Dodaj do ulubionych

Primigi w fajnych cenach

02.06.14, 19:20
na limango, dużo modeli i rozmiarów, od 79zł
Obserwuj wątek
    • agnieszka77_11 Re: Primigi w fajnych cenach 02.06.14, 22:02
      Ceny zachęcające, ale szkoda, że taki długi czas oczekiwania na dostawę. Czy faktycznie tyle się czeka na paczkę? Trochę obawiam się zamówić, bo jak faktycznie może to być nawet 4 tygodnie to trochę dla mnie za późno na dostawę sandałków sad

Pojawiło mi się, że dostawa 2014-06-13 - 2014-06-20, a w regulaminie mają napisane ponadto:

"Aby móc zaoferować najniższą cenę, towary zamawiamy dopiero po zakończeniu naszych kampanii sprzedażowych. W ten sposób możemy zminimalizować koszty składowania towaru i zaoferować Ci dobrą cenę. Dostawa następuje z reguły w ciągu 2-4 tygodni po zakończeniu kampanii. Planowany czas dostawy jest zawsze pokazany na stronie produktu i w podsumowaniu zamówienia. Zgodnie z regulaminem czas dostawy może w skrajnych przypadkach wynieść do 8 tygodni. Informacja o terminie dostawy dostępna jest również w e-mailu potwierdzającym zamówienie. Jeśli z jakichś przyczyn nastąpi wydłużenie tego czasu, wszyscy klienci zostaną poinformowani drogą e-mailową lub telefoniczną o tym fakcie".
      • sloneczko04 Re: Primigi w fajnych cenach 02.06.14, 22:34
        Tez się wahalam, miedzy innymi ze wzgledu na czas oczekiwania. Wzielam paczke za pobraniem. Gdy dostawa bedzie sie zbytnio opozniac, to kupie gdzie indziej, a tej nie odbiore
        • pomilak1 Re: Primigi w fajnych cenach 02.06.14, 22:40
          Dzięki!
          Zamówiłam dla synka sandały smile
          Korciło mnie jeszcze kilka par, ale bym musiała z 6stów wydać jak nic tongue_out
          • manala Re: Primigi w fajnych cenach 02.06.14, 23:27
            Ja zaszalałam w weekend i kupiłam buty wszystkim - synowi Primigi, młodej balerinki Garvalina (moja ulubiona firma), mężowi bucie raczej zimowe Legero no i sobie sandałki Legero za 100.
            Miały być wysłane 4/6 ale już dostałam maila od firmy kurierskiej, że jutro będą. Za wyjątkiem Primigów bo te mają być później.
            Jak zamawiałam wcześniej to trzymali się podanych dat i tak, często dość długo się czeka.

Dużym minusem limango są koszty dostawy jeśli suma zamówienia nie przekracza tych 200zł.
    • la-luz Re: Primigi w fajnych cenach 02.06.14, 23:48
      A czy do limango są obecnie jakieś kody rabatowe? Wiem, że do dzisiaj do godz. 12 był kod na Dzień Dziecka, czy jest coś jeszcze?
      • ciekawostka81 Re: Primigi w fajnych cenach 03.06.14, 00:59
        kod CABANK daje 20zł rabatu przy zamówieniu za min.150zł; zawsze można założyć nowe konto, wtedy wysyłka free i do tego 30zł rabatu przy zamówieniu za min.150zł (kod automatycznie sam pojawia się w zakładce z rabatami w ustawieniach konta); no i o paybacku pamiętajcie
        • agnieszka_mmm Re: Primigi w fajnych cenach 03.06.14, 07:29
          Hm właśnie się tam zarejestrowałam, weszłam w kody rabatowe ale nie ma jakiegoś konkretnego numeru, ktory moge wpisać w rubryke przy składaniu zamowienia. TO jak mam użyć tego kodu na 30 zł? smile
          • manala Re: Primigi w fajnych cenach 09.06.14, 16:25
            Czy ktoś ma/zna jakiś kodzik na chwilę obecną?
        • agnieszka_mmm Re: Primigi w fajnych cenach 03.06.14, 07:30
          Nie było pytaniasmile JUz wiem, że mam po prosty wcisnąć "użyj kodu" ;p
    • klarci Re: Primigi w fajnych cenach 09.06.14, 17:41
      z mojego doświadczenia najczęściej wysyłają wcześniej
      • jagnabogusz Re: Primigi w fajnych cenach 13.06.14, 16:06
        Ja też dostałam- jedną parę będę zwracać .Co do zwrotów zamierzam wysłać pocztą chciałabym by było jak najtaniej czy buty w pudełku mogę wysłać jako list czy musi to być paczka zwracał ktoś może?
        • pomilak1 Rozumiem.... 13.06.14, 18:34
          że jak "stałe" użytkowniczki proponują odsprzedaż czegokolwiek zakupionego w okazyjnej cenie, to jest okuncertain
          Nieładnie moderatorki, nie ładnie...
          Osobiście mi to problemu nie robi, bo zwrócić buty mogę, ale nie raz widziałam na forum, że dziewczyny polowały na rozmiary, nie kupiły, a potem odkupowały od siebie, ale może to dotyczy tylko "wybrane" forumki....
        • pomilak1 Re: Primigi w fajnych cenach 13.06.14, 18:36
          Nie mam pojęciauncertain jak będę wysyłać to kurierm k-ex - koszt 14zł, więc nie jakoś tragicznie.
          A jaki masz model i rozmiar - napisz mi na priv, bo widzę, że takie wymiany to dla wybranych na tym forum sąuncertain
          • ciekawostka81 Re: Primigi w fajnych cenach 13.06.14, 20:34
            do mnie dotarły dwie pary w rozmiarze 24. Obie cudne, obie wyszły po 82złsmile
            • lumija Re: Primigi w fajnych cenach 15.06.14, 11:18
              Też zamówiłam sandałki primigi, ale we wczesniejszej kampanii, zamierzam wystawić na tablicy, bo niestety okazały się za małe
              • jagnabogusz Re: Primigi w fajnych cenach 15.06.14, 12:38
                ja wystawiłam na allegro na 5 dni jak się nie sprzedadzą to odeślę jednak wtedy dojdą koszty wysyłki trochę na nich stracę
                • lumija Re: Primigi w fajnych cenach 15.06.14, 12:56
                  niestety ja nie mogę już odesłać

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka