mamaantkazuzi Re: Malowanka na Płótnie Artello 24.11.14, 11:50 Moja sonda chyba źle się wstawiła Szkoda, no ale na podstawie odpowiedzi, które widzicie, dajcie mi znać, bo już sama nie wiem - kupić czy nie? Pozdrawiam kochani! Odpowiedz Link Zgłoś
syla234 Re: Malowanka na Płótnie Artello 24.11.14, 13:24 Malowanka na Płótnie Artello? Nie znam tej ale mojej Blance kupiłam kiedyś coś podobnego innej firmy. Tylko ze tamta malowanka była jakas biedna i tandetna a ta Artello wydaje się być ciekawsza, no i są aż 2 płótna ? z malowanką i czyste, a pozatym tych z malowanka jest dużo do wyboru, widziałam prawie 50 rużnych wzorów. No i w sumie jest caly zestaw, farby, pędzelek, zawieszki też nawet są. Może tez sprubuje i tez poproszę o opinie rodzicow. Odpowiedz Link Zgłoś
kuban8 Re: Malowanka na Płótnie Artello 26.11.14, 11:30 Witam drogie Panie, myślę, że jako ojciec też mogę się tu wypowiedzieć. Niestety moja żona pracuje za granicą i cała opieka spadła na mnie, a wiadomo, że jako facet nie mam o tym tyle pojęcia, co kobieta. Szukam też często jakichś pomysłów i zabawek, które są po prostu fajne. Nie znoszę tych wszystkich piszczących, grających, wyjących bubli i wybieram zabawki raczej takie kreatywne, jak klocki z drewna, puzzle czy właśnie kolorowanki. Ta zabawka, malowanka na płótnie Artello, to jest nowa zabawka na rynku. Pierwszy raz na nią trafiłem czytając artykuł dzieciak.info/dla-rodzicow/yfj/kreatywne-pomysly-na-czas-wolny-z-dzieckiem.html Znalazłem malowankę na Allegro i zamówiłem, jak na razie czekam na dostawę i zobaczymy, co z tego wyjdzie, ale jestem pozytywnej myśli. Jak na razie jestem mile zaskoczony obsługą i kontaktem ze sprzedawcą, więc mam nadzieję, że sama zabawka tez będzie OK ? Pozdrawiam wszystkie mamy i ojców!!! Odpowiedz Link Zgłoś