monika78kr 15.01.15, 19:22 Tak dla 7-latków, co oprócz: kinderplanety, ścianki wspinaczkowej, parku wodnego? Zimową porą... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
verika Re: Urodziny dziecka w Krakowie 15.01.15, 20:53 To ja bardziej w tematyce chłopięcej obeznana Odpowiedz Link Zgłoś
koniczy-nka Re: Urodziny dziecka w Krakowie 15.01.15, 20:51 Może Famiga? Nie wiem jak teraz ale kiedyś robili imprezy urodzinowe tematyczne, były księżniczki, star wars itp - jak chodziłam z córką do nich na zajęcia jeszcze na Lea, to kiedyś widziałam że na takim kinderparty były dzieci szkolne. Sprawdz też w Skakance, nie wiem czy robią urodziny, ale skoro organizowali dla dzieci sylwestra na sportowo to może mają też urodziny w ofercie? Odpowiedz Link Zgłoś
monika78kr Re: Urodziny dziecka w Krakowie 15.01.15, 22:08 W Famidze robilam kiedys dla starszej corki i nie bylysmy zachwycone. Ta skakanka super (przynajmniej na www), nie znalam tego miejsca. Pewnie podjedziemy i poogladamy. Odpowiedz Link Zgłoś
annka78 Re: Urodziny dziecka w Krakowie 16.01.15, 09:01 W miesiącach pozazimowych Park Doświadczeń organizuje fajne urodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
monika78kr wilczyco 19.01.15, 21:54 Na co sie zdecydowaliscie, jesli w ogole? My bylimsy poogladac Skakanke i wrazenie super, tyle ze przy 20 zaproszonych gosci, do tego tort, kawa itp. wychodzi okragla sumka. P.S. Jak leci w szkole? Odpowiedz Link Zgłoś
monika78kr Re: wilczyco 20.01.15, 12:03 My chyba zostaniemy przy skakance, urodziny w kinderplanecie robia po kolei wszystkie dzieci z przedszkola, w zeszlym roku my tez tam robilismy i jesli dziecko chce to ok - niedrogo, w miare czysto, ok. Moje juz nie chce, stad poszukowania. Tak, z angielskim to prawda Kontakt do mnie chyba masz, gazetowej nie odbieram, w razie czego pisz tu. Odpowiedz Link Zgłoś