Dodaj do ulubionych

Decathlon- pytanie o e-bon

09.08.14, 20:40
Mam e-bon Decathlon, który dostałam mailem. Chciałabym kupić coś przez internet, bo niestety ta rzecz nie jest dostępna w moim miejscowym sklepie. Czy jest możliwość zrealizowania takiego e-bonu? Wpisuję jego nr w okienko "kod promocyjny" i niestety jest odrzucany, tak samo jak zwiększałam kwotę zakupów, bo myślałam, że może trzeba zrobić zakupy na kwotę większą niż np. 100 zł.
Obserwuj wątek
    • agnjeshka Re: Decathlon- pytanie o e-bon 09.08.14, 21:26
      Przerabialiśmy to w tym tygodniu, trochę to trwało, zanim złożyliśmy zamówienie wink E-bonu nie wpisujesz w okienku "kod promocyjny", tylko dalej, już po wyborze sposobu dostawy jest okienko "e-bon lojalnościowy" czy coś w tym stylu.
    • magdalenca78 Re: Decathlon- pytanie o e-bon 09.08.14, 21:27
      OK, Już sobie poradziłam smile trzeba było przejść na kolejną stronę, do płatności.
      • dammma Re: Decathlon- pytanie o e-bon 10.08.14, 00:05
        też muszę kupić dziecku buty w decathlonie. Można wiedzieć na ile % czy kwotę przysyłają te bony?
        Może ktoś dostał a nie potrzebuje, to ja chętnie przygarnę smile...
        • magdalenca78 Re: Decathlon- pytanie o e-bon 10.08.14, 09:13
          Bon miałam na 20 zł, więc suma nie była zawrotna a trochę trwało, zanim mi się te punkty uzbierały sad
          ze strony:
          20 zł = 5 pkt
          250 pkt = 20 zł bon
    • magdalenca78 Re: Decathlon- pytanie o e-bon 12.08.14, 21:26
      Zmagań z Decathlonem ciąg dalszy....
      Dziś przyszły zamówione kąpielówki i się wkurzyłam. Syn ma 5 lat, jest wysoki i szczupły, kupiłam rozmiar na 6 lat, zgodnie z ich tabelą rozmiarów...a to co przyszło, to jest może na 3-4 latka sad Na pewno sporo mniejsze niż kąpielówki z HM, w roz. 110-116, z których w tym sezonie wyrósł.
      Orientujecie się jak wygląda kwestia wymiany na większy rozmiar? W moim sklepie stacjonarnym tych kąpielówek nie ma. Online - są większe rozmiary. Oczywiście nie chciałabym dopłacać do interesu - kupiłam online, bo była darmowa wysyłka + zrealizowałam e-bon na 20 zł. Jak mi przyjdzie zapłacić za koszt zwrotu do magazynu + pełną kwotę za większy rozmiar, to mi się odechciewa zakupów sad I może najlepszym wyjściem będzie pozostawienie tych kąpielówek dla młodszego sad
      • bbeti80 Re: Decathlon- pytanie o e-bon 13.08.14, 10:06
        najlepszym rozwiązaniem byłoby zamówienie większych i oddanie tych małych w sklepie w ciągu 90 dni, tyle tylko, że bon został zrealizowany sad
        • magdalenca78 Re: Decathlon- pytanie o e-bon 13.08.14, 13:28
          Teoretycznie to mogę nawet bezterminowo oddać, bo mam kartę stałego klienta...
          Wkurza mnie Decathlon, bo najczęściej to, co mi się podoba, w moim sklepie stacjonarnym (Lublin) w ogóle nie jest dostępne, a online - takie kwiatki z rozmiarami crying Jakbym miała kupować drugą parę tych kąpielówek dla starszaka, to nawet nei wiem, w jaki rozmiar celować - 8 lat? 10? Te na 6 lat są naprawdę mikre sad a mój syn nie należy do pulpetów.
    • aoamok Re: Decathlon- pytanie o e-bon 13.08.14, 15:46
      ja dla swojej chudej prawie 8 latki kupiłam stój kąpielowy na roz. 10lat i musiałam wymienić na roz. 12lat i jest akurat
      • dammma Re: Decathlon- pytanie o e-bon 14.08.14, 13:04
        dzięki-muszę sprawdzić ile ja mam punktów smile

Mój szczupły 7,5 latek nosi koszulki na 10 lat.

Zmierz może podobne w sklepie i dobierz rozmiar a potem zamów odpowiednie. Podpytaj w sklepie, jak to najlepiej zrobić. Oni mogą ściągnąć z innego sklepu do Twojego i może wtedy Ci zamienią.
    • dorotadu Re: Decathlon- pytanie o e-bon 27.01.16, 11:05
      miałam bonów na 600zł z mybenefit - jeśli po zakupie zarówno w sklepie jak i przez internet po jakims czasie zwracam którąś rzecz (zwrot bezterminowy) to dostałam bez problemu całą kwotę w gotówce

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka