Dodaj do ulubionych

Oryginalny prezent na 50-te urodziny dla faceta???

25.05.14, 22:44
Podpowiedzcie - jaki oryginalny prezent dla faceta na 50-tkę???
Mam niecały tydzień na zakup i ewentualną wysyłkę (by do mnie doszedł) więc każdy pomysł na wagę złota!!!
Jubilat to nasz przyjaciel, znamy go dobrze ale to typ, który niczego nie potrzebuje wink
Poza tym "wszystko" ma smile
Nie ma konkretnych zainteresowań by pójść z prezentem e tym kierunku...
Pracę też ma specyficzną więc trudno wymyślić odpowiedni prezent w temacie.
Nie chcę kupować jakiegoś dobrego alkoholu bo pewnie połowa gości pójdzie właśnie na taką "łatwiznę".
Wolałabym by było to coś nietuzinkowego, oryginalnego, jak najbardziej może być z "jajem" (nawet jakiś jajcarski gadżet jako dodatek do głównego prezentu) bo facet jak najbardziej z poczuciem humoru jest.
Pomóżcie proszę!!!
Obserwuj wątek
    • lidiusz1 Re: Oryginalny prezent na 50-te urodziny dla face 26.05.14, 08:20
      Kupiliśmy fotel bujany i kapcie do kompletu smile . Ubaw był niezły, ale prezent się z tego co widzę w ciągłym użyciu.
      • ambrozja Re: Oryginalny prezent na 50-te urodziny dla face 26.05.14, 11:17
        Poszukaj na tej stronie www.spodlady.com/prezenty
        Fajnie gadżety z nostalgicznego dla 50 latka okresu dzieciństwa i młodosci.
        Kupiłam kilka na prezent i bardzo byłam zadowolona. Przesyłka też ekspresowo doszła.
        • persa1 Re: Oryginalny prezent na 50-te urodziny dla face 26.05.14, 23:42
          Znajomi byli na 50 tce u kolegi i prezentem, który podobał się wszystkim najbardziej był kosz( skrzynia),a w nim 50 różnorodnych piw, mniejszych, większych, różnych gatunków..
          oczywiście solenizant to lubi wink i bardzo mu się spodobało
        • johana19 ambrozja 27.05.14, 22:44
          ambrozja napisała:

> Poszukaj na tej stronie www.spodlady.com/prezenty
          > Fajnie gadżety z nostalgicznego dla 50 latka okresu dzieciństwa i młodosci.
          > Kupiłam kilka na prezent i bardzo byłam zadowolona. Przesyłka też ekspresowo do
          > szła.

Dzięki wielkie! Zupełnie zapomniałam o tym sklepie!!! Obkupiłam Jubilata i jestem niemal pewna, że prezent bardzo się spodoba smile))

• arizonadreams Re: Oryginalny prezent na 50-te urodziny dla face 27.05.14, 09:30
      runda samochodem (tu do wyboru typ) na torze w... i tu też wybór. Ja taki prezent wybrałam dla męża na 40-te urodziny, jak ludzie nie wiedzieli co kupić człowiekowi który teoretycznie wszystko ma wink
      ps. M pojedzie sportowym bolidem na torze w Poznaniu big_grin, ale skladało się na to kilka osób.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka