Gość: noor IP: *.puszczykowo.sdi.tpnet.pl 18.05.03, 19:30 witajcie, jak sobie poradzic z istnym wysypem krostek na pupie...? mam sucha skore, ale pupa caly czas w kropeczki... pomocy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pola Re: wstydliwa sprawa...-pupa IP: *.attu.pl / 192.168.6.* 18.05.03, 21:00 Gość portalu: noor napisał(a): > witajcie, > > jak sobie poradzic z istnym wysypem krostek na pupie...? > > mam sucha skore, ale pupa caly czas w kropeczki... > > pomocy... nie wiem, czy Ci pomoge, ale... staraj sie uzywac past dla niemowlakow (na podraznienia), mozna kupic w aptekach, a tak w ogole to widze, ze jestes z okolic puszczykowa... a ja sie tam wybieram latem... slyszalam, ze jest to piekna miejscowosc... napiszesz cos wiecej? prosze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noor Re: wstydliwa sprawa...-pupa IP: *.puszczykowo.sdi.tpnet.pl 18.05.03, 21:12 a dzięki dzisiaj użyję sudokrem mojej córki :) a puszczykowo, owszem, bardzo tu ładnie, wokół lasy, woda, romantyczne zakątki. jak masz rower lub ew. samochód, nie zanudzisz się :)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagna Re: wstydliwa sprawa...-pupa IP: *.bu.uni.wroc.pl 19.05.03, 09:10 Mi pomaga płynny talk firmy Idea25 - radzę spróbować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola Re: wstydliwa sprawa...-pupa IP: *.attu.pl / 192.168.6.* 19.05.03, 20:59 heh, wlasnie o sudocremie myslalam, mi pomogl na nieladne czolo thx za reklame puszczykowa, bede tam autem, ale i rower niewykluczony... a jakie miejsca na noclegi bys polecila? ... na studencka kieszen, ale ladne, czyste i takie wiesz... zebym sie wstydzic przed znajomymi nie musiala :) cieplutkie nadmorskie pozdrowionka :) Odpowiedz Link Zgłoś
luloo1 Re: wstydliwa sprawa...-pupa 19.05.03, 14:26 Ja mam czasem takie kropki na udach, od noszenia spodni które trą i podrażniają cebulki włosowe.Też mam bardzo suchą skórę. Ja robię dość częśto peeling, lecz najlepiej używać takiej rękawiczki szorstkiej (jaką ma w ofercie Sephora, Avon, Oriflame) z dobrym mydłem natłuszczającym (Dove, lub delikatnie peeelingujący żel z Avonu różowy, mocno nawilżający).Możesz kupić sobie krem Alnatan lub maść Alantan. Mysle, ze pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ani Re: wstydliwa sprawa...-pupa IP: 62.233.242.* 20.05.03, 08:46 Mi się wydaje, że sudokrem jest zbyt tłusty, żeby go pod ubranie nakładać. Ale owszem, działa. Polecam również stosowanie pudrów - takich jak dla dzieci - warto zwrócić uwagę, żeby puder zawierał tlenek cynku. Na podrażnienia polecam również Panthenol w sprayu. Odpowiedz Link Zgłoś