Dodaj do ulubionych

Takko Fashion znacie?

26.10.14, 10:19
Przypadkiem zajrzałam i kupiłam jeansy za 35 zł za syna... fajne, gruby jeans i wąskie dla mojego chudzielca. Robicie zakupy w tym sklepie? Zarejestrowałam się do strefy vip i od razu przysłali kupony na -30%, -25%, -20%, -15% na jeden artykuł i zastanawiam się, czy skorzystać, czy odpuścić sobie, bo jakościowo rzeczy są marne? Jakie macie wrażenia? wink
Obserwuj wątek
    • malinkowa81 Re: Takko Fashion znacie? 26.10.14, 10:54
      Czasem coś kupuję jak wysyłają te naklejki -30% itd.., ale jakość oceniam jako średnią - a na pewno przy cenach regularnych..
    • nik_itam Re: Takko Fashion znacie? 26.10.14, 21:26
      Kupowałam tylko ubrania dla dzieci więc tylko o tych się wypowiem. Dobra jakość w świetnej cenie. Jeansy bdb, koszulki bdb- nie zmieniają kształtu po praniu, nadruki się nie spierają (a często używam wybielacza na plamy). Kurtka zimowa (noszona na zmianę z inną) po dwóch sezonach i kilku praniach nadal jest w bdb stanie. Syn zdążył z niej wyrosnąć i o dziwo nie zniszczyć wink
      Spodnie dresowe też fajne, porównałabym do tych z h&m które były po 30zł, tylko fason takko ma lepszy.
      Wg mnie dział dziecięcy wart odwiedzenia a z kuponami tym bardziej.
      • eesti_2005 Re: Takko Fashion znacie? 26.10.14, 21:36
        A ja nie jestem zadowolona z jakości tych ubrań. Młodszy miał jeansy (moje ulubione, też właśnie gruby jeans, wąskie, mięciutkie) i napka odpadła w nich po ok. tygodniu. Koszulka i spodenki się zmechaciły po praniu, nadruk od razu się sprał. Inna koszulka po kilku miesiącach użytkowania zaczęła wyglądać jak szmata sad Ale może miałam pecha, że tak trafiałam? Niedawno kupiłam (za grosze w promocji, więc się skusiłam) kąpielówki dla starszaka na przyszły rok, mam nadzieję, że z nimi nic się nie stanie...
    • mruu1 Re: Takko Fashion znacie? 26.10.14, 22:02
      Kupuję w Takko kiedy mam kupony rabatowe. Ta promocja obejmuje też ciuchy z obniżonymi cenami. Mam z Takko koszulki dla dzieci, skarpety, rajstopy, majtasy, ze dwie bluzy i nic się z nimi nie dzieje (piorę w 40 stopniach). Dla siebie kupuję T-shirty i też są w porządku. Mąż ma fajne polówki. Kilka rozmiarów temu jedna bluza córki jakby zmniejszyła się w praniu.
      • anaanek Re: Takko Fashion znacie? 27.10.14, 06:46
        Ja polecam jeszcze nigdy nic mi się ani nie spralo ani nie zmechacilo a mam sporo ich ciuchów i dla dzieci i dla siebie. Z kuponami to naprawdę wychodzą fajne ceny zwłaszcza że kupony działają na przecene

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka