Dodaj do ulubionych

skarpetki z abs

22.09.14, 15:29
Doradzcie pls gdzie (lub jakiej firmy) szukac fajnych skarpet (najchetniej frotte) z abs o przyzwoitej jakosci i normalnej kolorystyce...przetrzasnelam allegro, kilka sklepow internetowych i nic sad
Obserwuj wątek
    • grudniowa.mama Re: skarpetki z abs 22.09.14, 15:30
      Skarpety mają być dla 2 letniego chlopca
      • patatajowa Re: skarpetki z abs 22.09.14, 15:47

kupiłam rok temu w cal,edoni,fajne,po roku tylko się zmechacily,ale cieple i guma pod spoddem trzyma.kolory takie sobie ale te mogę polecić.
        • fajna_myszka Re: skarpetki z abs 23.09.14, 10:47
          w H&M sa / były takie. Ja tez kupuję tylko z ABS, mieli z Carsami, Angry Birds...
          Teraz chyba nie ma, trzeba czekać.
          • patatajowa Re: skarpetki z abs 23.09.14, 10:55
            w hm sa z podeszwą skórzaną,ona sie ślizga po pewnym czasie chodzenia.to nie abs.
            • fajna_myszka patatajowa 23.09.14, 11:05
              nie, nie chodzi mi o te buty szmaciane (nie cierpię ich).
              Pisałam o skarpetkach z ABS w H&M, czyli takie kropki gumowane...... Sama kupowałam, cienkie i grube. Cienkie są teraz na pewno, ale grube chyba nie, przynajmniej w Galerii Krakowskiej nie ma.
              Sama na takie poluję....
    • agni71 Re: skarpetki z abs 23.09.14, 11:21
      najlepsze jakie miałam to sterntaler
      • mima14 Re: skarpetki z abs 23.09.14, 11:30
        Też polecam sterntaler, takie (aukcja przypadkowa) allegro.pl/skarpetki-abs-jak-kapcie-sterntaler-23-24-lato-i4633016564.html
        • aleksandra1977 Re: skarpetki z abs 23.09.14, 11:40
          akurat te, ktore zalinkowalas sa z letniej kolekcji - cienka bawelna (tzw. sun), bez frotte, tylko z podeszwa abs.
          Z frotte beda takie, ktore w nazwie maja "air" - frotte bedzie na podeszwie, a cala skarpetka bedzie z cienkiej bawelny, albo "soft" - grube, z frotte na calej powierzchni skarpetki, z podeszwa abs.
    • aleksandra1977 Re: skarpetki z abs 23.09.14, 11:36
      co masz na mysli piszac "o normalnej kolorystyce"?
      Najbardziej lubie skarpetki Sterntaler - skarpetki z wzorkami a takze jednobarwne, zupelnie gladkie "pure colour". Zaraz po Sterntaler lubie skarpetki z Calzedonii, ale one nie sa dostepne przez caly rok i nie ma zbyt wielu wzorow do wyboru. Jakosciowo, wg mnie, OK, choc po roku uzytkowania zrobily sie troche luzniejsze, guma na podeszwach nadal sie trzyma. Jesiennych jeszcze nie ma w sklepach, pewnie beda za jakis miesiac.
      Te
    • ciekawostka81 Re: skarpetki z abs 23.09.14, 12:14
      sternatler tylko i wyłączniesmile, są w wersji wiosenno-letniej i zimowej. W środku fajna frotka, pod spodem abs. Piorę wywrócone na lewą stronę, nadal jak nowe mimo codziennego użytkowania. W outlecie limango ostatnio były fajne dwupaki w dobrej cenie, ja kupowałam też na allegro albo w innych sklepach internetowych. Szczerze polecam
    • grudniowa.mama Re: skarpetki z abs 24.09.14, 11:40
      Dziękuje wszystkim,kupilam Sterntalery smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka