Dodaj do ulubionych

American Club-halowki

03.08.14, 14:45
Obserwuj wątek
    • mamahonki Re: American Club-halowki 03.08.14, 14:47
      szukam butow po szkole dla syna i corki i wpadly mi w oko te oto halowki allegro.pl/45-markowe-halowki-na-2rzepy-american-club-nv-r35-i4465589407.html i oto moje bytanie mial je ktos z was?,jak jest z jakoscia tych butow?,i jakie inne moze sa warte zakupu?.
      ps.przepraszam za brak polskich znakow ale niemam klawiatury pl.
      • marek_dkl Re: American Club-halowki 04.02.15, 12:34
        Używam NR KAT. 18/1 czyli bodaj ich flagowy model i jestem zadowolony.
        Po 40 godzinach intensywnej gry nie ma na nich najmniejszych śladów użytkowania - zero pęknięć, podeszwa jest jak nowa. Jak już jesteśmy przy podeszwie to przyznam, że jest ŚWIETNA!! Nawet gdy była baaardzo brudna to i tak świetnie trzymała but przy parkiecie. Wnętrze buta jest dość dobrze wentylowane a jedyny do czego można się doczepić to fakt, iż jest słabo wyprofilowane tj. dla osób szczupłych stopach but jest odrobinę zbyt szeroki smile Wiąże się to z koniecznością noszenia troszkę grubszych skarpetek ale to żaden problem. Kupione na szybko (80zł) gdyż niespodziewanie rozkleiły się moje najeczki i przyznam, że jestem niesamowicie zadowolony! smile Kolejny zakup też będzie od American Club. Ach!! Przede wszystkim jest to rodzima firma a takie należy wspomagać wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka