Dodaj do ulubionych

Piłkarzyki - opinie

21.10.14, 09:23
Chciałabym kupić dla syna piłkarzyki, ostatnio graliśmy w takie świetlicowe i bardzo mu się spodobały. Z braku miejsca w mieszkaniu takie duże ze stołem raczej odpadają, oglądałam w necie i na allegro takie na krótkich nóżkach (albo nawet bez nóżek), które ustawia się na stole. Czy ktoś ma może coś podobnego i jak to się sprawdza? Zależy mi aby były solidne, dobrej jakości.

Na allegro są takie w cenie około 100 zł.

allegro.pl/logorajd-pilkarzyki-duze-i4653656067.html
albo takie:

www.axersport.pl/product-pol-1346-STOL-DO-PILKARZYKOW-JUNIOR-AXER-SPORT-.html
I jest jeszcze wersja mini na 2 osoby, sprawdza się?
Obserwuj wątek
    • koralik12 Re: Piłkarzyki - opinie 21.10.14, 16:45
      Solidne i dobrej jakości to nie w tym przedziale cenowym niestety.
      • karola399 Re: Piłkarzyki - opinie 21.10.14, 17:40
        My mamy takie sklep.berpo.pl/product_info.php?products_id=9237 porządne, niemiecka firma, u nas bardzo dobrze się sprawdzają
        • makoc Re: Piłkarzyki - opinie 22.10.14, 04:45
          my tez mamy takie, ale z ich jakoscia to srednio. gdyby nie dziadek zlota raczka, ktory przy nich juz kilkakrotnie majstrowal dawno bylyby w smieciach. najpierw odpadaly uchwyty od drazkow, potem same drazki zaczely sie psuc. ale fakt, sa jedna z ulubionych zabawek.
          • koralik12 Re: Piłkarzyki - opinie 22.10.14, 07:28
            Przy sporadycznym uzywaniu wydaja się ok ale przy częstszym nie daja rady. I są maluteńkie.
            Moja rodzina pokochała piłkarzyki, dzieci sa już takie dobre ze muszę sie dobrze postarać zeby wygrać z 5 latkiem big_grin
            Zainwestowaliśmy w takie porządne, stojące, jak w klubach.
            Warto było.
    • zebraw-paski Re: Piłkarzyki - opinie 22.10.14, 11:15
      Chętnie kupiłabym takie jak w klubach ale niestety nie mamy na nie miejsca. Te axersport wyglądają całkiem solidnie, ważą 15 kg. Nikt nie ma?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka