nenka1 10.10.14, 12:07 Wiem, że można na Was liczyć. Zrobiłam duże zakupy w necie ... i .... zapomniałam o payback Kiedyś wpadło mi coś takiego, że można podać nr zamówienia i sklep internetowy i można dostać wtedy te punkty payback. Nie mogę tego znaleźć. Pomożecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
salma75 Re: zapomniałam o payback 10.10.14, 12:30 Tyle razy widziałam to pytanie na profilu FB Paybacka i jeszcze nie zdarzyło się, by uznali takie punkty - zawsze odpowiedź była odmowna - "nie da się, przepadło". Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia14 Re: zapomniałam o payback 10.10.14, 12:48 mi się wczoraj pojawił taki baner i dodałam sobie za zakup w c&a właśnie ale nie mogę tego odszukać Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: zapomniałam o payback 10.10.14, 13:01 ale jaki baner?? "zapomniałeś o punktach-zadzwoń -dodamy ci wstecznie? " Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia14 Re: zapomniałam o payback 10.10.14, 13:21 no taki kwadrat jak te kupony i tam wybrałam sklep w którym dokonałam zakupu /pojawia się okienko gdzie wpisujesz z kwotę i numerem zamówienia/ Odpowiedz Link Zgłoś
szczesliwaczworka Re: zapomniałam o payback 10.10.14, 13:08 Tak, mi sie kiedys wyswietlilo, trzeba bylo podac date zakupow gdzie kwote i dali ale w tego typu "akcji" daja 100 pkt wiec tyle co nic Odpowiedz Link Zgłoś