laleczkamajeczka 30.10.14, 19:05 Co polecacie dla 9 latki , która lubi zajęcia plastyczne, tworzenie , zwierzęta - konie , psy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agusia.24 Re: Prezent dla 9 latki 30.10.14, 19:12 u mnie 9 letnia siostrzenica szaleje za wszelkimi zestawami do robienia biżyterii Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: Prezent dla 9 latki 30.10.14, 19:22 Moja córka w tym wieku wszystko sama lubi zrobić. Najbardziej kocha lepić z modeliny FIMO (dobra ale niestety dosyć droga;-() Kilka kostek tej modeliny + lakier nabłyszczacz to super prezent. Ponadto lubi albumy ze zwierzętami (czasem w Taniej książce można kupić coś naprawdę extra). Poza tym w nas w szkole jest nadal szał na Lego Friends...zwłaszcza chodliwe są zestawy ze zwierzętami. Nie do pogardzenia byłby także strój do przebierania np. Kotek z H&M. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwina76 Re: Prezent dla 9 latki 30.10.14, 20:35 Moja 8 latka ucieszyłaby się z kolejnych: zestawów plastycznych i kreatywnych,, gier planszowych, audiobooków i książek. Tego nigdy jej nie dosyć. Lubi też gadżety Nici, pluszaki wild republic i jeszcze jednej firmy, nie pamiętam nazwy, która specjalizuje się w pluszowych psach i No i chciałaby jakąś nową grę na Xboxa. Nie lubi i nigdy nie lubiła lego, lalek, figirek itp Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: mielin - pytanie o modelinę Fimo 30.10.14, 20:43 Gdzie ją kupujesz? Może masz jakiś sprawdzony sklep z nienajgorszymi cenami? Moja córka tez uwielbia lepić, w domu robi to z plasteliny, ale taka modelina na pewno by sie jej spodobała, tym bardziej, że można ja wypiekac w piekarniku. Odpowiedz Link Zgłoś
laleczkamajeczka Re: mielin - pytanie o modelinę Fimo 30.10.14, 21:15 Jeśli mogę proszę podajcie jakieś linki lub nazwy do sprawdzonych zestawów, książek , gier . Odpowiedz Link Zgłoś
kasiadove Re: mielin - pytanie o modelinę Fimo 30.10.14, 21:55 Dla fanki koni seria Jinny z Finmory aros.pl/autor/leitch+patricia/0 książki A. Widzowskiej-Pasiak - obecnie 2 części aros.pl/ksiazka/kon-na-recepte-2 i aros.pl/ksiazka/grzywa-malowane Warsztaty rysowania aros.pl/autor/Keck+Gecko/0 Zestawy play mobil www.google.pl/search?q=play+mobil+konie&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&channel=sb&gfe_rd=cr&ei=iaVSVJbnN6Kh8wfu9YG4BA Zestawy lego friends www.google.pl/search?q=lego+friends&client=firefox-a&hs=UGJ&rls=org.mozilla:pl:official&channel=sb&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=q6VSVPP5F6j7ygPA5YDIBQ&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1600&bih=765 A i lepiej zapytać jednak rodziców czy już nie ma, bo np u nas często dublują się prezenty Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: mielin - pytanie o modelinę Fimo 30.10.14, 22:10 FIMO. Kupuję zwykle w Empiku kiedy jest 3 za 2 (prawie hurtowo, bo zimą nic tylko mam pracownię ceramiczną Mąż znalazł na Allegro jakiś sklep na Ochocie na Górczewskiej gdzie są po 7zł- odliczając jeszcze zachomikowane mobilne 20zł można osiągnąć z odbiorem osobistym dobrą cenę Właśnie szykuję się odwiedzić wkrótce to miejsce, wszak długie jesienne i zimowe dni przed nami... Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: mielin - pytanie o modelinę Fimo 30.10.14, 22:18 Dzięki, o empiku nie pomyślałam, i mozna zapłacić Paybackiem, co dodatkowo obnizy cenę Uzywacie jakichś specjalnych narzędzi do cięcia? Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: mielin - pytanie o modelinę Fimo 30.10.14, 22:25 Nie, córka używa tylko rąk. Ale za to jak!... Odpowiedz Link Zgłoś
laleczkamajeczka Re: mielin - pytanie o modelinę Fimo 31.10.14, 01:24 A jaki to jest lakier , też fimo ? Odpowiedz Link Zgłoś