Dodaj do ulubionych

nie ogarniam mp3

30.10.15, 16:14
Chciałam sobie kupić dobre mp3 TYLKO do wgrania z plytki CD lekcji angielskiego. I kupiłam, zgodnie z sugestią sprzedawcy, Gogear vibe/12 Philipsa, ok.140zl. Znajomy wgrał no i się zaczęło - nie jestem w stanie trfiać do moich lekcji, bo ten aparacik ma w sobie za dużo wszystkiego, zupełnie niepotrzebnego. Ja marzę o dobrym odtwarzaczu (dobry dźwięk i długie naładowanie) ale TYLKO z moim angielskim. Ja nie chcę tych innych cudowności i możliwości. Będę bardzo wdzięczna za poradę. Np. nie mam pojęcia czy z tego mojego mp3 da się usunąć wszystko inne poza tym nagranym angielskim. Jeśli nie to jestem gotowa sprezentować go znajomej młodej osobie i kupic sobie coś innego - dobrego ale prostego.
Siedzialam dzisiaj dwie godziny przed instrukcją obsługi mojeg mp3 (jest w internecie) i jeszcze mi beznadziejniej (w tym zakresie). Oby znalazł się dobry człowiek i zaradził temu mojemu ograniczeniu elektronicznemu. Bo poza tym czuję się dobrze. Mimo że dobiegam siedemdziesiątki.
Obserwuj wątek
    • parfol213 Re: nie ogarniam mp3 04.11.15, 14:40
      możesz dać do serwisu, żeby wgrali roota - to plik, który ingeruje w system. pozwoli to usunąć niepotrzebne systemowe badziewie jak aplikacje. Minusem jest to, że po wgraniu roota znika ci gwarancja na sprzęt.
      • duzo Re: nie ogarniam mp3 05.11.15, 21:27
        Bardzo dziękuję za poradę. Powoli (i z silną wolą) oswajam się z tym co mam tj wiem że mój angielski jest w folderze Music, jednak niedogodnością jest to, że wgrane lekcje z dwóch płyt CD (angielski super memo oraz Szkutnik "Mówimy po angielsku") od tego mojego poszukiwania i klikania kompletnie się pomieszały, istny groch z kapustą tzn np. po lekcji 16 jest 89. Więc chyba nie będę "upraszczała" w serwisie tego odtwarzacza.
        Jeszcze raz dziękuję za pomocną sugestię. Myślałam już, że nikt się nie odezwie, a jednak ... Można liczyć na dobrych ludzi w internecie, nawet gdy pytanie jest trochę głupie. Serdecznie i niezdawkowo pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka