kornnella Pyt o kurtkę chłopięcą 21.04.15, 11:40 Kupował ktoś ta kurtkę chłopięcą ? Mam prośbę o sprawdzenie zapięcia. Czy jest jak na zdjęciu czyli nap? Odpowiedz Link Zgłoś
08maja Re: Pyt o kurtkę chłopięcą 21.04.15, 11:54 Najlepiej zadzwoń do stacjonarnego sklepu i zapytaj o konkretny rozmiar, czasami w tym samym ubranku, szczególnie w kurtkach jeansowych w mniejszych rozmiarach są napy a w większych guziki metalowe. Możesz też poszukać czy kurtka jest na allegro i tam zapytać Odpowiedz Link Zgłoś
kornnella Re: Pyt o kurtkę chłopięcą 21.04.15, 12:05 Maja konkretnego rozmiaru nie mają w sklepie w dziale mały chłopiec, bo w PL ten dział jest do 128. Za to konkretny rozmiar właśnie kurier mi dowiózł Lekko zdziwiona jestem stąd pytanie do posiadaczek. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_jakubowa Re: Pyt o kurtkę chłopięcą 21.04.15, 13:07 A o której wczoraj składałyście zamówienia? Ja między 13-14. Mam nadzieję, że wyślą, obecnie są "w trakcie realizacji". Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Pyt o kurtkę chłopięcą 21.04.15, 13:18 konkretny rozmiar właśnie kurier mi dowiózł Lekko > zdziwiona jestem stąd pytanie do posiadaczek. skoro ci kurier dowiózł, to wiesz, czy ma napy czy czekasz z rozpakowaniem, co ci forumki napiszą? Odpowiedz Link Zgłoś
beamilka Re: Pyt o t-shirty dziewczęce 21.04.15, 13:26 Dziewczyny, które koszulki są z grubszej bawełny? Kupiłam taką za 19,90 i taką za 29,90 i obydwie są cienkie. Który model będzie z grubszej bawełny? Odpowiedz Link Zgłoś
kornnella Re: Pyt o kurtkę chłopięcą 21.04.15, 15:08 agni71 napisała: > konkretny rozmiar właśnie kurier mi dowiózł Lekko > > zdziwiona jestem stąd pytanie do posiadaczek. > > skoro ci kurier dowiózł, to wiesz, czy ma napy > > czy czekasz z rozpakowaniem, co ci forumki napiszą? Czekam, aż swoją otworzysz Agni to nie pytania do Ciebie. Naprawdę nie musisz odpowiadać na każde w tym wątku począwszy od sukienki w kropeczki po kurteczki chłopięce. A pytanie było konkretne zero/jedynkowe i masz- odpowiadasz jak chcesz/ nie masz kawka-relax lub mop-praca Odpowiedz Link Zgłoś
vanila.sky27 Re: Pyt o kurtkę chłopięcą 21.04.15, 15:14 Kornnella a co masz nap czy guziki? I na jaki rozmiar brałaś? Jak juz padła odpowiedz to przepraszam za przeoczenie Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Pyt o kurtkę chłopięcą 21.04.15, 19:13 > Agni to nie pytania do Ciebie. Naprawdę nie musisz odpowiadać na każde w tym wą > tku począwszy od sukienki w kropeczki po kurteczki chłopięce. dziękuję za pouczenie > A pytanie było konkretne zero/jedynkowe na swoje zerojedynkowe pytanie możesz sobie odpowiedzieć sama, bo przecież masz tę kurtkę w domu Odpowiedz Link Zgłoś
ju_mi Przerwa techniczna? 21.04.15, 17:36 Taki komunikat mi się wyświetla: "Właśnie pracujemy nad ulepszeniami, które zapewnią jeszcze lepszy dostęp do serwisu i aktualnych modowych trendów. Przepraszamy za wszelkie niedogodności. Prosimy spróbować później. Dziękujemy za cierpliwość." Mam nadzieję, że te ulepszenia nie polegają na usunięciu rabatu z newslettera Odpowiedz Link Zgłoś
lia Re: Przerwa techniczna? 21.04.15, 18:33 No ja bym jednak nie liczyła na to, że ten rabat zostawią jak jest Już sami widzą, że teraz 8/10 zamówień (strzelam) leci im z kodami rabatowymi i że ludzie kupują każdą rzecz osobno, żeby na wszystkie mieć rabat. IMHO kwestia czasu aż się ogarną i zlikwidują opcję ponownego wprowadzenia kodu w tym samym koncie w sklepie albo dla dostawy pod ten sam adres... Chyba, że naprawdę im to lata. Odpowiedz Link Zgłoś
olga727 Re: Przerwa techniczna? 21.04.15, 19:30 lia napisała:"... ludzie kupują każdą rzecz osobno, żeby na wszystkie mieć rabat. IMHO kwestia czasu aż się ogarną i zlikwidują opcję ponownego wprowadzenia kodu w tym samym koncie w sklepie albo dla dostawy pod ten sam adres... Chyba, że naprawdę im to lata." Jak dla mnie,to TO jest zwykłe Naciąganie i Kombinatorstwo. Ale TO jest przecież Narodowa Cecha Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
edie70 Re: Przerwa techniczna? 21.04.15, 19:58 odkąd H&M jest w PL kupuję tam mojej córce 99,9% ciuchów (a ma ich naprawde sporo) w regularnej cenie .Trafić coś na sale w B-B graniczy z cudem .Czasami kuzynka w De robiła mi zakupy w cenie1-5eur.Zostawiam u nich sporo pieniędzy ,więc absolutnie nie mam kaca moralnego ,że w końcu coś kupię w okazyjnej cenie I niestety nie czuję sie naciągaczem i kombinatorem ... Wyrzuty sumienia miałabym gdybym je ukradła , chyba,że to 25% to kradzież Odpowiedz Link Zgłoś
olga727 Re: Przerwa techniczna? 21.04.15, 20:04 Chyba jasno napisałam,co jest wg mnie kombinatorstwem i naciąganiem. Odpowiedz Link Zgłoś
edzia321 Re: Przerwa techniczna? 21.04.15, 22:49 Wszystko znowu działa i kody i strona Odpowiedz Link Zgłoś
lia Re: Przerwa techniczna? 21.04.15, 22:51 Ja bym tam naciąganie i kombinatorstwo pisała małą literą, nie gloryfikujmy cech narodowych Edie, za pierwszym razem nie, ale już za drugim, trzecim, setnym może i kradniesz 25 proc. kwoty firmie, która ciuch wyprodukowany za 3 zł sprzedaje w cenie 30 zł Odpowiedz Link Zgłoś
joagraba Re: Przerwa techniczna? 21.04.15, 23:44 Smutne jest to, że kupujemy za dużo ubrań (bo taniej), wyprodukowanych przez ludzi żyjących w tragicznych warunkach, pracujących za przysłowiową miskę ryżu, których nigdy nie będzie na te "tanie" ciuchy stać. Stąd koszt produkcji to 3 złote, a korporacje zarabiają świetnie właśnie na wyprzedażach. Odpowiedz Link Zgłoś
marittka76 Re: Przerwa techniczna? 22.04.15, 08:11 a przesyłka darmowa dalej jest czy już się skończyła? Odpowiedz Link Zgłoś
mamaanet kurtka motocyklowa dla dużej dziewczynki 22.04.15, 08:17 www2.hm.com/pl_pl/productpage.0258923001.html czy może ktoś ją widział i może podzielić sie wrażeniami, z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
mini_em Re: Przerwa techniczna? 22.04.15, 08:24 ja wczoraj zamówiłam przecenioną marynarkę z kodem i zmieniło na darmową Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Przerwa techniczna? 22.04.15, 08:46 joagraba napisała: > Smutne jest to, że kupujemy za dużo ubrań (bo taniej), wyprodukowanych przez lu > dzi żyjących w tragicznych warunkach, pracujących za przysłowiową miskę ryżu, k > tórych nigdy nie będzie na te "tanie" ciuchy stać. tak, to jest smutne, ale co proponujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
joagraba Re: Przerwa techniczna? 22.04.15, 09:37 A ty agni71? Uważasz że to w porządku? Że w ostateczności my jesteśmy konsumentem tego rozbuchanego, sztucznie pompowanego popytu? Może warto zacząć od chociażby świadomości? Odpowiedz Link Zgłoś
emakowka rabat do przeceny 22.04.15, 10:21 Mam pytanie ,czy do przeceny można doliczyć rabat -25%,który dostałam od H@M w ramach przeprosin. Próbowałam zadzwonić na infolinię ,ale ciągle słyszę,że nieprawidłowy nr,a kilka dni temu dzwoniłam i wszystko działało. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: rabat do przeceny 22.04.15, 10:23 a nie prościej wpisac rabat i sprawdzić czy działa? Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Przerwa techniczna? 22.04.15, 10:22 świadomość nie pomoże pracownikom szwalni, co najwyżej ty sie lepiej poczujesz, że jesteś taka szlachetna Widzę, że też nie masz pomysłów Odpowiedz Link Zgłoś
0biecanka Re: Przerwa techniczna? 22.04.15, 15:48 Od dziś już przesyłka płatna, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Przerwa techniczna? 22.04.15, 17:26 Dziewczyny, co to za kody macie, ktòre wchodzą ? Odpowiedz Link Zgłoś
izryn Re: Przerwa techniczna? 22.04.15, 17:33 ja też się chętnie dowiem. Mi żadne kody nie wchodzą, próbowałam na dwóch różnych komputerach i w komórce, nie pomogło czyszczenie ciasteczek, nie ma znaczenia czy kod kopiuję czy wpisuję ręcznie, w dodatku bez kodów oczywiście płatna przesyłka. Odpowiedz Link Zgłoś
blondynkapoznan Re: Przerwa techniczna? 22.04.15, 17:59 mi kod ze znizka 25% nie chce wejsc.Chciałam go wkońcu wykorzystać a tu doopa. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Przerwa techniczna? 22.04.15, 18:28 może juz nieaktualny? Mnie normalnie kody wchodzą, przed chwilą sprawdziłam Odpowiedz Link Zgłoś
anicaf Re: Przerwa techniczna? 22.04.15, 19:42 izryn napisała: > mi przyszedł dziś, więc aktualny a wpisywałaś ten co zaczyna się od N17-itd. Odpowiedz Link Zgłoś
0biecanka Re: Przerwa techniczna? 22.04.15, 19:46 Aktualny kod wskazuje tylko za zakupy w sklepie online, a w regulaminie jest podana cena przesyłki - 5.90, więc nie jest już darmowa. Chyba od dzisiaj zmienili zasady. Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: Przerwa techniczna? 22.04.15, 20:01 Dziś robiłam zamówienie i nie doliczyło mi przesyłki ( z kodem). Za to znów nie przeszła płatność kartą, więc zamówiłam płatność przy odbiorze- a kwota na karcie zablokowana Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: Przerwa techniczna? 22.04.15, 20:03 Całość trzeba skopiować, tylko uważaj, żeby spacja się nie wkleiła Odpowiedz Link Zgłoś
anicaf Re: Przerwa techniczna? 22.04.15, 20:11 izryn napisała: > tylko cyfry bez liter to nie ten, tylko cyfry to kod do stacjonarnego powyżej tego z cyframi masz podany kod składający się z cyfr i liter i ten musisz wstawić na stronie Odpowiedz Link Zgłoś
izryn Re: Przerwa techniczna? 22.04.15, 20:18 dzięki, rzeczywiście wpisywałam nie to, co trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenca78 Re: Przerwa techniczna? 22.04.15, 19:50 Też zamówiłam - jedną rzecz dziś rano i jeszcze przed chwilą kolejną, obie rzeczy z działu z przeceną, na obie wszedł rabat z newslettera + darmowa wysyłka. Odpowiedz Link Zgłoś
bluestarfish tregginsy 23.04.15, 01:18 Czy kupowała któraś z Was te tregginsy: www2.hm.com/pl_pl/productpage.0201529033.html lub te: www2.hm.com/pl_pl/productpage.0201529026.html Czy faktycznie są takie szerokie w pasie, jak wyglądają? Jeśli tak, to zjadą mojej z tyłka... Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia7611 Re: tregginsy 23.04.15, 07:28 Mam te w gwiazdki rozmiar 158 szer pasa na płasko 33,5 x2. Odpowiedz Link Zgłoś
bluestarfish Re: tregginsy 23.04.15, 08:41 Dzięki za odpowiedź. Hmm, ja potrzebuję na 140, więc nie bardzo wiem czy te 33,5 na 158 to dużo czy mało. Młoda jest szczupła w talii i boję się, czy nie będą w talii odstawać, a regulacji w pasie nie ma. U Was dobrze leżą? A te w gwiazdki fajnie wyglądają w realu? Kolor jak na zdjęciu? Gwiazdki są chyba nadrukowane na materiale - nie ścierają się? I ogólnie, czy trzymają rozmiarówkę? Odpowiedz Link Zgłoś
tzka Re: tregginsy 23.04.15, 08:52 Moja mloda biegala w takich tregginsach przez kilka lat. Jest szczupla i te spodnie byly na nia OK w pasie. Rozmiarowka tez OK. Moge Ci zmierzyc rozm. 146, jesli Ci to jakos pomoze. Mam podobne, takie z ozdobnymi łatami na kolanach, jednak mloda nie chce ich nosic wlasnie przez te laty. A zwykle tregginsy, bez lat, dosyc szybko sie scieraja na kolanach. To miej swiadomosc tej "wady". Jednak za ponizej 30 zl (z kuponem tyle wyjdzie za powyzsze), uwazam, ze i tak warto. Odpowiedz Link Zgłoś
bluestarfish Re: tregginsy 23.04.15, 10:41 No moja też od lat biega w takich tregginsach, chodziło mi tylko o ten konkretny model, bo na zdjęciu jakoś szerokie w pasie wyglądają. U nas spodnie bardziej na kolanach się ścierały w czasach przedszkolnych, teraz właściwie nie ma już problemu. A jak możesz te 146 zmierzyć (w pasie, długość nogawki od kroku i długość po całości), to będę wdzięczna. Cena z kuponem jak najbardziej atrakcyjna! Odpowiedz Link Zgłoś
tzka Re: tregginsy 23.04.15, 20:35 Wymiary: szer. w pasie: 2 x 29,5 cm, dl. calkowita (mierzona z tylu tregginsow, po srodku): 86 cm, dl. od kroku: 64 cm. Bez rozciagania, oczywiscie. Spodnie sa do sprzedania zreszta, bo corcia ich nie chce, a oddac juz nie moge, bo kupowane kilka mies. temu. Odpowiedz Link Zgłoś
bluestarfish Re: tregginsy 24.04.15, 00:00 Dzięki! Wydają się proporcjonalne, ale dla mojej młodej zdecydowanie za duże, ona rozmiarowo pomiędzy 134 a 140 teraz jest (latem skończy 10 lat, ale drobna jest, 136cm/26kg, chociaż nogi ma stosunkowo długie), więc zamówiłam jej na 140. A dlaczego Twoja córka ich nie chce? Odpowiedz Link Zgłoś
tzka Re: tregginsy 24.04.15, 10:59 Bo przeszkadzaja jej te laty na kolanach. A specjalnie z latami wybralam (drozsze byly nawet chyba, niz takie zwykle tregginsy), bo te bez lat szybko sie rujnowaly na kolanach. I zadzialo sie, jak zwykle - przymierzyla, na pyt., czy bedzie nosic, udzielila twierdzacej odpowiedzi i... nie nosi. I juz nie bedzie. I mam takim sposobem kilka par nowych spodni czy tregginsow. A mloda gania nadal w ulubionych ocieplanych (!) spodniach, tez z H&M, zreszta. Teraz kupuje wylacznie to, co sama sobie wybierze. Odpowiedz Link Zgłoś
zana781 Re: tregginsy 23.04.15, 09:08 Tez mam szczupla corke i one sa dla niej idealne, mozesz smialo brac. te w gwiazdki fajne, ale one nie sa naklejane to normalny wzor w mateiale, nie scieraja sie.Kolor jak na foto, trzymaja rozmiarowke. Odpowiedz Link Zgłoś
tzka Re: parka - duża dziewczynka 23.04.15, 08:54 Ma ktos taka parke? Fajna? www2.hm.com/pl_pl/productpage.0250186002.html Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: parka - duża dziewczynka 23.04.15, 09:09 bardzo.tylko w wersji z liściami, niebieskich ponoc nie było w sklepach stacjonarnych.kupiona z miesiac temu na wyprz za 50 zł Odpowiedz Link Zgłoś
tzka Re: parka - duża dziewczynka 23.04.15, 09:11 Dzieki. To moze i ja poczekam na wyprz w takim razie. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: parka - duża dziewczynka 23.04.15, 09:42 stacjonarnie po tej wyprz poczatkiem marca juz ich w sklepach nie widziałam-przynajmniej u mnie... jest szansa ze internetowo bedzie wyprz koncem czerwca. Odpowiedz Link Zgłoś
amstill Jaja z przesyłkami??? 23.04.15, 10:51 Dziś kurier miał dostarczyć 2 z kodami -25% zamawiane na wyprzedaży, obie pobraniowe na szczęście i właśnie mam info ze cofnięte. Z DPD kazali się kontaktować z nadawca! Dostałyście przesyłki zamawniane w poniedziałek? Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Jaja z przesyłkami??? 23.04.15, 10:54 moje dwie przesyłki w śledzeniu pokazuja się jako "w doręczeniu", czyli dzisiaj powinnam dostać Odpowiedz Link Zgłoś
amstill Re: Jaja z przesyłkami??? 23.04.15, 10:57 Moje były "w doręczeniu" jeszcze 10 min temu. Zapytałam o nr do kuriera, bo chciałam lekko godzinę przesunąć a pani na infolinii stwierdziła ze cofnięte do nadawcy. Odświeżyłam str i fakt status się zmienił Odpowiedz Link Zgłoś
ju_mi Re: Jaja z przesyłkami??? 23.04.15, 10:59 Do mnie 5 minut temu dotarły 2 przesyłki: jedna z niedzieli, a druga z poniedziałku. Obie opłacone z góry kartą. Odpowiedz Link Zgłoś
olusia232 Re: Jaja z przesyłkami??? 23.04.15, 11:24 Ja przed chwilą odebrałam 4 - wszystkie z wyprzedaży z kodem -25 Odpowiedz Link Zgłoś
vanila.sky27 Re: Jaja z przesyłkami??? 23.04.15, 11:22 Ja też właśnie odebrałam 2 przesyłki, zamawiane w poniedziałek, z wyprzedaży i z kodami, brałam pobraniowo Odpowiedz Link Zgłoś
kkk_k Re: Jaja z przesyłkami??? 23.04.15, 11:25 A ja właśnie dostałam telefon z H&M że moje konto zostało zablokowane z powodu nadmiernego wykorzystania kodu. Wyjaśnili mi że kod przysługuje jeden do konta Odpowiedz Link Zgłoś
vanila.sky27 Re: Jaja z przesyłkami??? 23.04.15, 11:30 czekam na jeszcze jedną przesylkę wyprzedażową z kodem, wiec pewno ją cofną szkoda, tak pieknie było Odpowiedz Link Zgłoś
amstill Re: Jaja z przesyłkami??? 23.04.15, 11:40 buuu ja mojego nie zdążyłam jeszcze nadmiernie wykorzystać nawet, bo pierwsze przesyłki szły Odpowiedz Link Zgłoś
marittka76 Re: Jaja z przesyłkami??? 23.04.15, 11:53 o matko to ile tych zamówień zrobiłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
beamilka Re: Jaja z przesyłkami??? 23.04.15, 12:10 To po ile tych paczek zamówiłyście? Ja 12. Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Jaja z przesyłkami??? 23.04.15, 11:50 Może paczki uszkodzone? Wtedy faktycznie wracają do nadawcy... Odpowiedz Link Zgłoś
jusi80 Re: Jaja z przesyłkami??? 23.04.15, 11:32 ja też przed chwilą odebrałam 2 przesyłki, z kodami, pobraniowe Odpowiedz Link Zgłoś
anicaf Re: Jaja z przesyłkami??? 23.04.15, 11:38 A ja mam dzis do odbioru 4 zapłacone kartą i 6 płatnych. wszystkie widze jako przekazane do doręczenia i sms dostałam, że dziś po 18:30 kurier będzie Wczoraj miałam odebrać8 przesyłek, ale to z niedzieli i nie naliczyło -25, i zgodnie z nakazen Pani z H&M nie odebrałam ich. Kurier stwierdził, że jak jeszcze raz tak zrobię, to jego szefostwo każe nie dostarczać mi pobraniowych paczek. Mówił, że już takich klientów mieli i zablokowali im dostawy. Kazałam mu niech dogadują się z H&M. Ciekawe czy dziś dostanę moje paczki? Odpowiedz Link Zgłoś
bluestarfish Re: Jaja z przesyłkami??? 23.04.15, 12:10 A w tych zamówieniach, które Wam cofają, macie w każdym tylko jedną rzecz z rabatem, czy w każdym jest kilka rzeczy w tym jedna z rabatem? Odpowiedz Link Zgłoś
maaszymka Re: Jaja z przesyłkami??? 23.04.15, 12:25 Własnie odebrałam swoje paczki- 12 sztuk. Wszystkie z kodem i darmową przesyłka. Może wysłali bo nie wszystko z przeceny? Odpowiedz Link Zgłoś
olga727 Re: Jaja z przesyłkami??? 23.04.15, 18:10 maaszymka napisała: > Własnie odebrałam swoje paczki- 12 sztuk. Wszystkie z kodem i darmową przesyłka > . Może wysłali bo nie wszystko z przeceny? > Tak dużą rodzinę masz,że aż 12 przesyłek ? Odpowiedz Link Zgłoś
maaszymka Re: Jaja z przesyłkami??? 23.04.15, 18:21 Tak, patologiczną, 2+2 Spis tego, co kupiłam też Cię interesuje? Odpowiedz Link Zgłoś
olga727 Re: Jaja z przesyłkami??? 23.04.15, 19:47 maaszymka napisała: > Tak, patologiczną, 2+2 > Spis tego, co kupiłam też Cię interesuje? Tak,umieram z ciekawości:dlaczego tylko 12 paczek zamówiłaś ? Odpowiedz Link Zgłoś
maaszymka Re: Jaja z przesyłkami??? 23.04.15, 21:18 Nie tylko, 11 kolejnych już w drodze. Prosze spis tego co dzisiaj przyszło: Soft dla starszego 134 Wiatrówka dla młodszego 92 Dzianinowa marynarka dla mlodszego 92 Spodnie beżowe 134 Spodnie niebieskie 134 chinosy granatowe 134 Spodnie niebieskie 92 Polar 92 Komplet koszulka+ krótkie spodenki 92 Krótkie spodenki w auta (btw sliczne :p) 92 Rampersy do spania krótkie 2 szt 92 Rampersy długie 2 szt 92 Wysłane: Espadryle chłopiece w paski 34 Espadryle chłopiece paski 23 Trampki turkusowe 34 Trampki w paski 23- mam w domu 22 kupowane stacjonarnie miesiac temu i juz male sie robia :p T shirt z batmanem 134 Tshirt dlugi rekaw, podwijany 134 Tshirty dwupack 92 Podkoszulki 134 Tshirt z napisem 134 Rybaczki niebieskie w paski 134 Krótkie spodenki niebieskie 134 A wczesniej już doszło: Marynarka+ koszula+ spodnie 134 Trampki na rzepy 34 Kurtka woskowana 134 Spodnie rollupy 134 Bermudy 134 aaaa koszula z muchą z promocji 2 szt- w dwóch kolorach 134 koszulki z długim rękawem na 134 sztuk 4 Mam nadzieje, że zaspokoiłam Twoją ciekawość Odpowiedz Link Zgłoś
olga727 Re: Jaja z przesyłkami??? 24.04.15, 10:36 maaszymka Nie zupełnie. Twoje dzieci tak szybko rosną,że takie duże zakupy robisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
pucaluta Re: Jaja z przesyłkami??? 23.04.15, 12:27 Ja też zamawiałam i właśnie odebrałam od kuriera wszystkie 5 paczek, które miały dziś przyjść. Wszystkie pobraniowe, każda po 1 rzeczy, każda z kodem na newsletter. Zamawiałam drobiazgi w stylu skarpetki, gatki itp. Mam też inne, które czekają i mają status "wysłane", jedna w realizacji, ale jeszcze nie ma numeru do śledzenia przesyłki. Aha, no i dziś rano dostałam tylko jednego smsa z informacją, że przesyłka pobraniowa czeka. Odpowiedz Link Zgłoś
pucaluta Re: Jaja z przesyłkami??? 23.04.15, 12:29 Aha, no i wszystko miałam z przeceny, tyle że wcześniej robiłam zamówienia w pełnej cenie, tzn. 1 artykuł z kodem, reszta bez w okresie darmowej wysyłki. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Jaja z przesyłkami??? 23.04.15, 13:34 hmmm, u mnie jeszcze kuriera nie było, ale paczki cały czas w doręczeniu. W jednej mam kilka rzeczy z przeceny, z wykorzystanym kodem, który się na jedną rzecz naliczył, w drugiej mam 3 rzeczy, dwie z przeceny i jedną w regularnej cenie, na którą naliczyło mi rabat. A w sumie zamówień zrobiłam 13, w tym jedno bez kodu, bo nie naliczyło i tego nie odebrałam (było pobraniowe). Odpowiedz Link Zgłoś
maaszymka Re: Jaja z przesyłkami??? 23.04.15, 13:37 A widzisz to może dlatego. ja wczesniej miałam paczke- marynarka z kodem+ koszula bez+ spodnie bez, druga paczka kurtka z kodem+ dwie pary krótkich spodenek bez. Jeszcze mam do odebrania kilka z trampkami z kodami, ale nie z przeceny. Ciekawe czy wysla? Odpowiedz Link Zgłoś
08maja Re: Jaja z przesyłkami??? 23.04.15, 13:49 kilkanaście zamówień z kodem na jedną osobę? szok, szok, szok.... i dlatego Polacy na całym świecie odbierani są jako złodzieje i kombinatorzy Odpowiedz Link Zgłoś
dixi Re: Jaja z przesyłkami??? 23.04.15, 13:51 odebralam paczkę, 3 rzeczy, w tym jedna z kodem i wszystko z przeceny. To bylo moje trzecie zamowienie, cienias jestem poprzednie też po kilka rzeczy i jedna z kodem - z czego większość do zwrotu poszła... Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Jaja z przesyłkami??? 23.04.15, 14:07 pół godziny temu odebrałam swoje przesyłki. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrootka1 A w stacjonarnym też są wyprzedaże? 23.04.15, 14:20 Czy któraś wie, czy te rzeczy, które przecenione są online są też w przecenie stacjonarnie? Odpowiedz Link Zgłoś
joannamichal Re: A w stacjonarnym też są wyprzedaże? 23.04.15, 14:23 Niestety stacjonarnie są w normalnych cenach. Moje 4 przesyłki właśnie dotarły, a ostania została przed chwilą wysłana. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Ponawiam pytanie o tę bluzkę 23.04.15, 14:49 www2.hm.com/pl_pl/productpage.0244665012.html To bluzka z dziełu młodszy chłopiec, w kolorowe paseczki. Zależy mi na pomiarze 122/128 i w zamian mogę odwdzięczyć się wymiarami 134/140. Bardzo proszę i dziękuję już z góry. Szczególnie chcę znać długość rękawa mierzoną od pachy. Odpowiedz Link Zgłoś
asiaooo1 Re: Ponawiam pytanie o tę bluzkę 23.04.15, 16:48 Działa Wam kod otrzymany w ramach przeprosin? U mnie wyskakuje, że błędny. I czy on jest też na jeden produkt czy na całe zakupy? Zrobiłam w sumie 2 zamówienia z kodami, dwóch nie odebrałam,bo kody nie przechodziły. Pani na infolini uprzedziła, że do jednego konta jeden kod a system nie przyjmuje drugiego Odpowiedz Link Zgłoś
misiabela20 Śledzenie przesyłki 23.04.15, 17:47 mam pytanie odnośnie śledzenia przesyłek: działa wam to poprawnie? robię drugi raz zakupy, otrzymuję mail, że wysłane, klikam (po 24h) w śledzenie i pokazuje się pusta lista z historią przesyłki. za pierwszym razem dostałam od razu telefon od kuriera, że ma dla mnie paczkę, ale status paczki się nie zmienił. miałyście tak? Odpowiedz Link Zgłoś
maaszymka Re: Śledzenie przesyłki 23.04.15, 18:22 Teraz paczki idą nieco dłużej niż w pierwszych dniach otwarcia sklepu. Jutro już powinno działać śledzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
olga727 Re: Śledzenie przesyłki 23.04.15, 18:36 maaszymka napisała: > Teraz paczki idą nieco dłużej niż w pierwszych dniach otwarcia sklepu. Jutro ju > ż powinno działać śledzenie. Jasne,że idą wolniej skoro spora grupa ludzi zamawia po blisko 10 paczek z 1 rzeczą w środku i jeszcze z kodami. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Śledzenie przesyłki 23.04.15, 18:43 spora grupa ludzi zamawia po blisko 10 paczek > z 1 rzeczą w środku i jeszcze z kodami. ależ cie to boli Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: Śledzenie przesyłki 23.04.15, 19:02 Narzekajacym na 'naciagaczy' proponuje załóżyć osobny wątek, zeby tego nie zasmiecac. Te tregginsy sa waskie w pasie (widziałam) www2.hm.com/pl_pl/productpage.0237361004.html a te sa mega waskie, prawie sie nie rozciagaja i moja nie chce w takich chodzic, z łatami na kolanach tez bo mówi, ze jej przeszkadzają www2.hm.com/pl_pl/productpage.0241515009.html Mam wrazenie ze ciagle dorzucaja rzeczy do wyprzedazy. Moje rzeczy zamowione z rabatami w ostatnich dniach wszystkie dzisiaj doszły, wiec wszystko jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
zoja1977 Re: Śledzenie przesyłki 23.04.15, 19:36 agni71 nie martw się ja zrobiłam aż 15 zamówień (w niektórych były nawet 2 rzeczy) wszystkie z kodami i wszystkie dziś kurier przyniósł. Konta mi nikt nie zablokował, więc potencjalnie mogę nadal robić zakupy w H&M online Szkoda mi tylko kuriera, bo okazuje się, że nie ma płacone od ilości. Szkoda mi się pana zrobiło, więc dałam panu większy napiwek niż zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
olga727 Re: Śledzenie przesyłki 23.04.15, 19:53 zoja1977:ja zrobiłam aż 15 zamówień To twoje dziecko/dzieci mają puste szafy,zę tyle rzeczy kupujesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Śledzenie przesyłki 23.04.15, 20:13 15 sztuk odzieży to np. po 5 sztuk na dziecko, jak sie ma trójkę, jak ja (w tym np. bielizna, skarpetki). Raczej nie potrzeba mieć pustych szaf, by potrzebować kupić "takie ogromne" ilości ubrań. Ochłoń trochę może Często na wiosnę okazuje się, że dziecko powyrastało np. z zeszłorocznych T-shirtów, czy że długie spodnie zrobiły się za krótkie, a szorty za ciasne. Wyobraź sobie, że ostatnio jednej z córek kupiłam kilkanaście T-shirtów, bo większość starych okazała się za mała. Niesamowite co? Odpowiedz Link Zgłoś
olga727 Re: Śledzenie przesyłki 23.04.15, 20:18 Jak rozumiem :cała trójka jest jednej płci;to nie "dziedziczą" po sobie ubrań ? ( Nie mówię wszystkich,ale chyba większość,która jest niezniszczona i w dobrym stanie. Pytam serio. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Śledzenie przesyłki 23.04.15, 20:52 Część tak, noszą po sobie, np. kurtki. Ale średnia córka jest juz prawie wzrostu najstarszej, a przy tym od niej grubsza i musi mieć nowe ubrania, bo to co za małe na siostrę, to i na nią też. Do tego, najstarszej juz nie kupuję tak dużo, jak kiedyś, więc jej ubrania sa bardziej znoszone, spranych nie zostawiam, tylko wyrzucam. Z kolei najmłodsza jest bardzo drobna i szczupła i większośc ubrań po średniej na nią nie będzie pasowała, gdy do nich dorośnie. Moda tez się w międzyczasie zmieniła i wiele spodni wygląda teraz kuriozalnie, wkładam je do worków jak jest zbiórka ubrań. Poza tymi względami, mam chęc kupić i tej najmłodszej (która siłą rzeczy, ma najwięcej ubrań po siostrach) od czasu do czasu coś nowego. Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Śledzenie przesyłki 23.04.15, 20:59 Agni71, nie tłumacz się proszę. To bez sensu i trochę żenujące jest. Wpada jakaś panna i zaczyna rozliczać ludzi z ilości zakupionych ubrań, no dajcie spokój... . Odpowiedz Link Zgłoś
zoja1977 Re: Śledzenie przesyłki 23.04.15, 21:10 poza tym tytuł forum do czegoś zobowiązuje Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Śledzenie przesyłki 23.04.15, 21:18 Ja się nie tłumaczę, ja próbuję jej WYtłumaczyć, że nie każdy ma jedno dziecko, że można chcieć mieć powiedzmy 20 T-shirtów dla każdego, żeby nie musieć prać codziennie, ze to co ją dziwi, czyli kilkanaście zamówień w jednym sklepie to normalna rzecz, kiedy trzeba uzupełnić ubrania na nowy sezon. Ot i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
olga727 Re: Śledzenie przesyłki 24.04.15, 10:45 agni71 napisała: > Ja się nie tłumaczę, ja próbuję jej WYtłumaczyć, że nie każdy ma jedno d > ziecko, że można chcieć mieć powiedzmy 20 T-shirtów dla każdego, żeby nie musie > ć prać codziennie, ze to co ją dziwi, czyli kilkanaście zamówień w jednym sklep > ie to normalna rzecz, kiedy trzeba uzupełnić ubrania na nowy sezon. Ot i tyle. Ja mam dwoje dzieci (dwie córki). Mnie nie dziwi aż tak bardzo,że Tyle zamawiacie;tylko dziwi mnie to kupowanie tylu rzeczy na 1 kod promocyjny. . Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Śledzenie przesyłki 24.04.15, 10:53 jak to na jeden? za każdym razem inny I wyobraź sobie, zszokuje cię znowu, z wczorajszej dostawy jednak mi sie jedne spodnie dla corki nie podobają i zwrócę je, a dzisiaj (z kodem, a jakże) zamówiłam inne, podobne Odpowiedz Link Zgłoś
olga727 Re: Śledzenie przesyłki 24.04.15, 10:41 salma75 napisała: > Agni71, nie tłumacz się proszę. To bez sensu i trochę żenujące jest. > Wpada jakaś panna i zaczyna rozliczać ludzi z ilości zakupionych ubrań, no dajc > ie spokój... . > A co,spytać nie wolno ? Inna sprawa,że nie ciebie pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
olga727 Re: Śledzenie przesyłki 24.04.15, 10:46 salma75 napisała: > A czy ja pisałam do Ciebie? > Ale o mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Śledzenie przesyłki 24.04.15, 10:54 To może napisz mi kochaniutka, ile jeszcze postów musisz spłodzić, żeby wystarczająco dobitnie w Twoim mniemaniu dać wyraz swojemu oburzeniu z powodu wielokrotnego wykorzystania kodów przez forumowiczów? Jakiś cel Ci przyświeca czy tylko tak sobie brzęczysz żeby lepiej się poczuć? Masz misję? Czy naprawdę jeszcze nie zauważyłaś po co dziewczyny założyły ten wątek? Odpowiedz Link Zgłoś
zoja1977 Re: Śledzenie przesyłki 23.04.15, 20:16 Wiesz, no ja po prostu lubię kupować jestem rodziną wielodzietną więc mam trójkę dzieci. Poza tym postanowiłam kupić parę rzeczy dla moich siostrzenic. Więc mój środkowy syn widząc paczki po otwarciu zmartwił się, że znów nic dla niego nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
maaszymka Re: Śledzenie przesyłki 23.04.15, 20:53 Zdecyduj się czy bola Cię kody czy ilośc zamówień. Każdy kupuje tyle ile uważa i nikomu nic do tego. Moje chłopaki nie dziedziczą po sobie ubrań. 15 sztuk koszulek to akurat dla mnie jest minimum, dodaj d tego spodnie, krótkie spodenki, bluzki, bieliznę i pomnóz przez dwa. Odpowiedz Link Zgłoś
atena12345 Re: Śledzenie przesyłki 24.04.15, 07:42 A co Cię obchodzi kto ile ubrań kupuje? Boli? to też sobie zamów Odpowiedz Link Zgłoś
olga727 Re: Śledzenie przesyłki 24.04.15, 10:49 atena12345 napisała: > A co Cię obchodzi kto ile ubrań kupuje? Boli? to też sobie zamów A ty nie umiesz czytać ze zrozumieniem ? Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Śledzenie przesyłki 23.04.15, 20:07 ja się nie martwię, bo czym? potrzebowałam dzieci co nieco obkupić, stąd większa liczba zamówień (niektóre np. tylko ze skarpetkami ) Podoba mi się jeszcze jedna bluzka dla młodej, ale nie ma rozmiaru...ale gdyby sie pojawił, to bez skrupułów zamówię znów jedną rzecz w paczce z kodem i darmową przesyłką (chyba, że zlikwidują tę opcję, to najwyżej zrezygnuję z zakupu).. Odpowiedz Link Zgłoś
olga727 Re: Śledzenie przesyłki 23.04.15, 19:44 agni71 napisała: > spora grupa ludzi zamawia po blisko 10 paczek > > z 1 rzeczą w środku i jeszcze z kodami. > > ależ cie to boli Mnie NIC nie boli Tylko potem nie ma co się dziwić,że Polacy to złodziejski naród kombinatorów. Odpowiedz Link Zgłoś
tweety_28 Re: Śledzenie przesyłki 23.04.15, 21:46 > Tylko potem nie ma co się dziwić,że Polacy to złodziejski naród kombinatorów Wyhamuj bo brniesz bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
olga727 Re: Śledzenie przesyłki 24.04.15, 10:51 tweety_28 napisała: > > Tylko potem nie ma co się dziwić,że Polacy to złodziejski naród kombinato > rów > > Wyhamuj bo brniesz bez sensu. Tak ? a jak nazwiesz korzystanie z jednego kodu,do wielu przesyłek ? Niestety,ale właśnie tak jesteśmy postrzegani.. Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Śledzenie przesyłki 24.04.15, 10:57 olga727 napisała: > tweety_28 napisała: > > > > Tylko potem nie ma co się dziwić,że Polacy to złodziejski naród kom > binato > > rów > > > > Wyhamuj bo brniesz bez sensu. > > Tak ? a jak nazwiesz korzystanie z jednego kodu,do wielu przesyłek ? Niestety, > ale właśnie tak jesteśmy postrzegani.. Ha! Czyli jednak ma misję! Walka do ostatniego posta o inne, lepsze postrzeganie Polaków! Odpowiedz Link Zgłoś
tweety_28 Re: Śledzenie przesyłki 25.04.15, 21:28 > Tak ? a jak nazwiesz korzystanie z jednego kodu,do wielu przesyłek Dobre Kto korzysta z jednego kodu? Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Śledzenie przesyłki 23.04.15, 20:55 Po prostu maść na ból pewnej części ciała skończyła się kobiecinie . Jeszcze trochę i jakiś donosik machną te wzorce uczciwości . Odpowiedz Link Zgłoś
olga727 Re: Śledzenie przesyłki 24.04.15, 10:53 salma75 napisała: > Po prostu maść na ból pewnej części ciała skończyła się kobiecinie . > Jeszcze trochę i jakiś donosik machną te wzorce uczciwości . > > Ja się nie bawię w pisanie donosików. Odpowiedz Link Zgłoś
tweety_28 Re: Śledzenie przesyłki 25.04.15, 21:31 > Ja się nie bawię w pisanie donosików. Uff, ulżyło nam. Przestań jeszcze zaśmiecać ten wątek Odpowiedz Link Zgłoś
olga727 Re: Śledzenie przesyłki 26.04.15, 11:24 tweety_28 napisała: > > Ja się nie bawię w pisanie donosików. > > Uff, ulżyło nam. Nie pisałam nigdy i robić tego nie zamierzam. > Przestań jeszcze zaśmiecać ten wątek A ty uważasz uwagę o naciąganiu i kombinatorstwie oraz,że Polacy uważani są powszechnie za złodziei jako zaśmiecanie wątku ? Odpowiedz Link Zgłoś
tweety_28 Re: Śledzenie przesyłki 23.04.15, 18:45 Olga wrzuć na luz. Nikt tu nikogo nie zmusza do brania udziału w tym "nagannym procederze". Odpowiedz Link Zgłoś
edie70 Re: Śledzenie przesyłki 23.04.15, 18:53 dlaczego zagladają tu prawi i sprawiedliwi ? przecież z góry wiadomo ,że to wątek dla cwaniaków,kominatorów i naciągaczy Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: Śledzenie przesyłki 23.04.15, 19:08 Uwazam ze i tak nalezy mi sie od H&M min. -25% dozywotnio, bo tyle u nich kasy zostawiam i ciagle chwale ich Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: Śledzenie przesyłki 23.04.15, 19:24 Polecacie cos dla kobiet? Ja na razie odesłałam wiskozowa sukienke z wyprzedaży (wygladała jak podszewka od marynarki). Czekam jeszcze na tshirty z działu Trend, zobaczymy... Jesli lubicie espadryle to polecam te. Mam takie same kupione w zeszym roku, chodziłam w nich non stop, prałam w pralce, rewelacja jakie wygodne i lekkie. W tym roku dokupiłam tez we wzorek w owoce (nie ma ich na stronie) www2.hm.com/pl_pl/productpage.0161716008.html Odpowiedz Link Zgłoś
dixi Re: Śledzenie przesyłki 23.04.15, 20:47 mam 163 wzrostu, noszę normalne 36, z nienormalnych zdarza się 34 i 38 i tak: wiskozowe sukienki mam tę w łączkę, dziś przyszła jeszcze zielona - podobają mi się, ale ja lubię takie workowate fasony. Wiskoza jak to wiskoza, bedzie się gniotła. Rozmiarówka w miarę, w łączkę mam 36 i mogłaby być ciut węższa, ale nie ma tragedii, zieloną zamówiłam 34 - leży fajnie, ale ja się czuję lepiej w luzniejszej - zwłaszcza że trochę dłuższa, długość na mnie 36 mniej więcej jak na modelce. Kolor zielonej bardziej zielony niż na zdjęciu, gdzie jest raczej turkus - ale to może być kwestia ustawien monitora. spodnie garniturowe - wielkie, wahałam się miedzy 34 a 36, w końcu zamówiłam większe i sporo za duże, 34 pewnie bylyby dobre. Na wzrost 163 cm sporo za długie. t-shirt - mam 36 i jest w sam raz, lekko luzny - jak na modelce. srebrne trampki - rozmiar ok, ale strasznie ciężkie przez tę platformę, odesłałam. sukienka dresowa z bawełnianej dzianiny ktorej nie mogę znalezc - były dwie, niebieska i kolorowa, w geometryczny wzór z przewagą turkusu - wielka, wypada sporo większa od tej pierwszej linkowanej, 36 za kolano - odesłałam, pewnie 34 byłaby na mnie w sam raz. To tyle Odpowiedz Link Zgłoś
blodyna Re: Śledzenie przesyłki 24.04.15, 07:48 to pewnie o tą sukienkę Ci chodzi www2.hm.com/pl_pl/productpage.0274749002.html Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: Śledzenie przesyłki 24.04.15, 09:04 Ja ta pierwsza wiskozowa odesłałam, materiał nie podoba mi sie, poza tym r.40 był na mnie za duzy głównie w biodrach. Nie polecam fasonu dla osob z duzym biustem (mam 75E/F). Mam srebrne tenisówki z Divided (bez sznurówek, nie ma ich teraz na stronie, wiec nie zalinkuje)i sa boskie. Tylko wypadaja na duze, wziełam rozmiar mniejszy. Widziałktos moze te sukienke z Trend'a www2.hm.com/pl_pl/productpage.0270915003.html Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Śledzenie przesyłki 24.04.15, 09:10 kupiłam ja w kolorze rozowo-granatowym.nie ma opcji zeby weszlo ci w nia 75F i nie zostało spłaszczone materiał całkiem ok chociaz poliester,fason na zdjeciu wydaje sie fajny, na zywo juz niestety nie... Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: Śledzenie przesyłki 24.04.15, 09:52 Myslałam ze jak kupie r. 40, to góre jakos upchnę a nadmiar w biodrach zwiąże mocno paskiem - chyba ze on jest juz na stałe przyszyty? Czy mozna paskiem regulowac szerokość? No i długosc mi odpowiada... Na razie i tak nie ma r40 ;-( Co jest nie tak w tym fasonie? Kupienie sukienki graniczy u mnie ostatnio z cudem, bo wszystkie szyja zabudowane pod samą szyję. A kilka sezonów temu było tyle modeli z duzymi dekoltami... Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Śledzenie przesyłki 24.04.15, 10:09 no tez miałam taki pomysł.pasek (rekawy) jest przyszyty. a fason nie wiem...nie lezał na mnie tak jak na modelce Odpowiedz Link Zgłoś
dixi Re: Śledzenie przesyłki 24.04.15, 10:11 a-e-p napisała: > Kupienie sukienki graniczy u mnie ostatnio z cudem, bo wszystkie szyja zabudowa > ne pod samą szyję. A kilka sezonów temu było tyle modeli z duzymi dekoltami... wtedy ja nie mogłam nic kupić, bo po zalożeniu w dekolcie hulał wiatr ta wiskozowa jak na mnie szyta, tylko rękawy nieco za długie, będę skracać, a jak już ciachnę to na 3/4 materiał to typowa wiskoza, osobiście wolę niż poliester bo przewiewna i fajnie się układa w ruchu. Zielona sukienka przyszła bardzo wymięta, ale zmoczyłam i się wyprostowała, po wyschnięciu na wieszaku wygląda fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Śledzenie przesyłki 24.04.15, 10:12 aha, a z fajnych sukienek to właśnie zamówilam taką i rzeczywiscie jak w opini fajowa na codzień www.zalando.pl/opus-wolantha-sukienka-letnia-pc721c00y-k11.html Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: Śledzenie przesyłki 24.04.15, 10:56 Bardzo ładna ta sukienka, super długość i ma kieszenie (które uwielbiam). Szkoda ze nie ma innych kolorów, byłaby moja, bo u mnie cała szafa jest juz w granatach i szarosciach. Odpowiedz Link Zgłoś
habibu1 Re: Śledzenie przesyłki 24.04.15, 19:27 fajnie lezy ta sukienka: www2.hm.com/pl_pl/productpage.0299213003.html z tymże rozmiarowka powalona. marynarke musze brac 42, a ta sukienka M dobra.. Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: Śledzenie przesyłki 24.04.15, 19:34 Te koszulki w serek za 19.90 co roku kupuje w wielu kolorach, idealnie mi pasują. Mam jedna marynarke z H&m tez r.42, bo inaczej nie zapięłabym sie w biuscie. Sukienka ma fajny fason dla biusciastych, ale to poliester... Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko04 Re: Śledzenie przesyłki 23.04.15, 19:34 Do mnie doszło zamówienie z poniedziałku . Postanowiłam nie odebrać jednej paczki. Zamówienie od kuriera odbierała moja mama, gdy byłam po dzieci w szkole. Dzwoni do mnie z przerażeniem, że może jednak odbiorę te przesyłkę, bo kurier mówi, że inaczej grozi mi kara za nieodebranie.Mowila coś o kwocie 60 zł,. Pan kurier chce ze mną rozmawiać i straszy mnie ta kara, że przecież mogę odebrać a on jutro przyjedzie po zwrot. Powiedziałam, że nie odbieram, że to jednorazowy incydent itd. Dla upewnienia się zadzwonilam na infolinię h&m, gdzie konsultant powiedział, że nie grożą mi żadne konsekwencje. Paczka po prostu wróci do magazynu. Dodał jeszcze, że gdyby sytuacja się powtórzyła mam im dać znać. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_mmm Re: Śledzenie przesyłki 24.04.15, 08:22 DPD ma takie kretyńskie praktyki. Mi kiedyś kurier też groził, że więcej paczek za pobraniem nie dostarczy, bo musiałam dwa razy odmówić przyjęcia gdy firma pomyliła wysyłki. Ale jakoś dalej dostarczają te przesyłki. Z dpd ogólnie zawsze jest problem, a niestety większość firm korzysta z ich usług. Chociaż jak mam do wyboru to zawsze zaznaczam inną firmę kurierską. Ja czekam na paczkę za pobraniem z hm, niby status "w doręczeniu" więc zobaczymy. Ale nie korzystałam z żadnego kodu to może jednak ją dostanę. Odpowiedz Link Zgłoś
tzka Re: Śledzenie przesyłki 23.04.15, 20:28 Dokladnie. Nikt nie musi kupowac z kuponami. "Żyj i daj żyć innym". Tak, jak chca i lubia. A swoja droga H&M sam namawia do procederu. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenca78 Re: Śledzenie przesyłki 23.04.15, 21:02 No to ładnie. Tylko patrzeć, jak uszczelnią system i się skończy "dzień dziecka"... Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Śledzenie przesyłki 23.04.15, 21:07 Wbrew pozorom takie akcje wychodzą sklepom na dobre - vide Tchibo czy C&A - połatali dziury, usprawnili działanie sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś
maaszymka Re: Śledzenie przesyłki 23.04.15, 21:55 edie ja mam nadzieję, że... wiesz? A haem bardzo dobrze, wie że korzystamy z kuponów, na infolinii kobity same doradzają, żeby z innego konta wziać, jak nie niedział lub coś do wymiany/zwrotu. Stacjonarnie była akcja 20%, online 25% i tyle. Na pewno taniej im wychodzi utrzymanie sklepu online i wiecej na nas zarobią niż płatne 100% stacjonarnie. Odpowiedz Link Zgłoś
edie70 Re: Śledzenie przesyłki 23.04.15, 22:11 ja również poszalałam niestety nie tyle ile bym chciała to co trzeba i oficjalnie mój mąż rzucił palenie , przytył 15kg i "nakazał" się ubrać koszula lniana,bojówki,chinosy,tshirty,bielizna,swetr,polo. Rozm L spasował super . Ku zgorszeniu zamawiałam wszystko oddzielnie wykorzystując 25% Tak jak i aep powinnam mieć dozywotnio zniżki za kupowanie od 7 lat w reg cenie ciuchów dla Małej Odpowiedz Link Zgłoś
maaszymka Re: Śledzenie przesyłki 23.04.15, 23:13 Ha to oszczędności z papierochów poszły na ciuchy - rozgrzeszam Odpowiedz Link Zgłoś
atena12345 ma któraś te portki dla chłopca? 24.04.15, 08:05 www2.hm.com/pl_pl/productpage.0156305001.html Bardzo wąskie? rozciągliwe? Odpowiedz Link Zgłoś
yvon-nee Re: ma któraś te portki dla chłopca? 24.04.15, 08:40 Moim zdaniem nie są szczególnie wąskie ale tez nie rozciągają się, nie maja dodatku stretchu. Odpowiedz Link Zgłoś
atena12345 Re: ma któraś te portki dla chłopca? 24.04.15, 08:42 yvon-nee napisała: > Moim zdaniem nie są szczególnie wąskie ale tez nie rozciągają się, nie maja dod > atku stretchu. szkoda Dzięki za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
anicaf Re: ma któraś te portki dla chłopca? 24.04.15, 09:16 na 100% nie są rozciagliwe Odpowiedz Link Zgłoś
amstill Re: ma któraś te portki dla chłopca? 24.04.15, 10:00 wg mnie nie wąskie, raczej normalne z rurek czy slim nic nie mają na pewno nie rozciągliwe Odpowiedz Link Zgłoś
amstill Przesyłka z jajami ;) 24.04.15, 09:59 Pofatygowałam sie osobiście do oddziału i okazało sie ze to nie tak jak pani z infolinii twierdziła żądanie zwrotu ze sklepu, tylko kurier odrzucił przesyłki z powodu braku tel do paczki pobraniowej (wpisywałam nie wiem czemu nie wszedł), na etykiecie faktycznie nie było. Po pół godz czekania odnaleźli je uratowali przed zwrotem i przesyłki odebrane, nie lubie DPD . Odpowiedz Link Zgłoś
tzka Re: Przesyłka z jajami ;) 24.04.15, 10:53 A "moj" kupier jest bardzo OK. Przyjechal raz w piatek, drugi - w poniedzialek. Nie mial numeru tel. na przesylce, bo tez cos sie dziwnego zadzialo w systemie i nie bylo go w moich danych. Teraz dostaje SMS-y, w ktorych godzinach mam sie pana spodziewac. Odpowiedz Link Zgłoś
mini_em Re: Przesyłka z jajami ;) 24.04.15, 11:02 nie ma już darmowej przesyłki przy kodzie Odpowiedz Link Zgłoś
blodyna Re: Przesyłka z jajami ;) 24.04.15, 11:11 mini_em napisała: > nie ma już darmowej przesyłki przy kodzie u mnie jest sprawdzałam przed chwilą Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Przesyłka z jajami ;) 24.04.15, 11:18 Sprawdziłam - u mnie też jest. Odpowiedz Link Zgłoś
mini_em Re: Przesyłka z jajami ;) 24.04.15, 12:08 tak, już wiem, źle wkleił mi się kod- dlatego nie było ) przepraszam za zamieszanie :p Odpowiedz Link Zgłoś
pucaluta coś dla siebie 24.04.15, 12:49 No właśnie, wniosek mam nieco smutny po zakupach w HMie - czego dla dzieci nie wybrałam, wszystko trafione. Cokolwiek dla mnie - masakra I tak: kardigany wzięłam za duże, bo to jakiś taki model, że odstają, muszę oddać i wziąć mniejsze, ale że pogoda idzie w letnią mam mniejszą motywację. Wzięłam granatowy i ciemniejszy beż - granat ma dobry kolor, ale ten beż wygląda tak jakoś niemrawo, nie wezmę go wcale kardigany bawełniane spódnica ołówkowa - fajna, ale jak to mówią d**y nie urywa, popatrzyłam i odsyłam. Jakbym coś musiała mieć, zatrzymałabym, ale tak to niekoniecznie. chustka wzorzysta miała być do granatowego kardiganu. Wielgachna, jakoś nie skojarzyłam co to znaczy 130x130, mogłabym ją za pareo wziąć, ale odsyłam, bo nijak nie umiem jej zawiązać. I dzisiejszy, najnowszy hit z serii wtop - cienki sweter w czarne ptaki - ma-sa-kra, wielki tak, że weszłyby tam dwie mnie a drobna nie jestem. Nie bez powodu modelka stoi wyłącznie bokiem. Odsyłam z żalem, bo podobał mi się, ale tracę w nim wszystko- biust, talię, godność. Jednym słowem - HM chyba pozostanie punktem zaopatrzenia dzieci... Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: coś dla siebie 24.04.15, 13:11 ja w H&M dla siebie to tylko skarpetki kupuję Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: coś dla siebie 24.04.15, 13:41 za to jak zajrzałam nieopatrznie na stronę Massimo Dutti, to poczułam żądzę ... szok, jak dużo (jak na mnie) ciuchów mi sie tam podoba. Muszę się przejechac do stacjonarnego i poprzymierzać - może jednak okaże się, że, jak w Zarze, nic na mnie nie wygląda dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: coś dla siebie 24.04.15, 13:53 Agni71 musze Cie ostrzec, ze zakupy na wyprzedazch w Massimo wciagają Sukienki na mnie tam wogole nie pasuja (biust...), ale reszta cud miód. Niestety z roku na rok coraz drozej i materiały coraz gorsze, trzeba patrzec na skład. Za to reklamacje sa bezproblemowe. Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: coś dla siebie 24.04.15, 13:56 No to ja będę dzielna i nawet tam nie zaglądam . Odpowiedz Link Zgłoś
anicaf Re: coś dla siebie 24.04.15, 15:05 Też nie zajrzę, bo z moją nadwaga i tak we wszystkim źle wyglądam. przez okno wyglądam dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
anicaf Re: coś dla siebie 24.04.15, 15:06 anicaf napisała: > Też nie zajrzę, bo z moją nadwaga i tak we wszystkim źle wyglądam. > > przez okno wyglądam dobrze szczególnie dachowe, gdy widać mi tylko głowę Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: coś dla siebie 24.04.15, 18:08 Sukie > nki na mnie tam wogole nie pasuja (biust...), ale reszta cud miód. tak, sukienki juz na pierwszy rzut oka nie dla mnie, bo raczej dla bezbiuściastych i długoszyich (brak dekoltów), ale spodnie i koszule bardzo mi się podobają. W porównaniu z innymi sieciówkami, to składy mają świetne (przynajmniej te rzeczy, które wpadły mi w oko) ale nic jeszcze od nich nie mam, musze to naprawić przy najbliższych letnich wyprzedażach. Kiedy oni startują? Czy jest szansa na sensowne obniżki przed końcem czerwca? Odpowiedz Link Zgłoś
dixi Re: coś dla siebie 26.04.15, 18:39 agni71 napisała: > tak, sukienki juz na pierwszy rzut oka nie dla mnie, bo raczej dla bezbiuściast > ych i długoszyich (brak dekoltów) i dla lasek minimum 175 cm wzrostu, jak się ma nędzne stoszescdziesiątpare to nawet brak biustu i długa szyja nie pomoże - sprawdzone Odpowiedz Link Zgłoś
maaszymka Re: coś dla siebie 24.04.15, 15:25 Kurcze całkiem o nich zapomniałam. Niestety super ubrania mają i drugie niestety dla dzieciaków też. Włąsnie dumam nad jedną polówką dla starszego, chociaż cena ..hmmm, muszę się z tym przespać Odpowiedz Link Zgłoś
amstill Re: coś dla siebie 24.04.15, 13:34 Moja wtopa wczorajsza www2.hm.com/pl_pl/productpage.0254668001.html bluzka ma taki delikatny wzorek bardziej w stylu mojej babci, naturalna biel to taki ecru?beż? dekolt powinien być czymś chwycony (chyba) u mnie tego czegoś nie ma, i mam rozcięcie do pasa Niby ma być wiskoza a mam wrażenie ze to 100% poliester. Odpowiedz Link Zgłoś
pucaluta Re: coś dla siebie 24.04.15, 13:49 Przepraszam, nareszcie coś, co zostawię. spodnie od piżamy polarowe fiu fiu, ale sukces Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: coś dla siebie 24.04.15, 14:14 Ja zostawiam 2 tshity z Trend'a www2.hm.com/pl_pl/productpage.0301132001.html trzeba miec biust, bo inaczej dekolt jest do pasa Idealny na lato, lekko przeswituje. www2.hm.com/pl_pl/productpage.0266315001.html bardzo fajny, idealny po marynarke. dywan www2.hm.com/pl_pl/productpage.0254113002.html, fajny gruby splot, nie roluje sie, idealnie pasuje mi do kuchni, z kodami cena super Odpowiedz Link Zgłoś
pucaluta Re: coś dla siebie 24.04.15, 15:11 a-e-p, ja chyba będę Ciebie podpatrywać, bo ja też mam w co nabrać powietrza, skutkiem czego większość rzeczy spłaszcza mi górę lub powoduje wrażenie "zwisa mi to" (niestety nie w przenośni). Miałam ochotę na marynarkę, choć i te topy, o których pisałaś są dość fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: coś dla siebie 24.04.15, 15:29 pucaluta witaj w klubie tych co maja w 'co nabrac powietrza' + nie maja bioder. Ja lubie pokazac dekolt i nogi, bo sa jeszcze ok, a czas niestety płynie... i nosze r.40 i dobrze mi w moim ciele. Kobiety, wiosna idzie, czas pokochac swoje ciała Odpowiedz Link Zgłoś
pucaluta Re: coś dla siebie 24.04.15, 15:31 czuję się powitana w klubie, ale nie do końca mogę się do niego zapisać, bo ja biodra mam, więc połowicznie spełniam warunki Czas płynie...tym lepiej, bo czuję w kościach, że to najlepszy czas Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: coś dla siebie 24.04.15, 18:12 aep, u mnie biodra są, gorzej z talią jak się wreszcie zrobiło cieplej, planuję troszkę jogging uprawiać (marszobieg pewnie raczej) i wziąc sie za brzuszki. Ale nie dzisiaj, przed chwilą skończyłam sprzątać chałupę, trochę kalorii spaliłam Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: coś dla siebie 24.04.15, 18:24 Czyli zaczynasz od jutra . Prawie tak jak ja . Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: coś dla siebie 24.04.15, 19:27 Agni u mnie talii tez praktycznie nie ma, no i jest oponka pociążowa.... Od 8 miesiecy dużo chodze i schudłam 4 kilo, ale w ... nogach teraz to jeden wielki mięsień. Dutti rusza z wyprz ok 20 czerwca, ale wtedy jest tak srednio -30%, dla mnie wtedy szału cenowego nie ma, kupuję niewiele, a ze nie nosze ich roz. S (który tak jak XS schodzi jak ciepłe bułeczki), zwykle czekam na pogłebienie przecen. Najlepsze ceny sa przy 3 turze wyprzedazy, gdzie jest nawet -70%. Oczywiscie kupuje głownie online, zarywajac wieczory i noce. Na szczescie ostatnio u nas w koncowej fazie wyprz. dorzucili do stacjoanrnych całą wyprzedaż z duzych miast i wtedy zaszlałam. Mam nadzieje, ze teraz tez tak bedzie. Nie kupuj bluzek 100% jedwab, bo na szwach sie rozchodzą. Łepsze sa z mieszanki jedwab i bawełna/wiskoza. Odpowiedz Link Zgłoś
edie70 Re: coś dla siebie 24.04.15, 19:49 sporo schudłam , talia wróciła, brzuch już tak nie sterczy ale nogi ? kolumny jak zawsze nawet proste dżinsy typu straight wyglądają na mnie jak rurki wolałabym mieć biust i zgrabne nogi ! Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: coś dla siebie 24.04.15, 19:56 Dutti rusza z wyprz ok 20 czerwca, ale wtedy jest tak srednio -30%, dla mnie wt > edy szału cenowego nie ma, kupuję niewiele, a ze nie nosze ich roz. S (który ta > k jak XS schodzi jak ciepłe bułeczki), zwykle czekam na pogłebienie przecen. tak sie spodziewałam, szkoda trochę, że nie wczesniej, bo na przełomie czerwca i lipca przydałby mi się jakis nowy ciuch na lans wakacyjny. Drugi wyjazd latem mam w Bieszczady, tam się w lnach i jedwabiach z MD raczej nie będę lansowac Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: coś dla siebie 24.04.15, 20:23 Bieszczady czyli zawitacie do nas. Jestem w Bieszczadach kilka razy w roku, kocham to miejsce. Off topic , nie wiem gdzie konkretnie jedziecie, ale jesli chcecie tanie i dobre obiady, polecam domowa kuchnie w Smereku, tylko długo trzeba czekac, w sezonie nawet do 1h. Nie przestrasz sie wystroju www.zajazd-niedzwiadek.pl/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: coś dla siebie 24.04.15, 20:28 Koniecznie przejedzcie sie kolejką pl.wikipedia.org/wiki/Bieszczadzka_Kolejka_Le%C5%9Bna i jak dacie rade zaliczcie jakiś szczyt - widoki sa boskie. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: coś dla siebie 24.04.15, 23:03 kolejkę i połoniny planujemy oczywiście, nie po to sie tam jedzie, żeby siedzieć na d.pie dzięki za namiar na zajazd, może skorzystamy Odpowiedz Link Zgłoś
habibu1 Re: coś dla siebie 24.04.15, 19:22 przymierzałam marynarki w staconarnym - te za ok 64 raczej sa dla szczuplejszych, dla nas- tzn które mamy czym oddychać, lepsze są te: www2.hm.com/pl_pl/productpage.0274540002.html . fajnie tez lezy ta koszulka: www2.hm.com/pl_pl/productpage.0215248044.html Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.perla zwroty!!!!!!!!!!!!!! 27.04.15, 08:51 właśnie dzwoniłam na infolinię i mam informację, że nie można zwracać różnych zamówień w tej samej paczce bo zwroty nie będą uwzględniane. Dzwoniłam dwa razy do dwóch różnych osób na infolinii i obie powiedziały mi to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
els.ol Re: zwroty!!!!!!!!!!!!!! 27.04.15, 08:59 a ja tak zrobiłam i dostałam zwroty za dwa zamówienia włożone do jednej paczki... Odpowiedz Link Zgłoś
dixi Re: zwroty!!!!!!!!!!!!!! 27.04.15, 09:14 ja również - torbę z mniejszą paczką włożyłam do większej, dostalam potwierdzenie obu zwrotów na maila, kasa podobno w drodze Odpowiedz Link Zgłoś
carpediem30 Re: zwroty!!!!!!!!!!!!!! 27.04.15, 09:22 Nie bardzo rozumiem jak mogą nie uwzględniać zwrotów ??? Ja, podobnie jak wiele innych osób, zwracałam razem rzeczy z różnych zamówień i nie wyobrażam sobie jak mogą 'nie uwzględnić'. Odeślą do mnie z powrotem z pouczeniem, żeby odsyłać każde osobno, czy też zwrócą mi kasę tylko za jedno, a za pozostałe nie? Ciekawe... Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.perla Re: zwroty!!!!!!!!!!!!!! 27.04.15, 09:26 mają z tym wszytkim duże zamieszanie w magazynie i z tego względu moga takich zwrotów nieuwzględniać. Odpowiedz Link Zgłoś
dixi Re: zwroty!!!!!!!!!!!!!! 27.04.15, 09:31 myślę że chodzi o to, że nie chcą zamieszania w paczkach - jeżeli np. ciuchy z trzech różnych zamówień będą wymieszane w jednej paczce, i do tego wrzucone 3 dok. zwrotu, to muszą to pogrupować, co się robi czasochlonne nieco. Więc na wszelki wypadek chcą, żeby wysyłać oddzielnie. Ale ja i tak następne parę zwrotów ładnie poukładam paczkami jak przyszły i wyślę w jednym worze Odpowiedz Link Zgłoś
deszczufka Re: zwroty!!!!!!!!!!!!!! 28.04.15, 10:15 chyba coś w tym jest ja wysłałam dwa zwroty w jednej paczce 13 kwietnia do tej pory nie otrzymałam zwrotu, brałam paczkę za pobraniem czy ma ktoś podobną sytuację? Odpowiedz Link Zgłoś
els.ol Re: zwroty!!!!!!!!!!!!!! 28.04.15, 10:31 Bo to może potrwać nawet 28 dni... Mają 14 dni (po otrzymaniu zwrotu) na jego "zaakceptowanie", a później kolejne 14 dni na zwrot pieniędzy. Z tego co obserwuję (i sama tak miałam) trwa to w sumie około 3 tygodnie, więc jeszcze masz czas. Od chwili gdy wyślą maila o przyznaniu zwrotu i wysłaniu przelewu w ciągu 2-3 dni dochodzą pieniądze na konto (przelew zagraniczny). Odpowiedz Link Zgłoś
dixi Re: zwroty!!!!!!!!!!!!!! 28.04.15, 11:39 dwa w jednym (ale w środku rozdzielone) wysłane 16 kwietnia, 24 dostałam maile z inf. o przyjęciu, 27 miałam kasę na koncie. Płaciłam kartą . Nie odjęli nic za zwrot. Odpowiedz Link Zgłoś
deszczufka Re: zwroty!!!!!!!!!!!!!! 29.04.15, 11:04 dzwoniłam przed chwilą na infolinię Pani powiedziała, że nie wie kiedy otrzymam przelew zwrotny. Paczka jest już u nich dawno rozliczona natomiast mają błąd w systemie i nie do każdego dochodzą zwroty , bardzo dużo osób czeka i go jeszcze nie otrzymało. Błąd systemowy jest naprawiany ale nie jest w stanie określić czy będzie trwało to 2 tygodnie czy dwa miesiące. To chyba lekka przesada, oni też mają określony czas na zwrot i powinni się z niego wywiązać. Niestety nie jestem zadowolona z ubrań które zamówiłam bluzki są marnej jakości, prześwitujące część rzeczy nie trzyma rozmiaru, efektem tego mam zamrożone 700zł nie wiadomo na ile Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaki14 Re: zwroty! pomożecie? 01.05.15, 15:54 Też muszę zwrócić dwie rzeczy, koszmarnie szerokie dziecięce spodnie, pierwszy raz się z takimi spotkałam w H&M (a były slim fit). No nic to akurat nie ważne. Powiedzcie tylko, którą część tego świstka do zwrotu mam oderwać, bo się już pogubiłam, co dołączyć, co zostawić paragonu nie miałam żadnego. Zwracają na konto? czyli płacąc przy odbiorze, muszę na ich stronie numer banku podać jeszcze, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
els.ol Re: zwroty! pomożecie? 01.05.15, 18:39 Oderwać prawą część tej "płachty", zaznaczyć powód zwrotu - włożyć do paczki (worek, koperta, pudełko, cokolwiek, byle nie wypadło). Na swoim profilu wpisać swój nmer konta i nr IBAN banku (znajdziesz na wyciągu). Zadzwonić do DPD na podany numer, przyślą kuriera. A potem czekać, czekać, czekać... za 2-3tyg. kasa wróci Odpowiedz Link Zgłoś
edie70 Re: zwroty! pomożecie? 01.05.15, 18:40 musisz dołączyć ten wąski świstek z prawej str arkusza , zaznaczyć powód zwrotu i tyle . I uzupełnic nr konta Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaki14 Re: zwroty! pomożecie? 02.05.15, 12:59 OK. czyli jednak dobrze zrozumiałam,ale wolałam się upewnić. Inaczej jest z wysyłką w reserved, inaczej tu. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
paulina_p00 ZNIŻKI w hm 26.05.15, 10:11 mam pytanie czy nie będzie jakiś problemów prawnych z tego powodu iż ciągle zakładam nowego mejla i zamawiam każdą rzecz z rabatem 25% na ten sam adres? kiedyś ciągle drukowałam kupony do hm stacjonarnego ale skoro teraz nie ma do sklepów tylko online wiec trochę się boje bo jednak tutaj podaje się swoje dane itp. ? Odpowiedz Link Zgłoś
els.ol Re: ZNIŻKI w hm 26.05.15, 11:30 Nie więcej niż 3 lata odsiadki i kara pieniężna do 10tys. Wychodzę z założenia, że skoro mają taką "dziurę" w systemie i nie odmawiają wysyłki takich zamówień, to sami tego chcą Odpowiedz Link Zgłoś
lifecolor Koronkowe baleriny 28.04.15, 07:06 www2.hm.com/pl_pl/productpage.0240861007.html ma ktoś? Jakieś opinie proszę. Jak wypada rozmiarówka? Odpowiedz Link Zgłoś
aga_wer Re: Koronkowe baleriny 28.04.15, 10:18 Ja kupiłam dla córki. Mam rozmiar 27 w domu. Wydaje mi się,że rozmiarówka zgadza się z wymiarami podanymi na stronie.Jak przyjdzie z przedszkola mogę jej stopę zmierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
lia Re: Koronkowe baleriny 28.04.15, 11:21 Ja wszystkie buty z HM dla dzieci kupuję zawsze rozmiar mniejsze. Ale akurat tych nie mam. Mam z tego sezonu die pary (espadrylki dla maluchów i sandały na słomianej podeszwie w panterkę dla dziewczynek) i obie musiałam wymienić na rozmiar mniej niz dziewczyny mają obecnie. Odpowiedz Link Zgłoś
beamilka Re: Koronkowe baleriny 28.04.15, 14:13 Lia-a co myślisz o tych sandałkach na słomkowej podeszwie? Też je kupiłam, córka zachwycona bo wzór w panterkę ale dla mnie są raczej badziewne. Odpowiedz Link Zgłoś
els.ol Re: Koronkowe baleriny 28.04.15, 18:11 Panterkowe trampki polecam, leciutkie, fajne Odpowiedz Link Zgłoś
lia Re: Koronkowe baleriny 28.04.15, 22:13 ---> els.ol że badziewne to o sandałach w panterkę było, tylko się tak ułożyły posty. Trampki tez chciałam, dla młodszej mojej, ale dranie dopiero teraz dali dziecięce rozmiary i już nie zdążę zamówić. Natomiast jak już tak miło nam się tu rozmawia o butach to odradzam niemowlęce espadryle. Kupiłam dla młodszej, co by miała podobne do starszej i teraz chodze za nią po całym placu zabaw i poprawiam, i poprawiam, i poprawiam. Spadają jak cholera. Fakt, że moje dziecię 1,5-roczne trochę zawija nogę, ale gdybym mogła to bym je oddała i wzięła zwykłe trampki właśnie... Odpowiedz Link Zgłoś
beamilka Re: Koronkowe baleriny 28.04.15, 22:26 Trampki w panterkę też już mamy- a jakże , to nasz pierwszy zakup w h&m. Panterka rządzi !!! Odpowiedz Link Zgłoś
maaszymka Re: Koronkowe baleriny 29.04.15, 11:17 Mój młodszy ma espadryle niemowlęce w paski. Nic nie spada. Moze zalezy od szerokośc stopy? + u mojego jeszcze wysokie podbicie i dlatego tak mu przypasowały? Trampki niskie super, za to wysokie cieżko załozyć. Odpowiedz Link Zgłoś
lia Re: Koronkowe baleriny 28.04.15, 22:07 No badziewne są. Miałam w biegłym roku podobny model, takie w biało-niebieskie paski z kokardką i były to jedyne buty, któe córka całkowicie znosiła w ciągu lata. Ale też latała w nich wszędzie. Teraz kupiłam z premedytacją, bo potrzebne mi są jako buty na plażę, żeby oszczędzić porządne skórzane sandały. Z kodem wyszły coś za 37 zł, więc nie szkoda Natomiast na ich obronę mogę powiedzieć, że chyba wygodne są, bo poprzednie nigdy córki nie obtarły, a chodzila w nich całymi dniami. I teraz też już lata po domu No i księżniczki lubią panterkę, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
dixi Torba skórzana 28.04.15, 12:04 mam ochotę, zamawiala może któraś i może się podzielić opinią? www2.hm.com/pl_pl/productpage.0277053001.html Odpowiedz Link Zgłoś
muta001 Re: Torba skórzana 28.04.15, 13:32 Dziewczyny, uświadomcie mnie proszę o co chodzi z kodami? Odebrałam zamówienie ale bez żadnych kodów. Wątek jest bardzo długi..... Odpowiedz Link Zgłoś
blodyna Re: Torba skórzana 28.04.15, 13:42 muta001 napisała: > Dziewczyny, uświadomcie mnie proszę o co chodzi z kodami? Odebrałam zamówienie > ale bez żadnych kodów. Wątek jest bardzo długi..... kod za zapisanie się do newsletter -25 % Odpowiedz Link Zgłoś
muta001 Re: Torba skórzana 28.04.15, 13:52 DZIĘKI Myślałam, że jeszcze coś innego Odpowiedz Link Zgłoś
agul86 kody 29.04.15, 15:43 A działa Wam w ostatnich dniach link potwierdzający zapisanie się do newslettera? Właśnie próbowałam się znowu zapisać, z kilku kont, i niestety albo "strona czasowo niedostępna", albo z jednego konta udało mi się potwierdzić - pokazało się info że zaraz otrzymam maila z kodem, ale żaden kolejny mail nie przyszedł. Odpowiedz Link Zgłoś
justynka_28 Re: kody 29.04.15, 15:58 Kody przychodza ale co z tego skoro zaden mi nie dziala Odpowiedz Link Zgłoś
atena12345 mam prośbę dotyczącą spodni damskich 29.04.15, 13:19 Jeśli mogłaby mi któraś z Was podać wymiary w pasie i w biodrach spodni rozmiaru 34 i 36, to będę wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś
alfa36 Re: mam prośbę dotyczącą spodni damskich 02.05.15, 19:08 Czy jest jeszcze kod z newslettera? Przy próbie zapisania się pojawia się komunikat, że są problemy techniczne. Czy możliwe, ze miną, czy może jest tak od dawna? Odpowiedz Link Zgłoś
oberiba76 Re: H&M online otwarty :) !! 03.05.15, 07:24 Od czwartku problemy techniczne z newsletterem i od czwartku nie dołożyli towaru, ciekawe co kombinują ... Odpowiedz Link Zgłoś
anmaszy newsletter 04.05.15, 10:26 dzisiaj działa, teoretycznie bo na maila nic nie przychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
oberiba76 Re: newsletter 04.05.15, 10:33 Mi przyszło na całkiem nowego założonego, na 10minutemail nie przychodzi nic. Odpowiedz Link Zgłoś
tracz_anna Rozmiarówka - mała dziewczynka 06.05.15, 15:37 Dziewczyny, czy któraś kupowała sukienkę [url=http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0262176001.html][/url] Jak wypada rozmiarówka? Córka ma 100 cm wzrostu i zastanawiam się czy rozmiar 98/104 będzie ok Odpowiedz Link Zgłoś
aannuszka Odrzuca płatność kartą "RM1" 04.05.15, 10:00 Miał ktoś tak? Zadzwoniłam na infolinię, powiedzieli, że tak czasem jest i muszę spróbować po kilku godzinach lub wybrać inną farmę płatności. Na karcie są środki, zawsze nią płaciłam, mam ją zapisaną na koncie h&m.... Odpowiedz Link Zgłoś
carpediem30 Re: Odrzuca płatność kartą "RM1" 04.05.15, 10:12 Ja tak mam bardzo często. Też myślałam, że coś nie tak z moją kartą, ale burdel mają w H&M. Problem ten był wielokrotnie do nich zgłaszany, ale nic z tym nie robią oprócz głupiego tłumaczenia na infolinii. U mnie spróbowanie za kilka godzin, ani nawet następnego dnia nie pomagało. Pomagała jedynie zmiana płatności na gotówkę. Wkurza mnie to niesamowicie, gdy muszę płacić u kuriera bo pracuję i jest to dla mnie totalne ograniczenie. Zwykle opłacone paczki podrzucał mi do sąsiadki, a tak mam problem jak odebrać + muszę pamiętać, aby posiadać przy sobie gotówkę. Z tego powodu, a także ze względu na rozjechaną rozmiarówkę, dałam sobie spokój z H&M online.. Odpowiedz Link Zgłoś
olga727 Re: H&M online otwarty :) !! 07.05.15, 19:59 Czy dotarły do was zamówienia składane 29 kwietnia ? Odpowiedz Link Zgłoś
mieeke Re: H&M online otwarty :) !! 07.05.15, 20:36 Ja zamawiałam 01.05, 02 otrzymałam info wysłane i cisza. Zaczynam się denerwować. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_jakubowa Re: H&M online otwarty :) !! 07.05.15, 21:37 Moje zamówienie z 28.04 zostało wysłane 29.04 i dotarło 5.05. Odpowiedz Link Zgłoś
iwetta-78 Re: H&M online otwarty :) !! 07.05.15, 22:10 Dzwoniłam dziś na infolinię, bo moje zamówienie tez jeszcze nie dotarło. Mieli jakiś problem, że źle zostały nadane numery przesyłek i wszystkie zamówienia zostały cofnięte do magazynu w Mediolanie i będą jeszcze raz rozsyłane. Do 15.05 powinny dojść. Odpowiedz Link Zgłoś
blodyna Re: H&M online otwarty :) !! 08.05.15, 07:23 Ja właśnie mam 3 takie zamówienia ze źle nadanym numerem przesłki Dzięki za info....zatem czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
atena12345 Re: H&M online otwarty :) !! 08.05.15, 07:57 Moje 2 z 29 kwietnia dotarły Odpowiedz Link Zgłoś
emily.1 Re: H&M online otwarty :) !! 08.05.15, 08:15 Moje dwa z 29 kwietnia nie dotarły. Siostry też nie. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonka_81 Re: H&M online otwarty :) !! 08.05.15, 09:34 Moje niby wysłane 29 ale do dziś cisza, kurier też ich nie ma. Przed chwilą dostałam email, ze z powodów technicznych wysyłka się opóźni. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkowo_11 Re: H&M online otwarty :) !! 08.05.15, 09:59 Wysyłki powinny być pod koniec przyszłego tygodnia. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 prośba o pomiar 122/128 albo 134/140 29.06.15, 22:48 www2.hm.com/pl_pl/productpage.0264960010.html To są bluzki z długim rękawem, może ktoś ma 122/128 i mógłby zmierzyć. O ten konkretny model mi chodzi, kolor obojętny ewentualnie 134/140. www2.hm.com/pl_pl/productpage.0321300001.html To z kolei pumpy, są na stornie od niedawna, interesuje mnie, czy są bardzo szerokie, czy ujdą na chudzelca? Poprzednie, co były na stornie musze zwężać tylko trochę, ale te wydają mi się szersze, jakieś opinie o nich? Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenca78 Re: prośba o pomiar 122/128 albo 134/140 30.06.15, 13:31 A to ciekawostka, mam kupione takie prawie identyczne joggersy, były w sprzedaży jakoś zimą chyba. Też ciemny denim, tylko te moje mają sznurek czerwono-czarny a nie niebiesko czarny i w regularnej cenie kosztowały 29,90 zł...Mam wrazenie, ze one były jeszcze kilka dni temu, zanim się te twoje pojawiły. Jeśli ci się to przyda to podaję wymiary dla rozmiaru 128 tego poprzedniego modelu, który mam; młody jeszcze w nich nie chodzi, bo są zbyt długie (te błękitne joggersy, co były w czasie otwarcia sklepu online, w tym samym rozmiarze 128 są zgrabniejsze i kilka cm krótsze, akurat na teraz): 27 - szerokość w pasie od tyłu bez rozciągania 79 - długość całkowita po zewn, 55 - długość nogawki od wewn. 22 - szerokość nogawki na wysokości uda Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: prośba o pomiar 122/128 albo 134/140 30.06.15, 14:14 Dziękuję bardzo, ale właśnie te poprzednie też mam w r. 134 i jestem ciekawa, czy te nowe są szersze. Wolałabym żeby nie były, ale wyglądają podejrzanie Odpowiedz Link Zgłoś
olesia301 Re: prośba o pomiar 122/128 albo 134/140 30.06.15, 14:59 Zamówiłam spódnice, przyszła z plamą tłustą, niewielką, no ale widać cóż, szkoda, ale nie oddają, nie opłaca się, spróbuję wyprać Spódnica bardzo mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 ponawiam prośbę odnośnie bluzki 07.07.15, 13:20 Z góry dzięki za pomiary, jesli znajdzie się tak uprzejma formumka. Odpowiedz Link Zgłoś