Dodaj do ulubionych

allegro tanie wystawianie

10.09.14, 11:09
W dniach 10-16 września zapłacisz tylko 1 grosz za wystawienie przedmiotu w kategoriach:

Dziecko > Odzież
Dziecko > Obuwie
Dziecko > Wózki
Obserwuj wątek
    • bim-bol Re: allegro tanie wystawianie 10.09.14, 11:16
      Dzięki za informacje, akurat się przyda smile
    • patatajowa Re: allegro tanie wystawianie 10.09.14, 11:17
      czy jest jakis link do *szczegółów ? faktycznie bez wzgl nna aukcje nalicza 1gr?
      • sinceramente Re: allegro tanie wystawianie 10.09.14, 11:21
        Jest info na głównej stronie alle.
        • patatajowa Re: allegro tanie wystawianie 10.09.14, 11:29
          na głownej tez widze. pytam czy jest odnosnik do szczegołów-regulaminu.
      • mima14 Re: allegro tanie wystawianie 10.09.14, 11:23
        Też dostałam maila z tą informacją, na stronie głównej allegro również. Nie widzę nigdzie natomiast regulaminu tej akcji, ale wiele razy korzystałam z tej akcji i nie było ograniczeń ceny wyjściowej.
    • tweety_28 Re: allegro tanie wystawianie 10.09.14, 11:50
      Dzięki, w takiej sytuacji muszę zabrać się do pracy.
      • agni71 Re: allegro tanie wystawianie 10.09.14, 12:20
        Mnie zmobilizowało do obfotografowania 2 par kozaków, 2 par pólbutów i ubrań, głównie bluz. Przy okazji wystawie też zestaw ksiązek (wiem, że ksiązki nie sa objęte promocyjnym wystawianiem, ale może ktoś kupi buty lub ciuch i sie przy okazji skusi?)
        • tweety_28 Re: allegro tanie wystawianie 10.09.14, 12:30
          > Mnie zmobilizowało do obfotografowania 2 par kozaków,
          Dobrze, że mi przypomniałaś. Gdzieś powinnam mieć kozaki, których w zeszłym roku córka ani raz nie założyła na nogisad
    • czarneoczy Re: allegro tanie wystawianie 10.09.14, 14:28
      no to cholercia powszechna mobilizacja na forum big_grin
      ja też muszę się zebrać i powystawiać kurtki i bluzy po młodej...
      • agnieszka_mmm Re: allegro tanie wystawianie 10.09.14, 19:52
        A ja próbuje wystawic rzeczy ale za 1 gr mam tylko dwie koszulki a reszta liczona normalnie. nie rozumiem
        • agni71 Re: allegro tanie wystawianie 10.09.14, 20:01
          u mnie wszystko po 0.01 zł. A masz w kategorii ubrania, buty lub wózek? Bo np. zabawek i ksiązek to nie dotyczy.
          • agnieszka_mmm Re: allegro tanie wystawianie 10.09.14, 21:08
            No właśnie same ubrania i buty, tylko kategorie dziecięce.
            • agnjeshka Re: allegro tanie wystawianie 10.09.14, 22:00
              A nie dolicza Ci za zdjęcia przypadkiem?
              • patatajowa Re: allegro tanie wystawianie 11.09.14, 07:24

no to jak dolicza za zdjęcie to co to za promocja ???? Przecież zdjęcie to podstaea.
                • agni71 Re: allegro tanie wystawianie 11.09.14, 07:59
                  zdjęcia daje się w tekście opisu, i wtedy możesz dać i 20 bez doliczania opłaty za nie. Do miniaturki tylko jedno, darmowe.
                  • agni71 Re:Pochwale się :-) 11.09.14, 08:00
                    Jedne buty juz mi sie sprzedały smile Daję tylko KT.
    • agni71 Re: I jak tam sprzedaż? 14.09.14, 18:37
      Ja wystawiłam tylko w Kup Teraz, 10 aukcji na razie sprzedanych, wisi jeszcze 13, mam nadzieję, że coś jeszcze pójdzie... Póki co, zarobiłam ok. 300 zł smile
      • fredy58 Re: I jak tam sprzedaż? 15.09.14, 09:57
        Dziewczyny do kiedy ta akcja dokładnie 16.09. godz 24 nie umiem nic znaleźć na ten temat?
        • agni71 Re: I jak tam sprzedaż? 15.09.14, 10:36
          na logikę, to powinno byc do 24.00 16 września.
          • ju_mi Re: I jak tam sprzedaż? 15.09.14, 10:50
            Do 23:59 wink
            • kada111 Re: I jak tam sprzedaż? 17.09.14, 11:52
              Dziewczyny, proszę o radę, bo mam problem ze wstawieniem zdjęć do opisu aukcji. Do tej pory używałam Imageshack ale o zgrozo, zrobił się płatny. Możecie polecić coś prostego w obsłudze, bezpłatnego i bez logo wodnego- coś podobnego do imageshack.
              • tomanksa Re: I jak tam sprzedaż? 17.09.14, 11:57
                Ja używam Aukcjonera. Nie wiem czy lepszy, bo nie używałam Imageshack, ale daje radę ( ja też wink)
              • smoczy_plomien Re: I jak tam sprzedaż? 17.09.14, 12:20
                Fotosik.pl?
                • kada111 Re: I jak tam sprzedaż? 17.09.14, 12:28
                  dziękuję za podpowiedź, już uporałam się z bałaganem.
                  • agni71 Re: I jak tam sprzedaż? 17.09.14, 12:35
                    kada, dla mnie najprostszy sposób, to kopiuj wklej zdjęcia wcześniej zapisane na gazecie
                    • czarneoczy Re: I jak tam sprzedaż? 17.09.14, 12:46
                      Agni, próbowała twojego sposobu ze zdjęciami zapisanymi na gazecie i jakieś takie kuciapki maleńkie mi się wklejają zamiast normalnych zdjęć...
                      dałam se spokój i wrzuciałam w miniaturki wink
                      będę rozgryzać aukcjonera...
                      • agni71 Re: I jak tam sprzedaż? 17.09.14, 12:54
                        zdjęcie wkleja sie takiej wielkości jakiej jest na gazecie, może masz po prostu małe zdjecia, ja w aparacie wybieram 8M. No i jeszcze przyszło mi na mysl,że może robiłas kopiuj wklej z galerii, a nie wchodząc w poszczególne zdjęcia? Nie wiem, czy się jasno wyrażam, o co mi chodzi?
                      • anicaf Re: I jak tam sprzedaż? 17.09.14, 12:55
                        ja też korzystam z zdjęć na fotofotum gazety - proste i szybki. Dzięki agnismile

Czarneoczy, ja przed wrzuceniem na gazetę nie zmieniam rozmiaru i innym programi i zdjęcia wychodzą ok.
                        • agoosiaa Re: I jak tam sprzedaż? 17.09.14, 15:22
                          wiecie może kiedy będzie kolejna taka akcja?? bo przegapilam
                          • patatajowa Re: powtórka akcji :) 22.10.14, 12:17
                            Tylko między 22 a 28 października zapłacisz 1 gr za wystawienie przedmiotu w kategorii: Dziecko .Nie dotyczy opcji dodatkowych i prowizji od sprzedaży.
                            Wiec jak komus cos jeszcze zalega z ubran czy butów to ostatni dzwonek wink
                            na plus ze teraz akcja obejmuje całą kategorię DZIECKO.
                            • czarnonaczarnym Re: powtórka akcji :) 22.10.14, 12:42
                              Mi nie działa sad. Gdzie ta informacja jest?
                              • agusia1458 Re: powtórka akcji :) 22.10.14, 12:43
                                Mi tez nie działa.
                              • patatajowa Re: powtórka akcji :) 22.10.14, 12:53
                                na maila dostałam. jakas godzine temu. nie ma tam okreslenia godzinewego. w podsumowaniu wystawienia aukcji masz wiecej niz 1 gr?
                                • sanse3 Re: powtórka akcji :) 22.10.14, 13:03
                                  Ja też własnie próbowałam wystawić i niestety nie wychodzi 1 grosz tylko zwykła opłata jest naliczana.
                                  • monikaa13 Re: powtórka akcji :) 22.10.14, 20:39
                                    U mnie też normalna opłata.
                                    • aga_martusia Re: powtórka akcji :) 22.10.14, 20:46
                                      ja wystawialm wczoraj i naliczalo 1gr
                                      • katrin.1 Re: powtórka akcji :) 22.10.14, 21:24
                                        Moja aukcja niestety wystawiona została dziś normalnie, bez zniżki sad
                                • bablusiek Re: powtórka akcji :) 22.10.14, 21:15
                                  Ej, już się podnieciłam a tu nalicza normalnie. Patatajowa schodzisz na psy, a miałam Cię za guru tego forum wink
                                  • patatajowa Re: powtórka akcji :) 22.10.14, 21:47
                                    bablusiek napisała:

> Ej, już się podnieciłam a tu nalicza normalnie. Patatajowa schodzisz na psy, a
                                    > miałam Cię za guru tego forum wink >
                                    no ale coo to moja wina? głupio piszesz.
                                    napisałam co dostałam i tyle,nie wiem czemu nie działa.
                                    • patatajowa Re: powtórka akcji :) 22.10.14, 22:00
                                      weszłam przez maila którego dostałam,rzeczywiscie za aukcjie policzyło mi 50 gr... sad
                            • mealady Re: powtórka akcji :) 22.10.14, 21:09
                              Przed chwilą sprawdziłam, opłata normalna... Szkoda, bo jest parę rzeczy jeszcze do wystawienia.
                              • sanse3 Re: powtórka akcji :) 22.10.14, 23:04
                                weszłam w cafe allegro. jest tam wątek odnośnie tych opłat i pracownik allegro potwierdza, ze wyłącznie wybrane osoby dostały takiego maila i taką opcję wystawiania za 1 grosz. Reszta, która nie dostała maila płaci normalnie, masakra jakaś...
                                • agni71 Re: powtórka akcji :) 23.10.14, 08:23
                                  tak myślałam, że dla wybrańców. Może dla tych z największą sprzedażą?
                                  • sanse3 Re: powtórka akcji :) 23.10.14, 08:35
                                    Własnie wygląda na to, że dla tych z najmniejszą lub zerową sprzedażą, własnie po to by zachęcić do wystawiania. Ludzie tam pisali , że na te konta co dostali ta promocję wogóle nic nie sprzedawali do tej pory tylko kupowali. Więc allegro chce zwerbować chyba nowych sprzedających w ten sposób, a o starych się nie martwi.
                                    • patatajowa Re: powtórka akcji :) 23.10.14, 08:50
                                      no tak, to by sie zgadzało z ta najmniejszą sprzedazą czy zerową smile sprawdziłam i mail przyszedł na adres który mam przypisany do konta na którym nic nie sprzedaję.
                                      to przepraszam za zamieszanie, mysłalm ze to akcja ogólnonarodowa wink
                                      • kamelia14 Re: powtórka akcji :) 23.10.14, 09:16
                                        no ja właśnie wystawiłam sławny kombinezon przed chwilką za 0,01 grosz a prawie nigdy nic nie sprzedaje smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka