Dodaj do ulubionych

massimo dutti dla dzieci

30.07.15, 22:34
czy odziez dla dzieci tej firmy jest dostepna tylko online czy sa jakies sklepy stacjonarne w PL które maja ten dział?
Obserwuj wątek
    • lia Re: massimo dutti dla dzieci 31.07.15, 00:23
      Nie w Krakowie na pewno.
      • agni71 Re: massimo dutti dla dzieci 31.07.15, 11:03
        W warszawskiej Arkadii tez nie ma dziecięcego

może w Galerii Mokotów?
        • valtho Re: massimo dutti dla dzieci 31.07.15, 11:34
          Nie, w Galerii Mokotów nie ma. Wydaje mi się, że w Polsce dla dzieci są tylko on-line.
    • lucyna_1980 Re: massimo dutti dla dzieci 31.07.15, 12:32
      W Gdyni i Toruniu też nie ma
      W Barcelonie też nie widziałam z żadnym ich sklepie, a to ich rodzima marka przecież..
      • dwellajna Re: massimo dutti dla dzieci 31.07.15, 13:10
        w Polsce nie ma, w Hiszpanii sa (w Barcelonie widzialam), zreszta hiszpanskie marki maja w Hiszpanii czesto oddzielny sklep per linia - sa sklepy Mango men, mango women, mango kids. Nie pamietam, jak jest z MD, ale na pewno sa stacjonarnie (w H)
        • lia Re: massimo dutti dla dzieci 31.07.15, 17:43
          W Maladze jest, przy głównej ulicy big_grin
          • a-e-p Re: massimo dutti dla dzieci 31.07.15, 18:13
            W Polsce nie ma. W Hiszpani za to widziałam. Wyprzedaz zajmuje 3/4 sklepu a u nas marnie... Podobnie jest z seria Limited edition, ktora jest dostepna podobno tylko w W-wie albo on-line.

Obkupiłyscie sie w tym roku na wyprz w Massimo? To moja najgorsza wyprz. bo od momentu rozdzielnia magazynow na hiszpanski i polski nic nie ma. Po raz pierwszy kupiłąm rzeczy w reg cenie z nowej kolekcji, bo obawiam sie ze na wyprz. nic nie bedzie.

• agni71 Re: massimo dutti dla dzieci 31.07.15, 19:57
              Ja w tym roku dopiero "odkryłam" ten sklep. Kupiłam sobie stacjonarnie świetne elegantsze granatowe spodnie lniane w jodełkę, za 120 zł. Własnie takich szukałam i myślę, że będę bardzo zadowolona z zakupu. Ładnie leżą, nie pogrubiają smile Online jakoś ich nie widziałam.
              W sumie nie patrzyłam na męskie ciuchy w tym roku, ale myślę, ze przy najbliższej wyprzedaży zapoluję na jakis fajny, dobry jakościowo, ciuch dla męża.
              Boje się tylko kupowac mu tam koszule z długim rękawem, bo jest wysoki, a z hiszpańską rozmiarówką to różnie może być. Z M&S np. kupuję mu takie oznaczone jako dłuższy rękaw, ale Massimo chyba nie ma takiej wersji. Ale może jakieś polo?
              W cenach regularnych raczej nie planuję tam kupować, dla mnie za drogo trochę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka