ajk74 25.11.14, 11:45 CZy podczas spektaklu Disney on Ice można na Torwarze kupić lalki Disneya? CZy orientujecie się czy ceny są konkurencyjne do np. allegro? pozdrawiam, Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagodasoft2 Re: lalki Disney podczas Disney on Ice 25.11.14, 12:16 Można i lalki i inne duperele, niestety ceny droższe niż w smykach dla przykładu...dla zdesperowanych rodziców lub nie mających pojęcia o cenach babć i dziadków. Tak przynajmniej było w Gdańsku Odpowiedz Link Zgłoś
76aga Re: lalki Disney podczas Disney on Ice 25.11.14, 12:28 Wydaje mi się, ale pewna nie jestem, że lalki kosztowały 120 zł., co przy obecnych cenach za Elsę na allegro (jeżeli nie ma się już kuponu na 35 zł.) wydaje się korzystną ofertą My na Disney on Ice jeździmy od 3 lat i ceny zabawek zawsze mnie szokowały (zdecydowanie nie na polskie zarobki) chociaż widać, że ludzie kupują. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwina76 Re: lalki Disney podczas Disney on Ice 25.11.14, 12:19 W Sopocie można było. Ja akurat lalek nie kupowałam, ale np maskotka Olafa kosztowała prawie 2 razy drożej niż na allegro (taka sama też oryginalna).. W ogóle ceny były masakryczne wysokie. Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: lalki Disney podczas Disney on Ice 25.11.14, 12:21 W Gdańsku można było kupić lalki, maskotki, czapki, różne duperele, ale ceny były kosmiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
ajk74 Re: lalki Disney podczas Disney on Ice 25.11.14, 12:34 Tak myślałam, dzięki za pomoc. Pozdrawiam, Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
solaris31 Re: lalki Disney podczas Disney on Ice 25.11.14, 12:32 w Krakowie tez można było kupić, ale ceny z kosmosu. Odpowiedz Link Zgłoś
76aga Re: lalki Disney podczas Disney on Ice 25.11.14, 12:44 moim hitem jest zamrożona woda polana kolorowymi barwnikami w ozdobnym kubeczku (z Olafem) za jedyne 40 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
monia2506 Re: lalki Disney podczas Disney on Ice 25.11.14, 13:37 ceny wyższe niż na allegro i w sklepach stacjonarnych, lalki elsy 120zł, kubek olafa 40-45zł, wata cukrowa z maska olafa 35zł, niestety nie da się ominąć i nic nie kupić bo dziecko chce mieć pamiątkę.A nie wiem jak jest w innych miastach ale w Krakowie parking przy Arenie 30zł kosztował. Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: lalki Disney podczas Disney on Ice 25.11.14, 13:39 monia2506 napisała: > niestety nie da się ominąć i ni > c nie kupić bo dziecko chce mieć pamiątkę. Ależ oczywiście, że się da Moja córka sama zrezygnowała z zakupów jak dowiedziała się, że paczuszka popcornu kosztuje 30zł Odpowiedz Link Zgłoś
solaris31 Re: lalki Disney podczas Disney on Ice 25.11.14, 17:24 Ależ oczywiście, że się da Moja córka sama zrezygnowała z zakupów jak dowied > ziała się, że paczuszka popcornu kosztuje 30zł dokładnie tak samo zareagowały moje obie Odpowiedz Link Zgłoś
76aga jeszcze pytanie o Elsę... 25.11.14, 13:36 Pamiętacie może, czy ta Elsa, która była do kupienia to była ta sama co w Disneystore czy wyglądała inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
monia2506 Re: jeszcze pytanie o Elsę... 25.11.14, 13:39 tej akurat nie widziałam ale koleżanki córka zakupiła sobie else taką szmacianą 50cm-wą. Odpowiedz Link Zgłoś
ilonakrzeminska Re: jeszcze pytanie o Elsę... 25.11.14, 20:04 Wydaje mi się, że była inna lalka, jakoś brzydko wyglądała, wiem bo porównywałam z tą, która jest w smyk. Moje wiedziały, że nic nie kupimy (6,5 roku i 4,5 roku) bo jest drogo i tylko wybierały. Szczerze mówiąc nic ładnego nie było, jedzenie masakra cenowa. W końcu jak już wyszłyśmy mąż wyjął długopisy lalki bella, nawet ładne za 20 zł. To było najtańsze. Aha w Łodzi Merida szmaciana była za 60 zł, inne za 99, a Elsa za 120. Odpowiedz Link Zgłoś
76aga Re: lalki Disney podczas Disney on Ice 25.11.14, 13:49 tym szmacianym akurat się przyjrzałam, bo córka mnie zawołała, żebym zobaczyła "czemu te lalki są takie brzydkie?" Odpowiedz Link Zgłoś
oliolali Re: lalki Disney podczas Disney on Ice 25.11.14, 21:49 A były może koszulki? (bardzo bym nie chciała kupować lalki ale "coś" na pamiątkę córce pewnie mąż kupi, idziemy w czwartek) Odpowiedz Link Zgłoś
sylwina76 Re: lalki Disney podczas Disney on Ice 25.11.14, 22:34 Chyba były jakieś ubrania, ale nie jestem pewna, bo starałam się córkę trzymać od tego wszystkiego z daleka. Skończyło się na wacie cukrowej z maską Olafa za "jedyne" 35 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_1980 Re: lalki Disney podczas Disney on Ice 25.11.14, 22:40 Koszulki były z krótkim rękawkiem po 50 zł Odpowiedz Link Zgłoś