Dodaj do ulubionych

Rozmiary crocsów. Help!

12.01.15, 14:52
Pomóżcie mi, bo nie mogę sobie poradzić. Szukam takiej tabelki, gdzie są podane w centymetrach długości "wkładek" w dziecięcych crocsach. Chodzi mi o rozmiary powyżej 30, bo poniżej już sobie znalazłam. Wiem, że takie coś było i nie mogę znaleźć. Pomóżcie ciemniaczce wink
Obserwuj wątek
    • mima14 Re: Rozmiary crocsów. Help! 12.01.15, 14:56
      takie coś ?
      www.crocs.eu/crocs-kids-crocs-lights-gust-boot-childrens/15811,en_ES,pd.html?cid=36U#cgid=SALE&start=2
      • mima14 Re: Rozmiary crocsów. Help! 12.01.15, 14:57
        o sorry nie to się wkleiło, w każdym razie jak klikniesz na link Relaxed. Size Chart & Fit Guide
        wyświetli się strona z wymiarami
        • sonrisa06 Re: Rozmiary crocsów. Help! 12.01.15, 15:02
          Tak o to! Dzięki!
    • iberka Re: Rozmiary crocsów. Help! 12.01.15, 15:40
      różne modele mają różne długości wkładek, trzeba przy wybranym modelu sprawdzać
      • sonrisa06 Re: Rozmiary crocsów. Help! 12.01.15, 16:00
        Wiem, chciałam coś teraz dla córki kupić, bo są dobre ceny, ale nic nie mogę wybrać. I dla siebie też się w sumie waham uncertain Nie mogę się zdecydować na model, w dodatku kolory i rozmiary przebrane. Chyba poczekam do wiosny uncertain
        • mima14 Re: Rozmiary crocsów. Help! 13.01.15, 12:23
          Ja w ubiegłym roku kupowałam u nich jakoś w lutym/marcu. Załapałam się chyba też na jakąś promocję wysyłki i ceny wyszły śmieszne za letnie modele.
          • sonrisa06 Re: Rozmiary crocsów. Help! 13.01.15, 12:35
            Ja na razie muszę sobie dać na wstrzymanie z zakupami, bo tak zaszalałam w tym roku na wyprzedażach, że aż mi głupio wink
            Poza tym nie jestem do końca zdecydowana co do modelu, szczególnie dla córki. Chciałabym dla niej balerinki
            takie www.crocs.eu/crocs-shayna-girls/11372,en_ES,pd.html?cid=40M&cgid=girls-footwear-clogs#start=24
            ewentualnie takie www.crocs.eu/crocs-girls-keeley-petal-charm-flat-childrens/15399,en_ES,pd.html?cid=4L7#cgid=girls-footwear-flats&start=4
            ale już się nie łapie w rozmiarówkę. Oprócz tego mierzyłam jej wczoraj stopę bardzo dokładnie i wychodzi, że jest dokładnie między rozmiarami 32/33 a 33/34 i teraz już głupia jestem całkiem. Dlatego poczekam jeszcze, może jej stopa urośnie, może nowe modele będą. Dla siebie mam dwa upatrzone i tez zdecydować się nie mogę, ani w kwestii modelu, ani koloru.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka