Dodaj do ulubionych

Rossmann 1+1 gratis na makijaż

13.11.14, 10:03
Może kogoś zainteresuje promocja z rossmanna:

Jesienna promocja makijażu 1+1, kupując kosmetyk do makijażu, drugi dostaniesz gratis!
(drugi - tańszy lub w tej samej cenie. Akcja promocyjna trwa 10-19.11.2014 lub do wyczerpania zapasów. dotyczy wszystkich kosmetyków z kategorii makijaż.

Na lakiery do paznokci też, bo one też zaliczają się do tej kategorii.
Myślę, że warto się wybrać smile

Obserwuj wątek
    • balbins Re: Rossmann 1+1 gratis na makijaż 15.11.14, 15:27
      W moim rossmanie chciałam kupić krem BB nivea plus podkład AA.Powiedziano mi,że promocja dotyczy tylko 3 firm(padły nazwy których nie pamiętam). Wk#$#@#am się,bo kolor podkladu z pół godziny wybierałam,i wyszłam z niczym...
      • silje78 Re: Rossmann 1+1 gratis na makijaż 15.11.14, 17:16
        podejrzewam, że KREM nivea nie jest traktowany jako kosmetyk do makijażu, w ten sposób można każdy krem pod to podciągnąć.
        mi babka powiedziała, że promocja dotyczy całej kolorówki, a były wszystkie marki dostępne w rossmannie (w tym bourjois, który nie jest w każdym ze sklepów). za 60zł kupiłam tusz i podkład więc jak dla mnie super promocja, zwłaszcza, że podkład mi się kończył, a tuszy nigdy za wiele wink .
        • agni71 Re: Rossmann 1+1 gratis na makijaż 15.11.14, 18:06
          Ja robiłam zakupy w takim mniejszym rossmannie w Wawie przy metrze Młociny - były wyraźnie wydzielone i oznaczone regały z kolorówka, która wchodziła w promocję. Wydaje mi się, że dostepne były wszystkie produkty kolorowe wszystkich marek, jakie są tam normalnie dostepne, na pewno L'Oreal i Max Factor, i tańsze firmy jak Maybelline czy Wibo.
        • balbins Re: Rossmann 1+1 gratis na makijaż 15.11.14, 19:43
          Ok,ale jak podkład AA?Babka powiedziała,że ani jeden,ani drugi produkt się nie łapie na te promocję.Poza tym,kilka dni wczśsniej pytałam o nivea BB,który-jakby nie było-spełnia również funkcję podkładu.
          • czekola-da Re: Rossmann 1+1 gratis na makijaż 15.11.14, 20:18
            Ja kupiłam krem BB rimmel'a i krem magic z lirene, gdzie przy tym drugim uprzedzono mnie, żebym sprawdziła przy kasie czy zalicza się do promocji smile Na szczęście zaliczał się wink A i wczoraj wieczorem na stronie rossnetu widziałam podaną listę produktów objętych promocją, więc warto sprawdzić wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka