Dodaj do ulubionych

spodnie dresowe

14.09.14, 14:05
Gdzie kupię cienkie bez meszku spodnie dresowe chłopięce rozm. 98?
Obserwuj wątek
    • greenland Re: spodnie dresowe 14.09.14, 18:46
      KappAhl - www.kappahl.pl/article/spodnie_dresowe_714220
      trzeba ich szukać na dziale dziewczęcym ale od kilku sezonów śmiga w nich mój syn i wcale nie wyglądają na dziewczęce, kiedyś nawet na dziale chłopięcym one były. Dzisiaj właśnie kolejne kupiłam.
    • katriel Re: spodnie dresowe 14.09.14, 22:22
      Allegro, sklep "PIKOLO" (użytkownik PPHU_Pikolo). Jak mają być cienkie, wybieraj aukcje które mają w tytule "lato", a nie "całoroczne", całoroczne są z meszkiem.
      Sklep internetowy www.sklepgracja.pl - z analogiczną uwagą: wybierz artykuł "lekkie spodnie dresowe".
      Jedne i drugie są bez meszku. Gracja ma materiał minimalnie cieńszy, ale chyba lepszej jakości (mniej się przeciera i kulkuje). Lepiej też trzyma rozmiarówkę (z Pikolo zdarzyło mi się dostać dwie pary spodni identycznej długości z dwoma różnymi rozmiarami na metkach). Ma ciut wyższy stan i ogólnie bardziej workowaty krój (w Pikolo moje szczupłe dziecko wygląda wyraźnie zgrabniej).
      • alevandra Re: spodnie dresowe 15.09.14, 11:28
        Osobiście PIKOLO nie polecam - materiał jest fajny to fakt ale gumka w pasie cienka i uciskająca. Mój syn należy raczej do chudszych dzieci - a te spodnie wyjątkowo go "cisną".
        Ja kiedyś fajne spodnie dresowe kupiłam w decathlone - obecnie szukam i nigdzie nic ciekawego nie ma.
    • kanna Re: spodnie dresowe 14.09.14, 23:05
      Lubi(łam) trzypaki z Mothercare - miały fajny, prosty krój.
    • anulka-am Re: spodnie dresowe 15.09.14, 09:13
      Tesco F&F sprzedawane w dwupaku.
      • magdagg2 Re: spodnie dresowe 18.09.14, 11:55
        tylko trzeba dodać ze na chudzielców sie nie nadają, bo ten ich sznurek to taka atrapa, prawie nic nie sciaga. albo gumke trzeba dodatkowa wciagac
    • beakarp Re: spodnie dresowe 15.09.14, 14:14
      My jesteśmy zadowoleni z polskiego producenta Lotos - cienka bawełna, nic się nie wypycha ani nie kulkuje, i cena przyzwoita - w auchanie płaciłam 16,99.
    • moloman Re: spodnie dresowe 15.09.14, 15:00
      Firma Carters ma fajne spodnie , z bardzo dobrej jakosci bawelny.
      Raczej jest niedostepna w Polsce- radze poszukac na allegro.

Tylko ze spodnie sa dla szczuplych dzieci. JA kupilam dla syna ..ale niestety sa za szczuple . MOj starszy syn mial bardzo czesto spodnei tej firmy ( od rodziny z USA) i zawsze bylam z nich bardzo zadowolona ..
    • magata.d Re: spodnie dresowe 15.09.14, 21:00
      Te są cienkie, bez meszku. Kupiłam ostatnio.
      www.kappahl.pl/article/spodnie_693572
    • agusia.24 Re: spodnie dresowe 14.10.14, 13:57
      my mamy ze smyka takie www.smyk.com/cool-club-spodnie-chlopiece-rozmiar-98,p1099138236,ubranka-dla-dzieci-p, teraz w promocji, cienkie, 100% bawełna, ale nie dla chudzielców, my mamy wszytą dodatkową gumkę, bo inaczej spadały z pupy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka