Dodaj do ulubionych

dobry termometr bezdotykowy

18.01.15, 15:50
jaki polecacie dobry termometr bezdotykowy? mamy microlife ale już po 5 latach użytkowania coś zaczyna wariować i trzeba go wymienić, może macie jakieś sprawdzone oprócz tego microlife
Obserwuj wątek
    • nimistra Re: dobry termometr bezdotykowy 28.02.15, 14:38
      Mój Microlife też zaczął wariować po 5 latach. Ale póki dzieci go nie ruszały, działał bez zarzutu. Byliśmy z niego zadowoleni, a odczyty porównywaliśmy z kilkoma innymi modelami.
      Więc wymieniłam go na nowszy model NC 150. Używamy jakieś pół roku, póki co nas nie zawiódł. Tylko trzeba szukać wersji z etui- nie wszyscy sprzedawcy taki oferują, a to dobra ochrona przed wstrząsami
      • toslawa Re: dobry termometr bezdotykowy 28.02.15, 21:33
        Mam od roku Microlife i super na razie smile
        • eesti_2005 Re: dobry termometr bezdotykowy 28.02.15, 21:50
          Ja też gdzieś od roku mam Microlife i zawsze pokazuje inną temperaturę (nawet z 1C różnicy).
    • kropkaa Re: dobry termometr bezdotykowy 14.07.17, 12:16
      I po dwóch latach nam to mówisz???
      Sorry, ale takie akcje mnie osobiście bardzo zniechęcają do marki.
      • lucyjkama Re: dobry termometr bezdotykowy 14.07.17, 13:00
        O tak. Na pewno nie kupię nic co jest tak bezczelnie reklamowane na forum.
    • saszanasza Re: dobry termometr bezdotykowy 15.07.17, 17:57
      Niestety termometry bezdotykowe mają duży wskaźnik błędu. Przekonałam się o tym będąc z córką w szpitalu. Miałam również microlife i po kilku próbach zwyczajnie wyrzuciłam, bo nawet nie chciałam odsprzedawć czegoś, co może zrobić innemu dziecku więcej szkody niż pożytku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka