maj55 15.07.15, 11:03 dziewczyny, czy znacie to biurko? Używałyście? macie opinie? mebleszkolne.net/index.php?p840,krzeslo-szkolne-junak-wielorozmiarowe A może polecicie coś podobnego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilonsa Re: krzesło nieobrotowe do biurka 17.07.15, 08:41 Nie znam ale szukam czegoś podobnego. Fajny ale drogi jest ketller: www.fitness-tanio.pl/pl_PL/p/Krzeslo-CHAIR-PLUS-Bialo-Srebrne-Rozowe/1521?gclid=CJ66lI7H4cYCFcsAcwodZowFCQ Ja rozważam jeszcze z moje bambino: www.mojebambino.pl/559-krzesla-t-z-regulacja Chciałabym białe ale poza kettlerem nie znalazłam. Odpowiedz Link Zgłoś
mw115 Re: krzesło nieobrotowe do biurka 17.07.15, 10:25 A trip trap stokke? mój ma takie: stokke Odpowiedz Link Zgłoś
ilonsa Re: krzesło nieobrotowe do biurka 17.07.15, 11:39 Mamy przy stole danchair i jest bardzo ciężkie- moja córka nie umie się na nim dobrze przysunąć i siedzi pokrzywdzona. A tylko dobrze dosunięte krzesło spełnia swoje zadanie. Dlatego kupiliśmy biurko z regulowaną wysokością i szukamy krzesła bez kółek z którego będzie sięgała do podłogi. Odpowiedz Link Zgłoś
afroddytta Re: krzesło nieobrotowe do biurka 17.07.15, 12:39 U nas w szkole dzieci na takich siedzą, każde ma ustawione dla siebie tzn na swój wzrost ustawione krzesło, ale ławki (pojedyncze) tez sa regulowane i dopasowane. Wydaje mi sie ze to krzeslo do nieuregulowanego biurka może nie być ok, bo krzesło nie na podnóżka. Samo krzesło u nas akurat ma srebrne, kwadratowe rurki ale ogolnie podobna konstrukcja, jest lekkie i ogolnie małe (tzn niskie). Odpowiedz Link Zgłoś
ilonsa Re: krzesło nieobrotowe do biurka 18.07.15, 09:03 a znacie krzesła entelo? www.entelo.pl/pl/sklep/krzesla-uczniowskie/c-line biurko mamy regulowane więc może tego typu krzesło się sprawdzi? Odpowiedz Link Zgłoś
tapoczta1 Re: krzesło nieobrotowe do biurka 18.07.15, 20:38 Mamy takie krzesełko, dla przedszkolaka. jest super. Siedzi prosto, sam przysuwa sobie do biurka. Biurko mamy rosnące więc tylko co jakiś czas czeka nas wymiana krzesła na wyższe. Odpowiedz Link Zgłoś
ilonsa Re: krzesło nieobrotowe do biurka 19.07.15, 15:12 Super, dzięki za opinie Odpowiedz Link Zgłoś