Dodaj do ulubionych

wstydliwa sprawa...-pupa

IP: *.puszczykowo.sdi.tpnet.pl 18.05.03, 19:30
witajcie,

jak sobie poradzic z istnym wysypem krostek na pupie...?

mam sucha skore, ale pupa caly czas w kropeczki...

pomocy...
Obserwuj wątek
    • Gość: pola Re: wstydliwa sprawa...-pupa IP: *.attu.pl / 192.168.6.* 18.05.03, 21:00
      Gość portalu: noor napisał(a):

> witajcie,
      >
      > jak sobie poradzic z istnym wysypem krostek na pupie...?
      >
      > mam sucha skore, ale pupa caly czas w kropeczki...
      >
      > pomocy...

nie wiem, czy Ci pomoge, ale... staraj sie uzywac past dla niemowlakow (na
      podraznienia), mozna kupic w aptekach, a tak w ogole to widze, ze jestes z
      okolic puszczykowa... a ja sie tam wybieram latem... slyszalam, ze jest to
      piekna miejscowosc... napiszesz cos wiecej? prosze...
      • Gość: noor Re: wstydliwa sprawa...-pupa IP: *.puszczykowo.sdi.tpnet.pl 18.05.03, 21:12
        a dzięki
        dzisiaj użyję sudokrem mojej córki :)

a puszczykowo, owszem, bardzo tu ładnie, wokół lasy, woda, romantyczne zakątki.
        jak masz rower lub ew. samochód, nie zanudzisz się :))

pozdrawiam

• Gość: Jagna Re: wstydliwa sprawa...-pupa IP: *.bu.uni.wroc.pl 19.05.03, 09:10
          Mi pomaga płynny talk firmy Idea25 - radzę spróbować.
        • Gość: pola Re: wstydliwa sprawa...-pupa IP: *.attu.pl / 192.168.6.* 19.05.03, 20:59
          heh, wlasnie o sudocremie myslalam, mi pomogl na nieladne czolo

thx za reklame puszczykowa, bede tam autem, ale i rower niewykluczony... a
          jakie miejsca na noclegi bys polecila? ... na studencka kieszen, ale ladne,
          czyste i takie wiesz... zebym sie wstydzic przed znajomymi nie musiala :)

cieplutkie nadmorskie pozdrowionka :)
    • luloo1 Re: wstydliwa sprawa...-pupa 19.05.03, 14:26
      Ja mam czasem takie kropki na udach, od noszenia spodni które trą i podrażniają
      cebulki włosowe.Też mam bardzo suchą skórę. Ja robię dość częśto peeling, lecz
      najlepiej używać takiej rękawiczki szorstkiej (jaką ma w ofercie Sephora, Avon,
      Oriflame) z dobrym mydłem natłuszczającym (Dove, lub delikatnie peeelingujący
      żel z Avonu różowy, mocno nawilżający).Możesz kupić sobie krem Alnatan lub maść
      Alantan. Mysle, ze pomoże.
    • Gość: ani Re: wstydliwa sprawa...-pupa IP: 62.233.242.* 20.05.03, 08:46
      Mi się wydaje, że sudokrem jest zbyt tłusty, żeby go pod ubranie nakładać.
      Ale owszem, działa. Polecam również stosowanie pudrów - takich jak dla dzieci -
      warto zwrócić uwagę, żeby puder zawierał tlenek cynku. Na podrażnienia polecam
      również Panthenol w sprayu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka