17.07.14, 12:50
Działają teraz jakieś?
Będę wdzięczna za podanie smile
Obserwuj wątek
    • monitkao Re: NEXT kody 17.07.14, 21:21
      ja również smile
    • monitkao Re: NEXT kody 17.07.14, 21:32
      dostawa jest darmowa za zakupy powyżej 75 zł - tyle znalazłam smile
      • elfik100 Re: NEXT kody 24.07.14, 16:50
        Nikt? Nic?
    • els.ol Re: NEXT kody 23.08.14, 11:24
      Podbijam...
      • elfik100 Re: NEXT kody 23.08.14, 11:52
        NXTBS
        • els.ol Re: NEXT kody 23.08.14, 14:32
          THX wink
        • agoosiaa Re: NEXT kody 23.08.14, 18:46
          a na jakich warunkach działa? bo próbowałam i nic..powyżej jakiej kwoty i czy tylko dla nowych klientów??
          • els.ol Re: NEXT kody 23.08.14, 18:58
            Przypuszczam, że od kwoty 175zł (-35zł) dla nowych klientów - ale to zawsze można ominąć wink
            Jeszcze nie testowałam, ale zwykle warunki jw.
            • elfik100 Re: NEXT kody 23.08.14, 19:19
              Tak, dla nowych klientów, od 175 zł
              • wanila83 Re: NEXT kody 08.09.14, 21:49
                próbowałam dwa razy i kod mi nie działa sad
                • els.ol Re: NEXT kody 09.09.14, 18:32
                  Działa. Zamawiałam kilka dni temu ponownie.
                  MUSI być NOWE konto! Nowy mail, może być stary adres - wypróbowane.
                  • nglka nie działa 23.10.14, 00:16
                    właśnie próbowałam - nowe konto na nowy adres e-mail założyłam, kod NEXT35 jak i NEXTMA135 nie wchodzą, wyskakuje info "Niestety wprowadzony przez ciebie kod promocyjny jest przeterminowany."
                    ehh
                    • patatajowa Re: nie działa 23.10.14, 07:40

ale podany orzeł elfik100 działa.odejmuje 35 zł.wczoraj odjął smile
                      • patatajowa Re: nie działa 23.10.14, 08:12
                        omg ten jezyk w telefonie wink podany przez elfik działa. dzialał wczoraj na nowym koncie.
                        • malinkowa81 Re: nie działa 23.10.14, 08:46
                          NXTBS będzie aktywny aż do 14 grudnia smile
                          • evitek83 Re: nie działa 23.10.14, 09:40
                            A ike znizki daje ten kod?
                            • els.ol Re: nie działa 23.10.14, 11:20
                              A to już było w tym wątku napisane, wysil się choć ciutkę - ja pisałam... uncertain
                        • nglka Re: nie działa 23.10.14, 11:37
                          osz, no to dalam ciala sad bo tam chyba nie mozna zrezygnowac ze zlozonego juz zamowienia a musialam pilnie zamowic koszulki... no nie wiem, zaslepilo mnie ze wczesniej nie widzialam tego jednego (najwazniejszego) kodu crying
                          • 33onaaa Re: nie działa 15.12.14, 19:08
                            Kod NXTBS stracił wazność -był do wczoraj.
                            Macie może nowy?
                            • fantazzja Re: nie działa 01.01.15, 13:03
                              Podbijam. Czy ma ktoś nowy kod?
                              • 33onaaa Re: nie działa 28.01.15, 10:12
                                Dodali trochę nowości. Ma ktoś może nowy kod?
                                • femme111 Re: nie działa 28.01.15, 22:12
                                  Taaaaa, nowości. I już nie ma prawie nic. Jestem zniesmaczona. Albo VIPy wykupiły i nam ochłapy zostały albo było tego tak mało.
                                  • elfik100 Re: nie działa 22.07.15, 22:34
                                    Czy ktoś robił dzisiaj zakupy z kodem za polecenie znajomego? Próbuje od rana i jest komunikat "Niestety wprowadzony przez ciebie kod promocyjny jest aktualnie niedostępny". Na stronie głównej jest info, że kody można wykorzystać do 18.12. Chwilowa awaria?
                                    • lucyna_1980 Re: nie działa 23.07.15, 09:33
                                      W zeszłą środę robiłam i weszły mimo, że były przeterminowane ( początkowo miały być ważne do 12.07), więc chyba chwilowa awaria
    • elfik100 Re: NEXT kody 23.07.15, 17:48
      Już wszystko wiem... W czasie zakupów wylogowało mnie z konta zanim zapłaciłam. System uznał, że kod już był wykorzystany.
      Gdyby ktoś miał nadmiar kodów to z chęcią przygarnę smile
      elfik100@wp.pl
      • ciekawostka81 Re: NEXT kody 27.07.15, 10:34
        pl.nextdirect.com/pl/competition/refer?zanpid=30163299C91314010&partner=2060664579515937792

więc jeśli ktoś na początku roku upolował kody na 35zł dla siebie za polecenie znajomego to spokojnie może z nich korzystać
        • ciekawostka81 Re: NEXT kody 29.07.15, 17:52
          pl.nextdirect.com/pl/competition/refer
          znów można generować kody na 35zł (od175zł)
          • ciekawostka81 Re: NEXT kody 29.07.15, 17:53
            jakby link nie działał wejście jest na głównej next'a na samym dole po prawej stronie
            • patatajowa Re: NEXT kody 29.07.15, 18:36
              • patatajowa Re: NEXT kody 29.07.15, 18:41
                z tym ze to srednia impreza, ktos musi zrobic zakupy bez kodu zeby kupon mogl dostac ktoś wink
                • ciekawostka81 Re: NEXT kody 29.07.15, 22:48
                  eee co ty, kody wysyłają do ciebie bez względu na to czy ktoś coś kupi, podobnie było na początku roku; wpisałam siebie jako osobę polecającą, jako znajomych podałam siebie samą (trzy, nowe,nieznane next moje adresy mailowe) i po ok.12-14tu dniach przyszły kodysmile
                  • patatajowa Re: NEXT kody 29.07.15, 23:13
                    aaa to co innego wink
                    • ciekawostka81 Re: NEXT kody 31.07.15, 15:07
                      potwierdzam, nowe kody na 35zł przyszły po 3dniach od wysłania maila polecającego znajomych do nextsmile
                      • patatajowa Re: NEXT kody 31.07.15, 15:15
                        to ja tez potwierdzam wink pisałam tu w watku 29 a dzisiaj dostałam kody.
                        • justynka_28 Re: NEXT kody 25.08.15, 22:33
                          dziewczyny mam jakis problem zeby zarejestrowac sie jako nowy klient, wypełniam dane imie, nazwisko, mail i nie moge "przejsc dalej" tez tak macie? gdzie trzeba kliknąc?
                          • alexia.x Re: NEXT kody 16.09.15, 10:10
                            jak to jest z tymi kodami ?
                            przychodzą jeszcze ?
                            wysyłam i nic nie dostaję
                            • kochanaurwiska13 Re: NEXT kody 17.09.15, 07:53
                              Ja też ostatnio nie dostałam sad
                              • alexia.x Re: NEXT kody 17.09.15, 11:25
                                no właśnie sad bo czekam i nic
                                • monian78 Re: NEXT kody 21.09.15, 14:11
                                  Witam.
                                  Czy ktoś może mnie polecić jako znajomego? wink Oczywiście za skorzystanie z rabatu na pierwsze zakupy NEXT odwdzięczy się kodem na następne WASZE zakupy wink
                                  W moim przypadku zwąchali już podstęp i nie dochodzą już do mnie kolejne kody rabatowe. Nawet nie doszły kody za polecenie "znajomego".
                                  Proszę o szybką odpowiedź, bo jestem podczas kompletowania kolekcji jesień-zima 2015, a same kody też nie od razu przychodzą.
                                  Prosiłabym kilka Pań o polecenie mnie, podam za każdym razem inne maile, żeby nie zwąchali kolejnego przekrętu wink
                                  Pozdrawiam
                                  • abi-gaill Re: NEXT kody 25.09.15, 09:45
                                    Witam, ja również nie dostałam kodów crying Raz wypełniłam formularz 2 tyg temu i ponownie w środę- tym razem podałam zupełnie nowe e maile - cisza.
                                    Czy komuś się udało otrzymać kody tej jesieni?
                                    Pozdrawiam
                                    • patatajowa Re: NEXT kody 25.09.15, 13:42
                                      a ja mam kody te z sierpnia ,wazne do 18.12.15 i zaden nie wchodzi...wiec chyba dla PL wyłaczyli...
                                      • els.ol Re: NEXT kody 25.09.15, 15:52
                                        Sprawdziłam kod, który dostałam za "polecenie znajomego" - działa. Wrzuciłam kurtkę do koszyka, wkleiłam kod i obniżyło 35zł.
                                        Ale wiesz, że działa od minimum 175zł??
                                        • patatajowa Re: NEXT kody 25.09.15, 17:21
                                          tak wiem, mam 3 i nic...tworzyłas nowe konto?
                                          • lucyna_1980 Re: NEXT kody 25.09.15, 17:28
                                            trzeba założyć nowe konto na ten adres polecany i kod wchodzi
                                            czasami mają jakieś awarie techniczne i trzeba spróbować za parę godzin.
                                            Kody działają, bo jeszcze wczoraj robiłam zamówienie
                                  • els.ol Re: NEXT kody 25.09.15, 10:37
                                    mogę spróbować, podaj maila
                                    • abi-gaill Re: NEXT kody 25.09.15, 13:35
                                      Dzięki smile 123-ali@wp.pl
                                      • els.ol Re: NEXT kody 25.09.15, 15:47
                                        poszło, daj znać czy dostaniesz smile
                                        • abi-gaill Re: NEXT kody 25.09.15, 17:22
                                          Dzięki, będę sprawdzała, jak tylko się pojawią to dam znać. Jeśli ktoś ma kody a ich nie potrzebuje to z chęcią przyjmę.
                                          Pozdrawiam
                                          • czupito Re: NEXT kody 27.09.15, 21:13
                                            ja też pozakładałam nowe maile i kodów od miesiąca nie ma sad ktoś zakłądał w ostatnim czasie i polecał i dostał??
                                            • abi-gaill Re: NEXT kody 28.09.15, 17:41
                                              U mnie na razie nic nie przyszło crying
                                              • els.ol Re: NEXT kody 28.09.15, 18:47
                                                Ostatnio udało mi się w sierpniu. "poleciłam" mamę, zrobiłam zamówienie i dostałam po kilku dniach dla siebie.
                                                • agntrz Re: NEXT kody 29.09.15, 09:42
                                                  Ja też nic nie dostałam.
                                                  • mw115 Re: NEXT kody 09.10.15, 06:50
                                                    ma któraś jakiś kod, na polecone przeze mnie konta wczoraj niestety nic nie przyszłosad
                                                  • elfik100 Re: NEXT kody 09.10.15, 06:58
                                                    Mogę Ci wysłać swój tylko później. Na gazetowego?
                                                  • justynka_28 Re: NEXT kody 09.10.15, 11:31
                                                    Ooo ja poproszę na gazetowego jesli ktos jeszcze ma
                                                  • afroddytta Re: NEXT kody 09.10.15, 12:16
                                                    Ja tez bym poprosiła na afroddytta0@tlen.pl

Ogolnie to moje pierwsze zakupy cos powinnam wiedzieć sa jakies bonusy na powitanie? Albo cos w zależności od kwoty (kupuje mundurki do szkoły wiec moge wydać wiecej jakby to cos dawało)?
                                                  • emilia_m85 Re: NEXT kody 09.10.15, 14:16
                                                    czy ja też mogłabym poprosić na emilia.glowacka@vp.pl
                                                  • mw115 Re: NEXT kody 09.10.15, 19:38
                                                    elfik100
                                                    byłabym wdzięczna ogromnie, może być na gazetowy, z góry dzięki
                                                  • elfik100 Re: NEXT kody 09.10.15, 19:53
                                                    Wysłane smile
                                                  • danswajn Re: NEXT kody 12.10.15, 12:01
                                                    Ma ktos nie potrzebne kody, jesli tak to bardzo prosze o przesłanie na maila dapio@interia.pl
                                                  • ablacim Re: NEXT kody 12.10.15, 18:12
                                                    Ja też wysłałam polecenie innego maila, ale bezowocnie. Gdyby ktoś coś miał zbędnego to ja też chętnie bym przygarnęła jakiś kod na ablacim@gazeta.pl
                                                    ??
    • lucyna_1980 Re: NEXT kody 19.10.15, 12:57
      I co? przychodzą Wam te kody? Bo u mnie cisza... a przydałby się jeden.
      Ma ktoś poratować jedną sztuką? na gazetowego: lucyna_1980@gazeta.pl
      • kochanaurwiska13 Re: NEXT kody 19.10.15, 15:10
        Coś mi się wydaje,że to już ściema z tymi kodami..
        • afroddytta Re: NEXT kody 19.10.15, 15:41
          Dziewczyny a da sie cos wyżebrać przy większym zamówieniu, zrobiłam zbiórkę i mam sporo rzeczy kilka stow wyjdzie co najmniej, jakiś rabat czy cos mozna uzyskać?
          • lucyna_1980 Re: NEXT kody 19.10.15, 21:11
            niestety nie - jedynie kody na 35 zł o których mowa powyżej
            Jedyna opcja to podzielić zamówienia każde na minimum 185 zł i skorzystać z osobnego kodu do każdego zamówienia (jeśli masz kilka) i darmowej wysyłki bo teraz jest od 150 zł (zmienili to niedawno) ale to pod warunkiem, że masz kilka kodów
            • afroddytta Re: NEXT kody 19.10.15, 21:30
              Dostałam jeden kod od forumki, a one są jednorazowe? Myślałam, że identyczne dla wszystkich skoro je rozdaje uncertain
              • patatajowa Re: NEXT kody 19.10.15, 21:37
                kody sa jednorazowe,na kolejne kody trzeba zakładac kolejne konta .
    • lucyna_1980 Re: NEXT kody 21.10.15, 17:07
      Podpowiem Wam coś....działają kody z lutego razem z adresami "przyjaciół" mimo, że zostały wykorzystane już raz tongue_out .....tak jakby zresetowali sobie system.
      Jak próbuję się zalogować na adres przyjaciela to nie mam już tego konta, ale można założyć nowe konto na ten adres mailowy i wklepać ten kod drugi raz wink i działa
      • aalicia84 Re: NEXT kody 22.10.15, 13:07
        faktycznie działają niektóre stare kody - ale niestety nie wszystkie, u mnie zadziałał jeden z 4. Jeśli ktoś ma stare kody z początku roku i nie potrzebuje to z miłą chęcią przygarnę jeszcze jakiś do sprawdzenia - email ladyinred1@wp.pl .
        Tak swoja drogą to próbowałam cokolwiek załatwić w sprawie kodów telefonicznie i mailowo - na maila nawet nie odpowiedzieli, a tel za każdym razem podają inny termin po którym kod powinien przyjść... ostatnio twierdzą już że 28 dni i niby mają problemy techniczne...
        • afroddytta Re: NEXT kody 22.10.15, 13:29
          Dobra dziewczyny to teraz powiedzcie mi od początku jak to zrobić, to moje pierwsze zakupy. Powiedzmy mogę mieć kilka swoich adresów mailowych -co mam zrobić i jak aby te kody zdobyć? Potem muszę całe zamówienie dzielić na części aby każdy kod odzielnie wykorzystać? zamówienie musi być każde z inngo konta, na którym mam kod?
          Sorry, że tak od podstaw, ale widzę, tu wiele niejasności wink
          • lucyna_1980 Re: NEXT kody 22.10.15, 13:43
            W takim wypadku pierwsze zamówieni musisz zrobić bez kodu. Założyć konto, zamówienie złożyć na kwotę minimum i jak najbliżej 150 zł (bo wtedy masz bezpłatną wysyłkę).

I później musisz wypełnić ten formularz:
            W pierwszej rubryce wpisujesz imię i tego maila z którego złożyłaś pierwsze zamówienie
            W kolejnych rubrykach polecasz maile znajomych/przyjaciół, którzy potencjalnie mają złożyć zamówienie wink Na te maile znajomych/przyjaciół Next Ci wysłśle kody, których później używasz wraz adresem mailowym na które przyszły. Tylko w oczekiwaniu na kody musisz się uzbroić w cierpliwość bo jak toś już wyżej pisał trwa to nawet do 28 dni.
            • afroddytta Re: NEXT kody 22.10.15, 14:19
              Dzięki, to w takim razie kody będą na później bo zamówienie muszę zrobić smile
            • aalicia84 Re: NEXT kody 23.10.15, 18:25
              ale po 28 dniach kodów dalej nie ma... przynajmniej u mnie- next ewidentnie ściemnia i kodów nie wysyła już chyba wcale....
              • patatajowa Re: NEXT kody 26.10.15, 12:46
                2 kody do wykorzystania na 35 zł ,mi sie juz nie przydadzą, kto pierwszy...
                NG64UG4132
                N4V5GY25PT
                • deeds Re: NEXT kody 27.10.15, 09:33
                  może ktoś posiada jeszcze jakiś kod??? na polecenia przyjaciół juz nie przychodzą, a stare kody skasowałam.
                  • patatajowa Re: NEXT kody 29.10.15, 11:38
                    tydzien temu robiłam zakupy z maila nowego i wykorzystałam kod który jeszcze dostałam w sierpniu. a wczoraj mail od nexta o treści "chcielismy ci podziekowac, twój znajomy zaczal u nas robic zakupy..." i dwa kody promocyjne smile
                    wiec przysyłaja tylko moze u was do spamu trafiaja takie maile?
                    • kasia_przed Re: NEXT kody 29.10.15, 14:03
                      kto ma zbędny kod do next- z chęcia przygarne jeden- proszęsmile
                    • kochanaurwiska13 Re: NEXT kody 29.10.15, 14:59
                      Patatajowa!
                      A dostałaś najpierw kod na to nowe konto,na "dzień dobry"dla nowego klienta?

Czy to działa w tej chwili tylko,jak nowy klient zrobi zakupy?
                    • aalicia84 Re: NEXT kody 18.11.15, 21:27
                      nie nie trafiają - mi przyszły maile teraz na wszystkie nowe maile - dziś, więc sprawdźcie skrzynki - po 2 miesiącach czekania...
                      • mamamamia Re: NEXT kody 17.02.16, 11:34
                        czy są jakieś nowe kody, albo wiadomo kiedy będą???
                        • mw115 Re: NEXT kody 13.03.16, 13:02
                          ma kots i może się podzielić?
    • afroddytta Re: NEXT kody 19.11.15, 15:45
      Może ktoś ma jakiś kod do odstąpienia, chętnie przyjmę smile
      Procedurę wprowadzania nowego maila zaraz rozpocznę, ale nie wiem czy dam rade tyle czekać na ewentualne kody uncertain

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka