Dodaj do ulubionych

Herlitz Midi prośba

16.10.15, 08:26
Syn rozwalił zamek w przedniej kieszeni Herlitz Smart. Jako, że cały już jest sfatygowany zastanawiam się nad kupnem nowego. Myślałam o Herlitz Midi, bo jest trochę szerszy. Czy jakaś mama może podać wymiary tej przedniej kieszeni? Może w Midi jest trochę większa niż w Smart, bo jeśli nie to pewnie znowu rozwali zamek sięgając codziennie po śniadanie.
Obserwuj wątek
    • afroddytta Re: Herlitz Midi prośba 16.10.15, 09:43
      Mogę podać wieczorem jak dzieci wrócą ze szkoły smile

Przyznam, że rzadko tam noszą śniadaniówkę, bo daje im różnej wielkości w zelażności do śniadania i nie każda się tam mieści. Młodszy ma piórnik Herlitza i teoretycznie tam powinien go nosić (tak mówi starszak, bo ma piórnik innej firmy i jego się nie mieści), ale wsadzenie go i zapięcie jest dość trudne, przynajmniej dla 6latka, woli wrzucić do plecaka. Nie wiązałabym z tą kieszenią konkretnych planów wink
    • katia-szn Re: Herlitz Midi prośba 16.10.15, 13:28
      Do tej małej kieszonki ledwo co mieści nam się standardowa śniadaniówka.
      Za to idealnie wchodzi pojemnik curver fresh & go, ale on jest dosyć płaski, o taki:
      www.skapiec.pl/site/cat/2894/comp/10499244#
      • fantomka44 Re: Herlitz Midi prośba 16.10.15, 14:04
        Nam w Smarcie mieści się zwykła śniadaniówka (nawet nie taka mała), ale zapina się na styk - stąd rozwalony zamek. Myślałam, że może w Midi ta kieszonka jest trochę większa. Śniadanie po bokach się nie zmieści, a nie lubię jak nosi w środku tornistra, bo czasem nie domknie i książki się brudzą.
        • afroddytta Re: Herlitz Midi prośba 16.10.15, 14:26
          To zobacz pudełka Sistema, ja moim pokupowałam właśnie sistemy 2 rodzaje płaskie z dwoma pojemnikami i takie kwadratowe głębokie- w nich noszą warzywa i owoce i są super bo nie ma szans aby sie same otworzyły. starszy tez mówi, że warzywa np. ogórek nie są wyschnięte. W takie zwykłe w sensie jak curver czy ikea zamykane tylko wciśnięciem bym im winogron nie włożyła bo byłby w całym plecaku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka