megg244 02.08.15, 10:00 Nie byłam w selgrosie kilka lat, czy nadal jest tak żeby wyjść do sklepu potrezba jakąś ich kartę, czy może wejść każdy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koraba30 Re: selgros 02.08.15, 11:50 Potrzebna jest karta. Z ta karta chyba dodatkowo może wejść 2-3 os Odpowiedz Link Zgłoś
alizel Re: selgros 02.08.15, 12:51 Karta jest potrzebna, ale można ją od ręki wyrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
jagnabogusz Re: selgros 02.08.15, 16:11 ale mogą tylko osoby prowadzące działalność gospodarczą Odpowiedz Link Zgłoś
alizel Re: selgros 02.08.15, 17:17 Nie prowadzę działalności gospodarczej, a kartę mam wyrobioną na swoje nazwisko. Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: selgros 02.08.15, 17:39 jednak calkiem prywatnie sie nie da musisz miec dg lub miec karte podlaczona do kogos lub jakas instytucje jesli jest inaczej, to pochwal sie jak tego dokonalas Odpowiedz Link Zgłoś
alizel Re: selgros 02.08.15, 17:55 Faktycznie z linków wygląda że się nie da... Ale kartę na siebie mam, może się w międzyczasie zasady zmieniły, albo to kwestia konkretnego sklepu. Kartę wyrobiłam gdy kiedyś tam pojechałam na zakupy z kartą męża i okazało się że mają info że działalność zlikwidowana (fakt, zlikwidowana kilka lat wcześniej) i na tamtą kartę nie wejdę. I babka mi powiedziała że mogę przecież na siebie wyrobić kartę. I wyrobiłam, od ręki Odpowiedz Link Zgłoś