anulka-am 12.11.14, 17:13 Czy posiada ktoś oryginalne zabawkowe pojazdy z bajki Strażak Sam, w sklepach stacjonarnych nie ma szans ich zobaczyć, pomacać tylko Allegro i może się wypowiedzieć na temat ich jakości? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomojlogin123 Re: Strażak Sam zabawki 12.11.14, 17:34 Mam helikopter, jeśli chodzi o jakość to super, mój synek raczej z tych niedelikatnych a helikopter po pół roku wyglada jak nowy. Odpowiedz Link Zgłoś
oberiba76 Re: Strażak Sam zabawki 12.11.14, 23:14 Mam w domu maniaka strażaka sama i ogólnie straży pożarnej. Synek ma 2 lata i 8 miesięcy. Jakość zabawek jest ok, mamy mniejszy wóz strażacki, Wenus, ponton i samochód Toma Thomasa ( w 2 wersjach, z dźwiękiem i bez). Mamy też kilka budynków ale nie polecam, szkoda kasy.Figurki za to są bardzo fajne tylko musisz zwracać uwagę na wielkość bo są mniejsze i większe - ma to znaczenie przy pojazdach, mogą się nie zmieścić do środka. Większość zabawek kupiliśmy używanych ponieważ ceny nowych są moim zdaniem zdecydowanie przesadzone. W domu przewija mi się chyba z 6 różnych wozów strażackich i ten na licencji strażaka Sama wygląda najmniej solidnie, niemniej Młody uwielbia się nim bawić Bardzo dobrej jakości są puzzle ze Strażakiem Samem - są dostępne na allegro. Na amazonie jest więcej wersji ale jeszcze w PL nie upolowałam niestety. świetny jakościowo jest zestaw remiza i wóz strażacki Imaginext, warto wydać pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
mruu1 Re: Strażak Sam zabawki 12.11.14, 21:15 Prawie trzylatek, wielki fan strażaków i Sama, bawi się Jupiterem od mniej więcej roku. Jest eksploatowany straszliwie - zabawka używana jest codziennie. Efekt to urwane drzwi, lusterko i część wysięgnika. Odpowiedz Link Zgłoś
kubara1 Re: Strażak Sam zabawki 13.11.14, 09:38 mamy Jupitera, Wenus i helikopter plus figurki. Codziennie w użyciu, stan świetnym po roku zabawy, a kupowałam używane. Wykonanie z porządnego plastiku Odpowiedz Link Zgłoś