lea_223 01.02.15, 07:47 O co w tym chodzi? Jak to działa? Chciałabym trochę zaoszczędzić a nie wiem zupełnie jak do tego podejść. Sytuacja życiowa zmusza mnie do tego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lea_223 Re: Kupony rabatowe? 01.02.15, 14:39 Kupony rabatowe = zniżki przy zakupach o ile dobrze rozumiem ideę. Skąd je wziąć i w jakich sklepach wykorzystać? Stacjonarne? Internetowe? Nigdy nie korzystałam i jestem kompletnie nie zorientowana. Widzę że tu ciągle ktoś o nie pyta a dla mnie to w ogóle czarna magia Odpowiedz Link Zgłoś
aga_tka81 Re: Kupony rabatowe? 01.02.15, 15:42 Są kupony rabatowe, nie raz na stronach sklepu, w gazetach, na stronach z kuponami albo z innych źródeł, zależy jaki sklep Cię interesuje, wpisz sobie w wyszukiwarkę konkretny sklep ustaw wyszukiwanie według daty i poczytaj, na forum jest wszystko opisane. Tu masz np pierwszą lepszą stronę z kuponami, poniżej jest opisane gdzie wpisać kod itp. kodyrabatowe.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
lea_223 Re: Kupony rabatowe? 01.02.15, 17:36 Dziękuję zajrzę. Na szybko -rozumiem, że dotyczy to sklepów internetowych? Odpowiedz Link Zgłoś
els.ol Re: Kupony rabatowe? 01.02.15, 19:29 Troll czy Spamer i zaraz się pojawi link do nowego portalu rabatowego? Odpowiedz Link Zgłoś
lea_223 Re: Kupony rabatowe? 01.02.15, 20:38 Pudło w obu przypadkach! Ciekawe swoją drogą; Czyżby można jeszcze jakieś dodatkowe profity mieć z tego? Człowiek uczy się każdego dnia Odpowiedz Link Zgłoś