Dodaj do ulubionych

kołdy piórex

08.07.14, 09:31
gdzie mogę obejrzeć w Warszawie?
Udało mi się tylko zobaczyć essę letnią i wydaje mi się super, ale widzę ze to ta najtańsza.
Kołdra z lawendą już mi się tak nie podoba.
Zastanawiam się jeszcze nad duo. Czy ta cieńka nie będzie jednak zbyt cieńka...
Ot chciałabym iść do sklepu gdzie mogę je wszystkie zobaczyć i dotknąć. Interesują mnie te syntetyczne.
Generlanie wstęnie wymieniam dzieciom. Ale mieszkanie dość ciepłe i te letnie kupuję z myślą o calorocznych. Może ktoś ma i oceni czy to się nada? Czy raczej kupic essę całoroczną? chociaż wydaje mi sie po grmaaturze dwa razy grubsza....
Obserwuj wątek
    • alcea3 Re: kołdy piórex 08.07.14, 14:12
      Zbyt ogólne pytania smile
      Piórex to Firma, a kołder ma mnóstwo smile
      Szukasz czegoś z wsadem naturalnym czy sztucznym?
      • kinia117 Re: kołdry piórex 08.07.14, 14:19
        ależ napisałam że interesuje mnie wkład syntetyczny. i na pewno nie grube kołdry, bo raczej jesteśmy ciepłolubni. Nie znoszę też takich szeleszczących jak np seria flower w jysku. kupiłam i służy dla gości...
        Living medical bodajże z jyska dl amnie mocno za gruba. Dla mojej mamy idealna...
        Ale z kolei obawiam się czy essa letnia nie bedzie zbyt cieńka zimą. Może ktoś ma testował i wie?

Ale może ktoś wie że essa jako tańsza jest niezbyt fajna i rekomenduje dołożyć troszkę.
        Dla mnie maks ile moge zaplacic 180-200 zł kołdry kupuję dwie o wymiarach 135cm szer

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka