Dodaj do ulubionych

Sikające lalki - bobaski

07.11.14, 19:26
Moja córka niedługo będzie miała 2 urodziny, od jakiegoś czasu jest zachwycona wszelkimi lalkami (dla mnie szok bo po dwóch synach, przerabianiu wszelkiej maści koparek, aut i innych maszyn budowlanych moje dziecko nosi lalki, zawija je w różne szmatki, całuje w główkę i układa do snu smile Więc wychodząc naprzeciw jej zainteresowaniom chciałam kupić jej lalkę takiego bobaska, myślałam o takiej sikającej (jest teraz na etapie fascynacji sikaniem na kibelek i nocnik) i mam pytanie czy taka lalka się sprawdzi ? czy to picie i sikanie to jednorazowy bajer ? czy później taka lalka nie ma pleśni w środku ? czy trzeba ją jakoś specjalnie pielęgnować ? Będę wdzięczna za odpowiedzi a może ktoś poleci jakiś konkretny fajny model - lalki bobaska ?
Obserwuj wątek
    • marta2202 Re: Sikające lalki - bobaski 07.11.14, 20:53
      Ja szczerze polecam baby born 8 funkcji chyba tak sie nazywa. Lalka jest w ciaglym uzyciu przez moja 7 latke od zeszlej wigilii az sama sie dziwie ze okazala sie takim hitem! Lalka nie splesniala a pojona jest caly czas. W ogole przez rok czasu nic sie z lalka nie stalo. I jej zaleta jest taka ze po napojeniu nie sika od razu tylko jak nacisnie sie jej na pepek i placze prawdziwymi lzami wink Na pewno kupila bym ja drugi raz corce tylko cena troche wysoka.
      • zoja1977 Re: Sikające lalki - bobaski 12.11.14, 20:17
        dziekuje, a może jeszcze ktoś ma doświadczenie z "sikającymi" lalkami ?
    • eddzik Re: Sikające lalki - bobaski 12.11.14, 21:22
      no właśnie my mamy taka co to sika od razu jak się napije, w ogóle lepiej, żeby piła od razu na nocniku, bo tak wszystko w około mokre, dlatego rzadko lala pije, ale ogólnie bajer bardzo lubiany przez moją dwulatkę, więc polecam.Tylko chyba lepiej dołożyć np na babyborna. A jak idzie usypianie lalki? moja dostała ostatnio taką kołyskę i potrafi pół godziny dzielnie niczym matka polka usypiać to swoje dziecko. Pomyśl o tym też.
    • patimar.com.pl Re: Sikające lalki - bobaski 13.11.14, 16:33
      Są róże lalki sikające od takich co sikają od razu i takie co po jakimś czasie. Warto poszukać zestawu gdzie oprócz lalki jest jeszcze np. kilka pieluch czy nocnik. Warto oglądać opakowanie gdzie są informacje jak lalka działa bądź zapytać sprzedawce. Co do kołysek to najlepsze są drewniane i nie są drogie około 30-40 zł.
      Moja córka ma dopiero 1,5 roku więc jeszcze nie jestem na tym etapie ale już oglądałem.
      • zoja1977 Re: Sikające lalki - bobaski 14.11.14, 09:25
        chyba zainwestuję w tego babyborna, czy ktoś widział gdzieś w dobrej cenie ?
        • marittka76 Re: Sikające lalki - bobaski 14.11.14, 11:43
          a czy ktoś zna tą:
          www.smyk.com/simba-new-born-baby-lalka-funkcyjna-43-cm,p1044846177,zabawki-gry-dla-dzieci-p
          fajna?
          • marta2202 Re: Sikające lalki - bobaski 14.11.14, 12:07
            W zeszłym roku były w dobrej cenie w smyku w ofercie świątecznej, ale rozeszły się błyskawicznie! Nie wiadomo jak będzie w tym roku.
          • eddzik Re: Sikające lalki - bobaski 14.11.14, 13:25
            no my mamy taka, fajowska, ale sika od razu jak się napije i pieluszka się od razu podarła

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka