Dodaj do ulubionych

kolysko-lezaczek

28.11.14, 20:00
https://www.martom24.pl/zdjecia/MP/tiny%20leak/lezak%20tiny%20(4).jpg
Macie? Przydatny gadzet w domu/duzym mieszkaniu? Pytam, bo mysle o zakupie, sypialnia i pokoj dziecka sa na gorze, na dole w salonie/kuchni pewnie bede spedzac duzo czasu i mysle o umieszczeniu malucha w takim ustrojstwie, podzielcie sie doswiadczeniem.
Obserwuj wątek
    • lidek0 Re: kolysko-lezaczek 28.11.14, 20:20
      Nie miałam ale wolałabym już łóżeczko turystyczne, przyda się przy wyjazdach no i starczy zdecydowanie na dłużej. Mnie szkoda byłoby na coś takiego pieniędzy.
      • niutaki Re: kolysko-lezaczek 28.11.14, 20:25
        Lozeczko turystyczne hmmm, o tym nie myslalam, a czy sa takie regulowana wysokoscia lezenia? Bo jesli sa tylko takie, ze dziecko tam na dnie lezy to odpada.
        • wrzesien_2009 Re: kolysko-lezaczek 28.11.14, 22:17
          My mamy łóżeczko turystyczne Graco z przebierakiem, który moim zdaniem okazał się zbedny bo zajmował polowe łóżeczka i go ściągnęłam.
          Łóżeczko posiada regulowany materacyk, sa także wersje z zabawkami na palaku oraz muzyczka.
          To lozeczko jest bardzo lekkie i posiada kolka gdybys chciała ''przetransportowac'' swojego maluchasmile
          Ogólnie przydatna rzecz jak trzeba wyjść z pokoju i nie ma co zrobić z dzidzia. Chciałam wkleić zdjęcie ale jakoś nie moge...sad
          • niutaki Re: kolysko-lezaczek 28.11.14, 22:31
            Przewijak mi najmniej potrzebny, ale konieczne dwa poziomy podlogi/materacyka. Lozeczko/kolyska bedzie stalo na dole, bo tam bede spedzac duzo czasu w ciagu dnia. Jak urodzilam pierwsza corke to mielismy jeden pokoj, wiec nie bylo problemu, teraz nie bede biegac przeciez gora-dol.
            • laff.irynda Re: kolysko-lezaczek 28.11.14, 23:32
              Moje turystyczne ma dwa poziomy. Nie wiem co to za firma bo dostałam je używane i napisy są stare. Łóżeczko się dobrze sprawdziło u nas w salonie jako takie "podreczne".
              • niutaki Re: kolysko-lezaczek 28.11.14, 23:37
                Przekopalam all... i chyba cos znalazlam, za lozeczkiem chyba przemawia argument, ze na dluzej wystarczy, dla siadajacego, a pozniej wstajacego malucha. Bardzo dziekuje za wszystkie odpowiedzismile
    • amiralka Re: kolysko-lezaczek 28.11.14, 22:18
      Moim zdaniem - tak. Ja mialam kosz Mojzesza, super rozwiązanie, żeby mieć maluch koło siebie. Ale szybko znudzilo mu się leżeć (w drugim miesiącu) więc taki leżaczek byłby lepszy, bo maluch coś więcwj widzi niż sufit i ogłupiająca karuzelkawink Z drugiej strony ja musiałam kłaść małego od razu na podłodze i może dlatego super rozwija się ruchowo.
    • julka.82 Re: kolysko-lezaczek 28.11.14, 22:44
      tak, my mamy i jestesmy zadowolone.
      uzywane bylo najpierw do lezenia (nie wlaczalam wibracji). potem wielka radosc (w okolicach 3 mca) dziecku sprawialy swiatelka w rytm muzyki.
      lezaczek byl tez uzywany zanim stabilnie usiadla do karmienia lyzeczka. jak juz usiadla - przesiadlysmy sie w wieku 7-8 miesiacy do antylopy.
      ogolnie polecam. ma opcje kolysania, jest lekkie i nie zajmuje duzo miejsca. wazne ze jest dla dzieci do 9kg. nasza wyrosla z lezenia w tym kolo 5 miesiaca. mozesz wpinac rozne maskotki, regulowac glosnosc muzyki a do wyboru sa dwie melodie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka