Dodaj do ulubionych

Gdzie kpić koszulę

30.04.15, 13:18
Kobiecą, skrojoną klasycznie z kołnierzykiem z przeszyciami, łączone materiały itd? Widuję takie koszule męskie z kołnierzykami z łączonych materiałów, z przeszyciami kolorową nicią ale nie spotkałam takich fajnych koszul damskich. Gdzie powinnam tego szukać?
Obserwuj wątek
    • mary_lu Re: Gdzie kpić koszulę 30.04.15, 13:22
      Wilsoor, wólczanka, sklepy typu peek&cloppenburg.
    • chartreux Re: Gdzie kpić koszulę 30.04.15, 13:26
      Emmanuel Berg. Dość drogie, ale moja pierwsza została tam kupiona 5 lat temu i nadal wygląda jak nowa, mimo wielokrotnego prania. Męża koszule od Berga również są niezniszczalne.
    • klamkas Re: Gdzie kpić koszulę 30.04.15, 13:29
      Niedawno też zadawałam to pytanie, w końcu kupiłam na zwykłym bazarze, gdzie znalazłam stoisko z polskimi koszulami, firma chyba nazywała się strefa mody, mają koszule z pięknym taliowaniem, z bawełny z niewielką domieszką czegoś elastycznego, dzięki czemu ładnie się układają i dobrze przylegają do ciała. Kupiłam wtedy ładną niebieską z granatowym kołnierzykiem i listwą na guziki, kolejną, z takimi śmiesznymi przeszyciami w pionie, kolejną do dżinsów, jednokolorową ale z kraciastym wnętrzem kołnierzyka. Nie wiem co mają na dziś w ofercie, ja kupowałam chyba jesienią i wybór był duży, szczególnie jeśli nie zależy ci na białych. tego typu: www.vinted.pl/kobiety/koszule/8766012-koszula-niebieska-100-bawelny (na żywo, na ciele i po wyprasowaniu prezentuje się o niebo lepiej niż to barachło na wieszaku wink)
      • klamkas Re: Gdzie kpić koszulę 30.04.15, 13:49
        Aaa, te koszule są dobre dla wysokich osób, lub z długim tułowiem (to drugie to mój problem, dlatego znalezienie taliowanej koszuli zawsze stanowi wyzwanie, bo zazwyczaj talia wypada mi nie tam, gdzie powinna wink).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka