Dodaj do ulubionych

kombinezon kaxs

18.09.14, 10:49
Wybieram się do Kaphala w weekend a ze mam dość daleko to jedyna szansa by kupić coś sensownego. dalej szukam kombinezonu na zimę dla 15 miesięcznika. Czy ten z Kaphala się jakoś dobrze zakłada? Z tego co widzę na zdjęciach to nogawki nie są rozpinane?
Obserwuj wątek
    • magdagg2 Re: kombinezon kaxs 18.09.14, 11:08
      zaklada sie normalnie, nic skomplikowanego wink prawa noga w prawa nogawke, lewa w lewa, pozniej rece, na koniec zapinasz. zamek jest jeden na srodku. a kombinezon jest bardzo fajny smile
    • natalek79 Re: kombinezon kaxs 18.09.14, 12:04
      Może i zakłada się normalnie, każda noga do właściwej nogawki...ale...dla mnie dla dziecka 15 mies kombinezon byłby do odłożenia, bo za sztywny. Takie jest moje odczucie, chociaż te kombinezony i kurtki bardzo cenię za wiele cech. Za rok, gdy dziecko będzie już pewniejsze na nogach i bardziej aktywne na śniegu to super. Teraz chyba aż tak jeszcze szaleć nie będzie, dlatego postawiłabym na coś miękkiego, może coccodrillo.
      • in-of-s Re: kombinezon kaxs 18.09.14, 12:50
        Dziękuję za opinie. No to może jednak reima?
    • nauta_ Re: kombinezon kaxs 18.09.14, 13:37
      Ja ostatnio nowy kombinezon kaxs wylicytowałam na all za 54 zł. Może tam zacznijsmile nie będzie szkoda jak się nie sprawdzi i sprzedasz go pózniej z łatwością.
      • zoja1977 Re: kombinezon kaxs 18.09.14, 17:42
        Ja też odradzam kombinezon kaxs dla małego dziecka. Zeszłej zimy miałam taki w rozm.80 dla mojej 14 mies. córki. Tak jak pisze natalek79 był strasznie sztywny, niewygodny, jak córka zasnęła to tak jej było niewygodnie, ze musiałam jej odsuwać od góry suwak bo była usztywniona jak w zbroi (chociaż zarówno kurtki jak i kombinezony kaxs uwielbiam ale używali je moi synowie od rozm.92 wzwyż). Do tego ten w rozm.80był jakiś taki mocno wąski a moje dziecko raczej z tych większych. Kombinezon sprzedałam i kupiłam córce właśnie Reimę. Super bo wygodnie się zakładał, jest ciepły ale jednocześnie miękki i cienki - przez co nie krępuje ruchów dziecka. Ponadto jest dość szeroki, ma długie suwaki i dziecku bardzo wygodnie się zakłada. Ja polecam Reimę, można upolować w dobrej cenie a później też nie ma problemu przy sprzedaży.
        • in-of-s Re: kombinezon kaxs 18.09.14, 18:45
          Ok dziękuję, wracam do reimy. Tylko teraz jaki model? Inwestować w tec? W sobote chciałabym kupić żeby przymierzył w sklepie stacjonarnym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka