Dodaj do ulubionych

Kozaki dla dzieci

07.10.14, 09:10
Czy kupię gdzieś teraz kozaki dla córki rozm. 29 w rozsądnej cenie? Myślałam że ubiegłoroczne będą dobre, ale po sprawdzeniu niestety są za małe, bo córa duzo urosła od ubiegłego roku. Macie jakieś propozycje?
Obserwuj wątek
    • szmytka1 Re: Kozaki dla dzieci 07.10.14, 09:18
      pierwsza moja propozycja, to określić jaka to 'rozsądna' cena dla ciebie, a druga propozycja to sprawdź historie forum, w przeciągu ostatniego m-ca bylo kilka wątków o tym.
    • patatajowa Re: Kozaki dla dzieci 07.10.14, 09:30
      zaspałaś, tego rozmiaru nie ma juz nigdzie w sklepach wink
    • zana781 Re: Kozaki dla dzieci 07.10.14, 09:45
      Padlam.To do Pataj...

Dla kazdego cena rozsadna oznacza co innego.
    • ciekawostka81 Re: Kozaki dla dzieci 07.10.14, 13:00
      zaraz zacznie się szał zakupowy przed 1.11. więc marne szanse że w dobrej cenie kupisz kozaki dla córki, jeszcze w tak chodliwym rozmiarze; jedyne co cię ratuje do najbliższy weekend i kody rabatowe z Twojego Stylu i Grazii (są do paru sklepów obuwniczych) no i śledzenie forum -w tym zerknięcie na historię, dużo wątków tego typu było ostatnio; no i przede wszystkim co to jest rozsądna cena? do 100zł nie kupisz nowych; zerknij na outlet limango są primigi, geoxy, naturino w dobrych cenach jeśli chodzi o zimówki
      • aleksandra1977 Re: Kozaki dla dzieci 07.10.14, 13:47
        na Zalando Strups za 119zl w tym rozmiarze
        • aleksandra1977 Re: Kozaki dla dzieci 07.10.14, 13:56
          albo w Deicmannie, np. Cortina
          albo Cupcake
          • kama-25 Re: Kozaki dla dzieci 07.10.14, 21:18
            Rozsądna cena to włąsnie coś do 100 zł ale chyba ciezko bedzie choc ten zalinkowana z deichmana fajne. Watki staram sie śledzic ale z maluchem to nie zawsze mozliwe stad moje pytanie. Dzieki za każdą podpowiedz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka