Dodaj do ulubionych

Plecaki st.majewski- opinie

31.07.14, 16:31
Ma ktoś? Pomacałam w sklepie i wyglądają całkiem, całkiem.
Warto je brać pod uwagę? Jak się sprawują? Teraz mamy topgala i jest super, ale może warto postawić na polski produkt.
Obserwuj wątek
    • grave_digger Re: Plecaki st.majewski- opinie 31.07.14, 18:54
      Mam z tamtego roku. Nic sie nie popsuło, nie zacięło, nie popruło, nie odpadło. Bardzo trwały.
      • beataj02 Re: Plecaki st.majewski- opinie 01.08.14, 21:57
        A który? Młodemu spodobał się ten z wilkiem, tylko nie mogę nigdzie znaleźć fotek z jego wnętrzem, wygląda jakby był jednokomorowy, a w opisie niby ma dwie. A może gdzieś obejrzę/przymierzę go stacjonarnie?
        • agast3 beataj02 01.08.14, 23:31
          Mojemu synowi też bardzo spodobał się plecak z wilkiem (w internecie). Zdjęcia poglądowe tego plecaka są całkiem inne niż na żywo sad. Nie są one szaro-beżowe z logiem na górze, tylko całe czarne, nie powiem wilk na plecach robi wrażenie, ale nic po za tym. Jest jedna NIE DZIELONA duża komora i druga mniejsza z organizerem i zawieszką na klucze. Mam teraz dylemat, bo synowi podoba się. Mi mniej ze względu na brak funkcjonalności i brak sztywnego spodu ( plecak sam w sobie jest miękki). Pozdrawiam smile
          • 27agnes72 Re: beataj02 01.08.14, 23:39
            Kupiłam wczoraj plecak Majewski, projektowany wzór przez Endo dla Rossmanna, ten z boiskiem piłkarskim. Nie wszystko idealne ale cena z całym wyposażeniem (fajnym i konkretnym bo też Majewski) za 160 zł.
            www.rossnet.pl/Produkty/Artykuly-szkolne,4451
            Nam się podoba
          • beataj02 Re: agast3 02.08.14, 00:06
            Dzięki za info, właśnie tego się obawiałam, że będzie niefunkcjonalny, zwłaszcza do szkoły. Pewnie bardziej by się nadawał na jakieś zajęcia dodatkowe, a nie do IV kl, jak my potrzebujemy. Spróbuję Młodego przekonać do jakiegoś innego, a z wilkiem może jakieś akcesoria kupimy?
            • agast3 Re: beataj02 02.08.14, 00:20
              Mój syn też do IV klasy idzie wink Wypatrzył sobie jeszcze z national geographic ze skorpionami i do niego się skłaniamy- jest bardziej sztywny, ma trzy głębokie komory w tym jedną dużą dzieloną z małą wiszącą kieszonką na zameczek. I bez syna w dobrej cenie widziałam bagmastera orionlub planes- funkcjonalny, porządne wykonanie, usztywniany, z bajerami typu organizer. Ale kolorystyka nie w typie mojego syna, mam cichą nadzieję, że jak przymierzy to doceni to wink
              • beataj02 Re: beataj02 03.08.14, 18:34
                He, he u nas poza tym z wilkiem brany był pod uwagę NG z gekonem big_grin, też go oglądaliśmy realnie (w selgrosie, nawet niezłą cenę mają, albo w merlinie, cena z kodem wychodzi niezła). Młodemu jeszcze się podoba Wolfskin Berkeley, ale muszę go obejrzeć realnie, bo nie mam do niego przekonania.
    • mc30 Re: Plecaki st.majewski- opinie 02.08.14, 11:01
      syn miał w ubiegłym roku w pierwszej klasie z stars war
      starczy na drugą klasę również, nie ma zniszczeń zadnych
      córce kupiłam w tym roku z kucykami pony identyczny jak dla syna
      dla mnie te plecaki są bardzo funkcjonalne i proste w użytkowaniu
      leciutkie i bez zbędnych suwaków
      nieznoszę plecaków z takim jakby nakładanym od góry zamknięciem, bo to dodatkowy kłopot dla dziecka
      ma być szybki w obsłudze
      boczne kieszenie są bez suwaków, więc szybko można siegnąć po chusteczki higieniczne czy picie
      poza tym A4 i duza teczka z gumkami wchodzą bez problemu no i moje dzieci mają szafki w szkole, więc do domu przynoszą tylko to co na dziś akurat potrzebne do odrobienia lekcji
      taki:
      https://www.ferbedo.home.pl/images/Majewski/Majewski_190919_01.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka