor wyborny. Ubiłam dziś świetny interes. Od 3 dni polowałam na lasta do Egiptu. I od piątku cena spadała dziennie o mniej więcej 50 PLN. Dziś rano osiągnęła minimum (699 PLN za tydzień, moje nerwy nie wytrzymały tej giełdy (ryzyko, że wykupią) i nabyłam 4 sztuki z silnym postanowieniem, że na tę stronę po wpłacie już nie zajrzę. Zajrzeć jednak musiałam, bo potrzebowałam nr faxu, by potwierdzenie przelewu wysłać i co??!!! Cena podskoczyła na 848! ale się cieszę *dzięki za gratki egzaminowe, chociaż wolałabym, byście mi II kresek gratulowały Odpowiedz Link
kalahora Re: 23 czerwca '08r. 23.06.08, 15:29 na II kreski też przyjdzie pora ja mam fajrant i TIR-y się przerzedziły wiec zabieram się do domku. i od razu humorek się poprawił Odpowiedz Link
mjulka Re: 23 czerwca '08r. 23.06.08, 15:33 ło Matko, to gdzie Ty pracujesz? Na rogatce? Odpowiedz Link
kalahora Re: 23 czerwca '08r. 23.06.08, 15:35 w samym centrum ale TIR-y po zakorkowaniu obwodnicy skierowały się na główną ulicę Odpowiedz Link
martucha90 Re: 23 czerwca '08r. 23.06.08, 15:38 mjulka napisała: > > No skoro awans, to fatalnie... Wtedy już się raczej nie > > wyrwiesz, bo szkoda będzie stracić... > Marta, widzę , ze z każdego twojego słowa bije niechęć. Chodziło o pracę. Jak mawia słusznie mój serdeczny kolega, gdy praca jest choć trochę dobra, to trudniej ją zmienić. Już "lepsza" jest całkiem zła praca, wtedy ją zmieniamy i po sprawie. A tu kalahora narzeka, że marazm, że jej źle. Jak dostanie awans, to już się z niej nie ruszy. Mówię z własnego doświadczenia, dwa lata temu wysyłałam CV, szukając lepszej pracy, ale nie zdążyłam jej zmienić, gdy dostałam awans i dwa razy podwyżkę w ciągu jednego roku plus premię plus jeszcze coś tam. I teraz już nie zmienię, za dużo tu mam. A marazm oznacza, że człowiek marnuje potencjał. Szkoda, nie? I weź tu zamień niechęć na chęć, Mjulka, jesli potrafisz. > Wierzę, że to przejściowe Jeśli chodzi o pracę kalahory czy moją? > A ja mam humor wyborny. Ubiłam dziś świetny interes. Super Odpowiedz Link
kalahora Re: 23 czerwca '08r. 23.06.08, 16:12 racja z tą zmianą Marta, zwłaszcza kiedy dowartościowali awansem i podwyżką. mnie póki co dowartościowują delegując na szkolenia, ale już na tym etapie byłoby mi po prostu głupio powiedzieć dziękuję i zwinąć manatki. zresztą ja takie mało przebojowe stworzenie jestem poza tym moja praca nie jest zła (nie powiem że dobra dlatego że obecna mnie nie rozwija), więc nie jest zła, jest odtwórcza i nudna!! ale skoro nie zostało się artystą... dlatego już nie marudzę więcej Odpowiedz Link
agi_78 Re: 23 czerwca '08r. 24.06.08, 09:10 > A ja mam humor wyborny. Ubiłam dziś świetny interes. Od 3 dni polowałam > na lasta do Egiptu. I od piątku cena spadała dziennie o mniej więcej 50 PLN. > Dziś rano osiągnęła minimum (699 PLN za tydzień, moje nerwy nie wytrzymały te > j > giełdy (ryzyko, że wykupią) i nabyłam 4 sztuki z silnym postanowieniem, że na > tę stronę po wpłacie już nie zajrzę. Zajrzeć jednak musiałam, bo potrzebowała > m > nr faxu, by potwierdzenie przelewu wysłać i co??!!! Cena podskoczyła na 848! al > e > się cieszę a gdze polowalas na wycieczke?? w ktorym portalu ewentualnie biurze podrozy?? Moze i ja skorzystam Odpowiedz Link
mjulka Re: 23 czerwca '08r. 24.06.08, 09:48 a w eccoholiday.com mają tam naprawdę dobre ceny, można trafić super ofertę i nie są "firmą krzak", nie ma ryzyka, że wystawią Cię frontem do techniki Odpowiedz Link
agi_78 Re: 23 czerwca '08r. 24.06.08, 11:12 dzieki za adres Ja co prawda urlop mam dopiero w sierpniu ale powoli sie rozgladam Odpowiedz Link
chealsyka27 Re: 23 czerwca '08r. 23.06.08, 14:03 hehe chodzilo mi o to ze jakbym byla w ciazy to moze juz bym cos czula hehe chcoiaz janiki klujace, jakies zwroty, bol glowy, moze bol brzucha, moze plamienie implemantacyjne, moze...moze...moze... a tu nic..no tzn normalnie mnie bola troche piersi i sie powikszyly, ale to normalna oznaka przed okresem...wiec tyle moich zazalen... pewnie 6cs na I kreche....buu Odpowiedz Link
agi_78 Re: 23 czerwca '08r. 23.06.08, 15:11 Toż mi tez o to chodzi, ze jak jestes w ciąży (trzymam kciuki ze jestes), to na jakies bole, klocie, i inne takie to jeszcze za wczesnie Odpowiedz Link
viktoria1980 Re: 23 czerwca '08r. 23.06.08, 21:50 i ja się melduje Groszkowa trzymałam kciuki za pierwszy dzień w pracy! jak pamiętam moje pierwsze dni to zawsze kończyły się mega bólem głowy, dlatego mam nadzieję że teraz sobie odpoczywasz po tym stresie. Mjulka gratuluje egzaminu, warto było trzymać kciuki. U mnie na razie trwa oczekiwanie na nieprzyjście @. Choć w tym miesiącu jak już pisałam nie odkryłam u siebie owulacji, no ale przecież może zdarzyć się cud, no nie? dziś byłam kolejny dzień na aku, no i jakiś mały dziwny masaż po wszystkim na przepłynięcie energii się odbył. Było też badanie ginekologiczne nienawidzę tego!!!jakoś mi nie pasuje to do aku. No i dostałam nowe ziółka, te stare się już skończyły. Nadal tryskam energią i czuję się super. Tylko @ się opóźnia jeden dzień wobec ostatnich 2 cykli po Duphastonie i boję się że te ziółka i aku tak namieszały. No ale termin rzeźni mam na dziś, więc teoretycznie jeszcze się nie spóźnia. Czekam ...znaczy nie czekam Odpowiedz Link
mjulka Re: 23 czerwca '08r. 23.06.08, 22:01 Viktoria, a Ty się temu swojemu chińskiemu szarlatanowi wywnętrzałaś z ciążowymi problemami, że on Cię tak na fotek ginekologiczny co i rusz rzuca? Jakoś tak często (mi się wydaje) Cię bada... a coś na temat tego badania mówi? Czy tak sztuka dla sztuki? Już nieraz czytałam, że po ziółkach dziewczynom się cykle porezregulowywały...(ale słowo). Mam nadzieję, że Ciebie to nie spotka... Odpowiedz Link
viktoria1980 Re: 23 czerwca '08r. 23.06.08, 22:40 Mjulka Ty normalnie jesteś moim głosem rozsądku, mówisz wszystko co ja sobie myślę, no ale problem jest taki że działam z poziomu czucia a nie rozumu. To było moje drugie badanie w ciągu 3 tygodnie, jak na mój gust też za często. No ale podobno tak mówi mu medycyna, że zanim wbije mi igły np na jajnik, musi sprawdzić czy wszystko z nim fizycznie w porządku, sprawdzał też czy nie mam torbiela, wg niego wszytko jest w porządku (no ale moja gino tez nie mogła tego torbieli wyczuć, więc wszystko okaże się na usg, dopiero w Polsce). Mogę zaryzykować rozregulowanie cyklu jeśli tylko zlikwiduje mi torbiel i wróci normalną @, bo moja jest skąpa i krótka, a kiedyś takiej nie miałam. No i w ogóle sobie myślę że jak nie zaobserwowałam u siebie owulacji to cykl się może przedłużyć, tylko że ja brałam Duphaston od 16 dnia przez 10 dni, no ale ja tak tu rozprawiam a może moja @ już przyszła, idę sprawdzić buźka Odpowiedz Link
uccellino Ale prezenty :-/ 23.06.08, 15:57 Poprzednią @ miałam na Dzień Matki, a teraz na Dzień Ojca... Odpowiedz Link
kajaxsx Re: Ale prezenty :-/ 23.06.08, 16:09 Ale pomysl o modelowej wręcz długości cyklu Odpowiedz Link
uccellino No wiem, wiem :-)) 23.06.08, 16:33 Spadam z roboty, ide się spotkać z Mjulką )))))) Odpowiedz Link
betka24 Re: 23 czerwca '08r. 23.06.08, 17:37 witam nie było mnie tu parę dni, miałam długi wyjazd służbowy... pewnie to dobrze bo troszkę chociaż mniej myślałam... nadal trzymam kciuki za wszystkie z Was i za każdą z osobna i za najbliższe testy szczególnie... pozdrawiam Odpowiedz Link
envy85 Re: 23 czerwca '08r. 23.06.08, 17:57 uccellino to może trzeba iść za ciosem i następna na Dzień Dziecka? oczywiście w między czasie szczęśliwe 9 miesięcy z groszkiem bushko dziękuję za umieszczenie mnie na liście Odpowiedz Link
oli.2 Re: 23 czerwca '08r. 23.06.08, 19:15 Hej, miał być taki piękny Dzień Ojca z II kreseczkami a jest tylko I (((((((((. Co prawda @ też nie przyszła, no i to 25 d.c na 26, aale i tak mogło być inaczej a tu rozczarowanie. Nie umiem się cieszyć z tego dnia, nie tak sobie go wyobrażałam. NIe wiem co robić, czekać? iść na BEte? czy robić kolejny test następnego dnia? Boje sie chodzić do łazienki Wiem ze wiekszosć z was to samo przezywała, ja mam tak dzisiaj. Sorrry za psiejski nastrój posta Odpowiedz Link
chealsyka27 Re: 23 czerwca '08r. 23.06.08, 19:25 Oli a mierzysz temp? dopoki @ nie przyszla zawsze jest szansa....! Ale uwierz, kazda z nas pzrechodzi przez to samo... co miesiac... pozdrawiam... Odpowiedz Link
oli.2 Re: 23 czerwca '08r. 23.06.08, 19:33 Tak, wiem że przechodzicie to samo, dlategonie krępuję sie pisac ze dziś mój dzień na żale. NIe mierzę temp. A czy jest sens żebym teraz zmierzyła? czy tylko rano? Czy nadaje sie termometr do ucha? Odpowiedz Link
mjulka pozdro od Bushko 23.06.08, 22:03 Naszą Bushko od netu odcięło...coś Jej padło i nie pogadaz nami dzisiaj Sesemesowała i prosiła, by Was wszystkie uściskać, pozdrowić i ... że tęskni za misją pisała Odpowiedz Link
groszkowa74 uffffffffffffffffffff 23.06.08, 22:40 Sluchajcie Moj pierwszy dzien w pracy byl meczacy, ale ciekawy. Dostalam takiego powera bo widze jak duzo fajnych rzeczy tam mozna zrobic, ile da mi to satysfakcji Jestem zmeczona, wykapalam sie, sacze winko czerwone...i ciesze sie ze jestescie kobietki Jak tam nasze testujace? Gdzie te groszki? Dziekuje ze trzymalyscie kciuki Buzzzzzia Odpowiedz Link
viktoria1980 Re: uffffffffffffffffffff 23.06.08, 22:44 dobre wieści z frontu!!!! hurrra, ja już się przyzwyczaiłam do imprez, więc może kolejny prosiak wyląduje na talerzu a możesz w pracy korzystać z internetu? powinni dla nas zrobić aneks do umowy że przyjmują nas razem z 8-godzinnym wstępem na nasze groszkowe forum Odpowiedz Link
groszkowa74 net 23.06.08, 22:48 Narazie organizuje sobie laptopa, pewnie za jakis czas bede ZDECYDOWANIE aktywniejsza w ciagu dnia PS. Myslicie ze bede niemila dla tych wszystkich "malp" u mnie w pracy co maja dzieci i sa mlodsze ode mnie?? Odpowiedz Link
viktoria1980 Re: net 23.06.08, 23:31 to zależy jak te małpy będą zadzierać nosa z tego powodu to wspólnie na nie wymyślimy jakiś plan, Ty się nic nie martw, tylko relaksuj, i jutro nie zaśpij! Odpowiedz Link