driadea 18.09.04, 12:11 Jak w temacie. Chciałabym w końcu coś wybrać Z góry dziękuję za wszystkie opinie! Przepraszam, że tutaj, ale na zakupach nie było odzewu a to dprawda pilna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wana Re: CHICCO LONDON WINTER - Warto?? 20.09.04, 08:26 Witaj! Wg mnie - warto. Kupiłam taki, gdy Julenio miał 4 miesiące (byłą promocja ) i zamierzam przesadziń nań Julenia tak gdzieś za tydzień z chicco cortiny. Jest lekki, rozkłada się, składa się lekko, dobrze się go prowadzi... Mi się podoba. A co najważniejsze jest tańszy od podobnych "MARKO", a lepszy i lżejszy. Pozdrawiam wana Odpowiedz Link Zgłoś
mharrison Re: CHICCO LONDON WINTER - Warto?? 20.09.04, 10:44 polacam. lekki, wygodny, po złożeniu zajmuje mało miejsca (bagaznik w samochodzie, samolot). Mozna (chyba za 80-100PLN) dokupić spiwór do niego. Jedyny mankament: jak rozłozysz do pozycji leżącej nie możesz się dostać do kosza znajdującego się pod wózkiem. Można to przeboleć. Odpowiedz Link Zgłoś
wana Re: CHICCO LONDON WINTER - Warto?? 20.09.04, 10:52 Kochana, śpiwór jest w komplecie, a całość (w Smyku) kosztuje ok. 450 zł. Pozdrawiam wana Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: CHICCO LONDON WINTER - /mharrison 20.09.04, 11:05 Właśnie mam okazję kupić nowy, na gwarancji, ze śpiworkiem i folią za 325 zł. Kupić?? Odpowiedz Link Zgłoś
mharrison Re: CHICCO LONDON WINTER - /mharrison 20.09.04, 11:26 Moim zdaniem kupić, zwłaszca za taką cenę. (jeśli rzeczywiście nowy). Ja mam czerwony. Wcześniej miałam chicco pony, ale ten jest o niebo lepszy. Plusem są też dwie rączki, na których możesz zawiesić siatki z zakupami (jesli kosz pod wózkiem jest już pełny). Wana, ja kupiłam w "Wózkach" w Al. Solidarności i miałam opcję ze śpiworem lub bez. Folii nie kupiłam, gdyż pokrywa ona wózek w całości - nie ma żadnego okienka. Pozdrawiam i miłego jeżdzenia Odpowiedz Link Zgłoś
wana Re: CHICCO LONDON WINTER - /mharrison 20.09.04, 11:52 A ja kupiłam ze śpiworem w Smyku, folia była w komplecie. Ja też mam czerwony )). Jeszcze nie używamy, ale lada tydzień zaczniemy. Przesiadamy się z chicco cortiny (spacerówka i gondola na wysokiej ramie). Pozdrawiam wana Odpowiedz Link Zgłoś
wana Re: CHICCO LONDON WINTER - /mharrison 20.09.04, 11:50 KUP!!! Ja chyba też za podobną cenę kupiłam! Powodzenia!!! wana i Julenio Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: CHICCO LONDON WINTER - /mharrison 20.09.04, 12:24 Ja także przymierzam się do czerwonego! Nowy jest na pewno, od importera, z 12 miesięczną gwarancją. Dzięki, dziewczyny, w takim razie kupuję! Odpowiedz Link Zgłoś
mamasebunia Re: CHICCO LONDON WINTER - Warto?? 20.09.04, 13:36 Poszukaj w sklepach - był w promocji po 340 zł. Najtaniej w sklepie firmowym Chicco Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: CHICCO LONDON WINTER - Warto?? 20.09.04, 13:53 Dziękuję, kupię po 325 zł. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cubus1 driadea 20.09.04, 14:35 A czy ten ktoś ma może 2 egzemplarze i jest z Warszawy? Będę wdzięczna za informacje na cubus1@gazeta.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
wana Re: driadea 20.09.04, 16:09 Jedź do Smyka na Kruczą - wczoraj jeszcze je widziałam, cena właśnie jakaś taka. Powodzenia! wana Odpowiedz Link Zgłoś
ingeborga Re: CHICCO LONDON WINTER - Warto?? 20.09.04, 15:11 My uzywamy go od 2 miesiecy i bardzo go lubimy. Jest tylko jeden minus - nie ma barierki z przodu, a okazalo sie ze wlasnie teraz moja cora lubi sie za cos takiego trzymac, majtajac nogami Odpowiedz Link Zgłoś
ewula_p Driadea 22.09.04, 11:06 Hej jak już się przesiadłaś na nowy wózeczek, to daj znać jak się jeździ. Ja mam jużź dość mojego wielkiego iciężkiego wózka, pakowania go do samochodu i wchodzrenia do windy. W jakim wieku można przesadzić m,aluszka do takiego wózka? pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: Ewula_p 22.09.04, 11:11 Ewuś, wózek nie rozkłada się zupełnie na płasko, zatem na pewno nie powinien w nimjeździć maluch, który jeszcze nie siedzi. Ja się zdecydowałam, bo Gloria i ak nie śpi w dzień, więc kwestia oparcia nie stanowi problemu, aledla Twojej Malutkiej chyba jeszcze za wcześnie Wiem, że wózek już przysłali. w niedzielę (nareszcie!) będę w domu, obejrzę go dokładnie i dam jeszcze znać Pozdrawiam, Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś