Dodaj do ulubionych

Calzedonia wyprzedaże

01.01.15, 22:46
Dziewczyny, pamiętacie jak było w poprzednich latach z wyprzedażami w Calzedonii? Wydaje mi się, że były dość szybko po nowym roku, ale czy tak od razu?..
Mam kilka par upatrzonych rajstop i zastanawiam się czy już jutro mogłabym je kupić..
Obserwuj wątek
    • sinceramente Re: Calzedonia wyprzedaże 01.01.15, 23:21
      Dokładnie nie pamiętam, ale mam raczej odwrotne skojarzenia niż Ty. Pamiętam, że zastanawiałyśmy się w pracy, kiedy wreszcie ruszą wyprzedaże w Calzedonii i strasznie nam się to czekanie dłużyło.
      • femme111 Re: Calzedonia wyprzedaże 02.01.15, 12:01
        a ja jakoś nie mogę tam trafić fajnych rajstop, szybko się zaciągają.Kupiłam fajne w groszki ale źle wykończone bo te groszki się od razu snuły. Byłam w Sylwestra,Panie szykowały się na wyprzedaż. Kartony segregowały co będzie a co nie na wyprzedaży wiec warto się wybrać jak komuś zależy.
    • kara_gitara Re: Calzedonia wyprzedaże 02.01.15, 13:58
      SĄ!!! właśnie wróciłam z torbą rajstop dla siebie i młodej smile
      Ja bardzo lubię ichnie rajstopki - długo noszę. Te w drobne groszki tez mi sie "snuły", ale to była trochę moja wina, bo na linii zamka od kozaków i na linii końca jednej spódnicy - podejrzewam, że to od ostrzejszych szwów. Wszystkie inne i gładkie i w groszki i we wzorki noszą się świetnie, od kilku sezonów.
      Dziecięce bawelniane 14pln, takie ciensze lycra po 9pln, więc super! No i te wzory.. nigdzie takich nie ma!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka