Dodaj do ulubionych

Klocki Lego Minecraft

07.12.14, 13:12
Czy ktos widział te kloki czy tylko zostało allegro a tam ceny dosc wysokie
Obserwuj wątek
    • bim-bol Re: Klocki Lego Minecraft 07.12.14, 16:14
      A ktory dokladnie zestaw?
    • kasiakos Re: Klocki Lego Minecraft 07.12.14, 16:39
      Widziałam w Empiku 2 różne zestawy
      • zaneta32 Re: Klocki Lego Minecraft 07.12.14, 18:06
        najlepij zestaw 21116 ale 21114 tez moż byc u mnie w empiku juz sprawdzałam nie ma na stronie empiku tez nie dostepne chyba niestety juz zostało tylko allegro ale dzieki za checi
    • edelstein Re: Klocki Lego Minecraft 07.12.14, 19:33
      Serio chcesz je kupic?one sa paskudne.Przypominaja mi ludziki budowane ze zestawow podstawowych.
      • eo_wina Re: Klocki Lego Minecraft 07.12.14, 19:37
        Tobie może przypominają, ale dzieciaki szaleją za grą. I lego też.
        • edelstein Re: Klocki Lego Minecraft 07.12.14, 19:54
          Moj ani za gra ani za lego nie szaleje,ot zabawka.Lego ma mnostwo fajnych serii,minecraft jest paskudny,a cena za nic ogromna.
          • eo_wina Re: Klocki Lego Minecraft 07.12.14, 20:02
            A grał kiedykolwiek w te grę? Podobała mu się?
            Jeśli nie - to nic dla niego te klocki nie znaczą.
            Tak samo jak może niewiele znaczyć Lego Ninjago, czy Lego Chima, jeśli nigdy nie oglądał bajki.
            • edelstein Re: Klocki Lego Minecraft 07.12.14, 20:12
              Tak gral i gra,ale on nie ma zwyczaju zachwycac sie wszystkim co zareklamuja.Te lego to strata kasy,absolutna.
              • patatajowa Re: Klocki Lego Minecraft 07.12.14, 21:27
                no i tu sie zgodze, moje dziecko tez w empiku zobaczyło i na pytanie czy chce pod choinke stwierdziło-"fajne ale pod choinke to chce jakies normalne lego" big_grin
                dziecko musi byc naprawde duzym fanem tej gry a rodzic mocno przekonany zeby dac tyle kasy za klocki podstawowe wink
                • pucaluta Re: Klocki Lego Minecraft 08.12.14, 01:04
                  Mój powiedział to samo, na szczęście smile Bo ceny mnie powaliły... Ja wszystko rozumiem, ale tyle kasy za zwykłe lego to ja bym jednak nie dała. Na szczęście mój co innego wpisał na listę.
                  • edelstein Re: Klocki Lego Minecraft 08.12.14, 10:24

• kabutka Re: Klocki Lego Minecraft 07.12.14, 20:30
      Te klocki są jeszcze w Toysie. Stacjonarnie wiecej zestawow. Wysylkowo tylko czesc.
      • teane Re: Klocki Lego Minecraft 07.12.14, 21:28
        kupiłam zestaw jaskinia, jeden z tańszych. Na allegro cena przed świętami podskoczyła o jakieś 30 -50 zł!!!! W sklepie stacjonarnie, w Gdańsku, typowy firmowy skelp lego. Ale widzę, ze już te tanie zestawy poszły. toptoys24.pl/Minecraft
        • patatajowa Re: Klocki Lego Minecraft 07.12.14, 21:31
          tu fajny przykład jak ze zwykłego zestawu nieminecraft-owego zrobic swiat z gry smile
          [img]https://dp1eoqdp1qht7.cloudfront.net/community/migrated/74c/448/9067/image[img]
          • patatajowa Re: Klocki Lego Minecraft 07.12.14, 21:32
            https://dp1eoqdp1qht7.cloudfront.net/community/migrated/74c/448/9067/image
            • atena12345 Re: Klocki Lego Minecraft 08.12.14, 10:13
              moje dzieci budują właśnie ze "zwykłego" lego. Marzą tylko o figurkach, które może od "chińczyka" im dokupie. 300-500 zł za zestaw prostych klocków, to gruba przesada
              • dixi Re: Klocki Lego Minecraft 08.12.14, 10:25
                figurki mój syn robi z papieru, Papercraft
                a ze zwykłych lego też sobie zrobił owcę i czerwoną świnię big_grin

Polecam sprawdzać na smyku, ja kupilam zestaw Lego Minecraft za bardzo dobrą cenę jakoś 2 mies. temu, aktualnie dostępny tylko jeden większy i droższy ale można ustrzelić inne bo pojawają się i znikają wink
            • edelstein Re: Klocki Lego Minecraft 08.12.14, 10:26
              Dokladnie takie cos budowal jako dzieckobig_grin drzewo kropka w kropke jak moje.
            • szmytka1 Re: Klocki Lego Minecraft 08.12.14, 10:27
              Patatajowa, mój 7-latek by to wyśmiał. A gdzie jest creeper, enderman, zombiak i szkieletor, no i gdzie itemy? wink gdzie kwadratowe zwierzaki? fan się nie da nabrać wink
              • szmytka1 Re: Klocki Lego Minecraft 08.12.14, 10:29
                A i kupilam zestaw pierwsza noc na agito za 159 zl, ale m-c temu, teraz już nie ma. Przeczuwalam bum, spieniężyliśmy duplo i stykło akurat na ten zestaw.
                • india05 Re: Klocki Lego Minecraft 08.12.14, 12:42
                  w empiku stacjonarnym jaskinia kilka dni temu była po 89,99 a farma po 119,99
                • dixi Re: Klocki Lego Minecraft 08.12.14, 17:04
                  też kupiłam ten zestaw na smyku, zajrzałam teraz na all i padłąm bo ja za niego plus najnowszy tom magicznego drzewa zapłaciłam w sumie 136 zł big_grin
              • eo_wina Re: Klocki Lego Minecraft 08.12.14, 16:54
                No i w tym cały jest ambaras, że PRAWDZIWY fan pragnie mieć wszystko, co związane z grą i nie ma bata wink Poza tym moje dzieciaki jeszcze wierzą w Mikołaja, więc mądrego tekstu "Szkoda kasy na taki prezent pod choinkę" nie zarejestruję.
                • dixi Re: Klocki Lego Minecraft 08.12.14, 17:08
                  a dokładnie, dla nie-fana kupno tych klocków nie ma najmniejszego sensu wink
                  mój syn zawsze jest fanem czegoś, co występuje w wersji lego, w dodatku uwielbia budowanie - dlatego zestaw lego jest dla niego najlepszym prezentem smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka