kama-25 07.10.14, 09:10 Czy kupię gdzieś teraz kozaki dla córki rozm. 29 w rozsądnej cenie? Myślałam że ubiegłoroczne będą dobre, ale po sprawdzeniu niestety są za małe, bo córa duzo urosła od ubiegłego roku. Macie jakieś propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szmytka1 Re: Kozaki dla dzieci 07.10.14, 09:18 pierwsza moja propozycja, to określić jaka to 'rozsądna' cena dla ciebie, a druga propozycja to sprawdź historie forum, w przeciągu ostatniego m-ca bylo kilka wątków o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Kozaki dla dzieci 07.10.14, 09:30 zaspałaś, tego rozmiaru nie ma juz nigdzie w sklepach Odpowiedz Link Zgłoś
zana781 Re: Kozaki dla dzieci 07.10.14, 09:45 Padlam.To do Pataj... Dla kazdego cena rozsadna oznacza co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawostka81 Re: Kozaki dla dzieci 07.10.14, 13:00 zaraz zacznie się szał zakupowy przed 1.11. więc marne szanse że w dobrej cenie kupisz kozaki dla córki, jeszcze w tak chodliwym rozmiarze; jedyne co cię ratuje do najbliższy weekend i kody rabatowe z Twojego Stylu i Grazii (są do paru sklepów obuwniczych) no i śledzenie forum -w tym zerknięcie na historię, dużo wątków tego typu było ostatnio; no i przede wszystkim co to jest rozsądna cena? do 100zł nie kupisz nowych; zerknij na outlet limango są primigi, geoxy, naturino w dobrych cenach jeśli chodzi o zimówki Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1977 Re: Kozaki dla dzieci 07.10.14, 13:47 na Zalando Strups za 119zl w tym rozmiarze Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1977 Re: Kozaki dla dzieci 07.10.14, 13:56 albo w Deicmannie, np. Cortina albo Cupcake Odpowiedz Link Zgłoś
kama-25 Re: Kozaki dla dzieci 07.10.14, 21:18 Rozsądna cena to włąsnie coś do 100 zł ale chyba ciezko bedzie choc ten zalinkowana z deichmana fajne. Watki staram sie śledzic ale z maluchem to nie zawsze mozliwe stad moje pytanie. Dzieki za każdą podpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś