Dodaj do ulubionych

Kto z Was kupuję pod choinkę furby boom ?

30.11.14, 20:38
Wiem, że o furby jest sporo wątków, nie pytam o opinie.
Jestem ciekawa jak wiele dzieci pragnie dostać furby smile
Moja córcia należy do tych dzieci, kupiłam dwa dni temu tego w serduszka w Realu za 220 zł, była wtedy promocja -20% w tej chwili kosztuje coś około 270 zł.
Obserwuj wątek
    • monitkao Re: Kto z Was kupuję pod choinkę furby boom ? 30.11.14, 21:26
      Moja córka dostanie od dziadków, niebieskiego w fale, ale kupowali z tydzień temu na allegro za około 250 plus przesyłka
    • falcon_eye Re: Kto z Was kupuję pod choinkę furby boom ? 30.11.14, 22:11
      Mój młody też pragnie, ale pod choinkę nie dostanie. Wyrodna matka liczy na to, że 2-3 miesiące po świętach kupi na allegro jednego z tych świątecznych, które zdążyły już się znudzić pierwszym właścicielom. I będzie miała z głowy prezent na urodziny wink
      • stepflex Re: Kto z Was kupuję pod choinkę furby boom ? 01.12.14, 00:43
        Teraz np. na olx też możesz kupić używane smile
    • sinceramente Re: Kto z Was kupuję pod choinkę furby boom ? 30.11.14, 22:19
      A co? Przeprowadzasz badania rynku, czy przeprowadzasz kampanię marketingu szeptanego na potrzeby hasbro?
      • ola07 Re: Kto z Was kupuję pod choinkę furby boom ? 30.11.14, 23:42
        Moja córka też pisała o furbiego, ale nie dostanie ,bo dla mnie głupotą jest wydawać prawie 3 stówy na nieszczególnie wyglądającą zabawkę, która na dodatek znudzi się po miesiącu.
      • stepflex Re: Kto z Was kupuję pod choinkę furby boom ? 01.12.14, 00:39
        Ha ha - rozbawiona smile
        Tak z ciekawości, myślę, że zabawka jest tak przereklamowana, że nie ma potrzeby Jej reklamować tutaj.
    • mima-mima Re: Kto z Was kupuję pod choinkę furby boom ? 30.11.14, 23:56
      Moje obydwie córki dostana Furbiego; jeden z makro, drugi z allegro za 255 - 35zł kupon smile
      • agni71 Re: Kto z Was kupuję pod choinkę furby boom ? 01.12.14, 08:36
        Ja tam się cieszę z nieustającego szału na Furby, własnie sprzedałam 2 w Kup Teraz praktycznie od ręki, trzeci "sie sprzedaje" w licytacji, mam nadzieję, że uzyska cene nie niższą niz tamte dwa w KT smile
        • sonrisa06 Re: Kto z Was kupuję pod choinkę furby boom ? 01.12.14, 10:27
          Agni, kupiłaś w zeszłym roku 3 Furby?
          OMG! Chociaż w sumie jak sprzedajesz to mała strata, ja kupiłam jednego i córka nie chce go sprzedać (a bawi się raz na dwa miesiące), czyli ja jestem bardziej stratna niż Ty wink
          • agni71 Re: Kto z Was kupuję pod choinkę furby boom ? 01.12.14, 10:42
            Mam trójke dzieci, to miałam im jednego na spółkę kupić? A tak serio, to dziewczyny starsze kupiły sobie ze swoich pieniędzy, najmłodszej dołożyliśmy, bo nie miała tyle. Pieniądze ze sprzedazy wrócą do dzieci.
            Taaak, pamietam, że za nami do kasy stała jakaś dziewczynka z rodzicami i zszokowanym głosem mówiła "Patrz, te dziewczynki mają 3 Furby!" wink

Jesli trzeci sprzeda się za podobną kwote co dwa pozostałe, to Furby wyjda nas ostatecznie po ok. 100 zł. Tyle mozna dać za tę zabawkę smile
            • 25marzka25 Re: Kto z Was kupuję pod choinkę furby boom ? 01.12.14, 14:01
              moja mi d...pe truje od miesiaca, bo bawi sie tym wirtualnym na tablecie,wiec kupilam jej tego mniejszego z seri Party Rockets mam nadzieje ze tez bedzie zadowolona, kosztował niecała 100zł a czyli duzo mniej wink
              • stepflex Re: Kto z Was kupuję pod choinkę furby boom ? 02.12.14, 23:32
                Moja też od dłuższego czasu ma aplikacje i nie może się doczekać gry z furbym.
            • nataliaszczecin Re: Kto z Was kupuję pod choinkę furby boom ? 03.12.14, 15:06
              Mozna dac 100zł jak zabawka zostaje w domu a Ty jej nie masz big_grin Czyli 100zł wywalone w błoto big_grin Ohhh 3x 100zł czyli 300zł czyli jakies extra zestaw Lego wink
              • aleksandra1977 Re: Kto z Was kupuję pod choinkę furby boom ? 03.12.14, 15:58
                u nas zdaza sie, ze i lego sie nudzi... jeszcze troche i bedziemy mogli byc konkurencja dla wystawy klockow lego wink
                a za ekstra zestaw moj syn uznalby np. lego minstorm, ktory koszuje ciut wiecej niz 300zl...
                • agni71 Re: Kto z Was kupuję pod choinkę furby boom ? 03.12.14, 16:23
                  aleksandra1977 napisała:

> u nas zdaza sie, ze i lego sie nudzi... jeszcze troche i bedziemy mogli byc kon
                  > kurencja dla wystawy klockow lego wink
                  > a za ekstra zestaw moj syn uznalby np. lego minstorm, ktory koszuje ciut wiecej
                  > niz 300zl...

u nas podobnie, choć przyznaję, że Lego jednak częściej w uzyciu (choć bywają i całe miesiące, kiedy nie są wyciągane) niż były Furby...

Ja nie rozumiem takiego wyliczania komuś, stać mnie było (w tym przypadku - dzieci było stać), to spełniliśmy zachciankę. Czasem trzeba i zachcianki spełniać smile
              • agni71 Re: Kto z Was kupuję pod choinkę furby boom ? 03.12.14, 16:21
                100 zł za zabawke elektroniczną, którą się dzieci jednak trochę pobawiły, to nie jakaś kosmiczna kwota. Tym bardziej, że była to ich decyzja, z ich pieniędzy. Skoro zestawy Lego kupują rodzice, to dzieci mogą sobie wydać na tzw. bzdety. Szczęśliwie, dzięki odsprzedazy uzywanych - te bzdety wyniosły je troche więcej niz 1/3 nowego.

Nie mam juz Furbych, tak samo jak nie mam karuzelki do łóżeczka, czy maty edukacyjnej. Mało jest zabawek, które bawią dziecko od urodzenia do wieku dorosłego smile
    • moguer Re: Kto z Was kupuję pod choinkę furby boom ? 03.12.14, 11:00
      Bardzo dużo dzieci chce Furby. Jak co roku z mężem organizujemy mikołaja w domu dziecka i dostaliśmy listy dzieci -12 dzieciaków chce Furby, Ja kupiłam w Smyku , za 12 sztuk dostałam rabat , wyszedł mi jeden ok 220 zł. Ja kupiłam wcześniej chyba 4 , 3 są w ciągłym użytkowaniu , a jeden poszedł w kąt.
      Pani w Smyku mi powiedziały, że ludzie kupują dla 2-4 latków a potem mają pretensje, ze zabawka się znudziła,
      • aleksandra1977 Re: Kto z Was kupuję pod choinkę furby boom ? 03.12.14, 15:55
        że ludzie kupują dla 2-4 latków a potem mają prete
        > nsje, ze zabawka się znudziła,

wcale sie nie dziwie
    • aleksandra1977 Re: Kto z Was kupuję pod choinkę furby boom ? 03.12.14, 15:53
      moja corka marzy o furby boom i furby furblings.
      Oba dostanie. Pod choinke boom pawie oczko, na Mikolajki furblings tez pawie oczko.
      Od 2 miesiecy czekaja skrzetnie ukryte gleboko w szafie wink
      Oboje z bratem bawia sie na razie aplikacja, ktora uwielbiaja.
      Nie sadze, zeby im sie ta zabawka znudzila, bo lubia tego typu zabawki i w domu mamy duzo elektroniki, z ktora na co dzien obcuja.
      Cos mi sie wydaje, ze w niedalekiej przyszlosci bede kupowala te stwory dla syna, bo juz teraz podpytuje siostre, czy da mu sie pobawic.
      • pasik Re: Kto z Was kupuję pod choinkę furby boom ? 03.12.14, 16:07
        Może i ma takie pragnienie, ale niewielkie...Nie kupuje.. dla mnie badziew.Obyła się bez MH..nie będzie też Furbiego.
        Kupujemy różne gry planszowe+ książki + inne zabawki
        • aleksandra1977 Re: Kto z Was kupuję pod choinkę furby boom ? 03.12.14, 16:13
          Pasik, ale posiadanie Furby nie wyklucza tradycyjnych gier, czy ksiazek. Bez obawy, tez beda wink
          • pasik Re: Kto z Was kupuję pod choinkę furby boom ? 03.12.14, 22:42
            mam nadziejęsmile
            • stepflex Re: Kto z Was kupuję pod choinkę furby boom ? 04.12.14, 14:47
              Moje dzieci mają tyle gier i ksiaze, że się półki uginają, dodatkowo jeszcze chodzą do biblioteki wypożyczać, a mają syn 6 a córka prawie 5
              • vvrotka Re: Kto z Was kupuję pod choinkę furby boom ? 04.12.14, 22:48
                Orientujecie się gdzie obecnie najtaniej można kupić furby? Na allegro to jakaś masakra ceny skoczyły o 50zł, a z czarnymi uszami nie wiedzieć czemu jest jeszcze droższy..... zamiast więcej sprzedawać za mniej to chcą się na święta "nachapać".
                • stepflex Re: Kto z Was kupuję pod choinkę furby boom ? 04.12.14, 23:01
                  Zobacz w Realu, przez internet nie ryzykowałabym, może nie dojść do świąt.
                  Możesz mieć problem, żeby kupić teraz po tańszej cenie. Ja tak jak pisałam kupiłam za 220 zł, ale było to w Realu na wyprzedazy -20% kilka dni temu.
                  • vvrotka Re: Kto z Was kupuję pod choinkę furby boom ? 04.12.14, 23:06
                    U mnie z Reala zrobili Auchan, ale przejrzę gazetki może coś będzie, dziękuję
                  • stepflex Re: Kto z Was kupuję pod choinkę furby boom ? 04.12.14, 23:08
                    I jeszcze zobacz w smyku z 365 zł na 299.99zł
    • mima-mima Re: Kto z Was kupuję pod choinkę furby boom ? 04.12.14, 23:52
      na allegro wcale tak dużo nie podrożały; fakt, te z czarnymi uszami są najdroższe, ale 279 z przesyłką, jeśli masz kod z allegro, możesz odjąć 35 lub 20 zł. W Auchan są coś koło 280zł
      • pasik Re: Kto z Was kupuję pod choinkę furby boom ? 05.12.14, 00:46
        u nas jest sklepik..czasami tam kupuję
        www.krainazabawy.pl/specials.php?cPath=862
      • vvrotka Re: Kto z Was kupuję pod choinkę furby boom ? 05.12.14, 14:01
        Najtańszy na allegro z czarnymi 299zł + przesyłka. Jest link gdzie wisi inna cena a po wejściu w aukcje jest juz inna 305zł.
        Ciekawi mnie dlaczego ten akurat jest najdroższy...
        • mamachlopca1 Re: Kto z Was kupuję pod choinkę furby boom ? 05.12.14, 16:12
          moje chlopaki juz 3-ci raz w liscie do mikołaja o tym piszawink i tym razem im kupiłam ale tego małego. na all po 52zl wiec do przełknciecia.w tamtym rku kosztowały 100zl.wiec polowe taniej. a za pluszaka fajniejszego tez bym musiala dac ok 40zl.dzieci nie chca tylko lego i kreatywnych zabawek.
          • beamilka mamachlopca1 09.12.14, 12:36
            A ten mały Furby ma podobne funkcje co duży? Możesz napisać o nim coś więcej?
        • mima-mima Re: Kto z Was kupuję pod choinkę furby boom ? 05.12.14, 19:04
          wczoraj jeszcze był, ale jak dzis weszłam, to tak jakby po Twoim poście ceny poszły w górę wink Dziś w carrefour były po 288; podobna cena była w Empiku.
          • martini.rose Re: Kto z Was kupuję pod choinkę furby boom ? 05.12.14, 19:23
            dzisiaj w Smyku stacjonarnym były po 250
            • vvrotka Re: Kto z Was kupuję pod choinkę furby boom ? 05.12.14, 23:41
              Owszem ale z kuponem, normalna cena 349zł.
    • pomilak1 Re: Kto z Was kupuję pod choinkę furby boom ? 05.12.14, 19:30
      Mój syn dostanie dziś w nocy wink
      Już kilka m-cy mówi o furby, napisał w liście i dostanie - tego w niebieskie fale (sam sobie wybrał).
      Uważam, że od tego są święta żeby takie dziecięce zachcianki spełniać smile
      Kupiłam na all z rabatem - 35zł na zabawkismile jakieś 2 tygodnie temusmile
    • monika9951 Re: Kto z Was kupuję pod choinkę furby boom ? 05.12.14, 20:12
      Moja 6 latka, też dostanie Furby boom, napisała tzn. narysowała Furbego i myśli, że ja wysłałam list do Mikołaja. Próbowałam ja przekonać, do zmiany prezentu, nie chciała o tym słyszeć, jak jej powiedziałam, że może Furby dostanie na gwiazdkę to zaczęła płakać. Dziś dziadek podrzucił moim dzieciom paczki mikołajkowe, tzn zadzwonił i uciekł niby od Mikołaja, jak ona zobaczyła, że nie ma Furbiego to zaczęła ryczeć, musiałam jej tłumaczyć, że w nocy jeszcze raz przychodzi Mikołaj. Dobrze, że jej kupilam tego Furbiego, nasz kosztował 223 zł. Kupiliśmy w sklepie internetowym SIGLO we Wrocławiu z odbiorem osobistym, z rabatem 25 zł po zapisaniu do newslettera.
      • vvrotka Re: Kto z Was kupuję pod choinkę furby boom ? 05.12.14, 23:44
        Tylko po co tak oszukiwać dziecko...smile Moje dzieci wiedzą, że Mikołaj to tradycja i prezenty są od rodziców, a nie od jakiegoś obcego faceta, który się klonuje i rozdaje prezenty za darmochę obcym dzieciom.
      • sto.krotka79 Re: Kto z Was kupuję pod choinkę furby boom ? 08.12.14, 12:20
        merlin.pl/furby-boom/browse/search.html?section=&phrase=furby+boom&prices=20%2C50%2C100%2C200%2C300%2C500%2C1000&place=0+simple&offershock&sort=rank&page=1 tu są po 280zł
    • slonko1335 Re: Kto z Was kupuję pod choinkę furby boom ? 05.12.14, 23:44
      Nie kupuję ale moja niespełna 9-latka dostanie, choć nie ma go w liście do Mikołaja ale chrzestny się uparł...
    • kurczaczek77 Re: Kto z Was kupuję pod choinkę furby boom ? 08.12.14, 12:30
      Jeśli ktoś jest z Warszawy to polecam sklep Lorienek w cetrum, pomiędy stacją metra Świętokrzyska, a Ratusz. Za FurbyBoom Sunny z ukośnymi paskami zapłaciłam 139 PLN
      • kurczaczek77 Re: Kto z Was kupuję pod choinkę furby boom ? 08.12.14, 12:31
        Sorki 239 PLN oczywiście wink
    • moguer Re: Kto z Was kupuję pod choinkę furby boom ? 08.12.14, 17:03
      W smyku dziś i jutro 249 zł
      • domi-no1 Re: Kto z Was kupuję pod choinkę furby boom ? 09.12.14, 12:21
        A w którym Smyku taka promocja, u mnie kosztuje 349 zł sad
        • moguer Re: Kto z Was kupuję pod choinkę furby boom ? 09.12.14, 12:44
          W warszawie - cena na pudełku rzeczywiście 349 zł ale przy kasie 249 zł Panie nie miały przemetkowanych
          • stepflex Re: Kto z Was kupuję pod choinkę furby boom ? 09.12.14, 23:21
            Dlaczego mnie to nie dziwi... Ostatnio jak byłam w smyku to również była podobna sytuacja, jeden towar miał cene promocyjną, reszta nie
    • mima-mima Re: Kto z Was kupuję pod choinkę furby boom ? 10.12.14, 14:24
      Potwierdzam, od dzis Furby w smyku po 249zł; jest w nowej gazetce promocyjnej na pierwszej stronie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka