mikaaan 01.11.14, 13:47 Dziewczyny, syn przyszedł z przedszkola i zażądał Bakuganów. Pogrzebałam na Allegro i masakra. Pełno tego jest . O co chodzi z tymi Bakuganami? Od czego zacząć? Pomóżcie . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patatajowa Re: Bakugany - potrzebuję pomocy 01.11.14, 19:19 w sumie chodzi o to zeby "zebrac je wszystkie" jakies stokilkadziesiat sztuk do kolekcji. kazdy ma inna moc,plus karta w zestawie z opisem.co bys nie kupiła na poczatek to bedzie . ja musze sie "zebrac" i nasze 3 kg wystawic-troche kasy w tym utopilismy Odpowiedz Link Zgłoś
natalek79 Re: Bakugany - potrzebuję pomocy 01.11.14, 21:52 Patatajowa to jak u mnie Dobrze, że młodszy się jeszcze bawi, to w użytku. W szoku jestem, że jeszcze o to ktoś pyta, bo Bakugany to już staroć jest jednak i po sklepach już nie widuję...czasem tylko jakieś niedobitki wyprzedażowe. Odpowiedz Link Zgłoś
mikaaan Re: Bakugany - potrzebuję pomocy 02.11.14, 15:35 W sklepach może tak, ale na Allegro pełno tego . Ja dopiero zaczynam przygodę za zabawkami dla małych chłopców i nie wiem co jest teraz na topie . Syn pewnie zobaczył w przedszkolu i mu się spodobało ... Odpowiedz Link Zgłoś