Dodaj do ulubionych

Smyk online

07.11.15, 14:18
15 % rabatu za zapisanie się do newsletera
Obserwuj wątek
    • els.ol Re: Smyk online 07.11.15, 15:05
      Ooooooooo... miło wink
      • corrina_f1 Re: Smyk online 07.11.15, 15:51
        No nie,a ja wczoraj zrobiłam zamówienie. Może jeszcze uda sie je skasować.
        • jolisia-misia Re: Smyk online 07.11.15, 15:53
          Zarejestrowałam się i kiedy dostanę zniżkę ?

• milenunia Re: Smyk online 07.11.15, 15:59
            Ja dostałam od razu w następnym e-mailu
          • jolisia-misia Re: Smyk online 07.11.15, 16:06
            Ja potwierdziłam subskrypcję i nic nie dostałam, żadnego kolejnego maila, może masz kod jaki należy wpisać i możesz się nim podzielić
            • patatajowa Re: Smyk online 07.11.15, 16:10
              przesyłają indywidualny kod rabatowy.
            • pelasia_0 Re: Smyk online 07.11.15, 16:15
              Też nic nie dostałam, założyłam na dwa różne adresy i na żaden nic nie przyszło niestety.
              • katharina-0 Re: Smyk online 07.11.15, 17:35
                Przyszło praktycznie od razu.
              • ave-55 Re: Smyk online 07.11.15, 17:37
                Ja też nic nie dostałam mimo że podalam nowego maila. Ale wczoraj robilam zamówienie, kupowalam tuniki dla córki były 50% taniej a dodatkowo powyżej 150 płn jeszcze jakiś rabat mi do liczyło coś koło 10%.
                • lifecolor Re: Smyk online 08.11.15, 09:29
                  Na nowo założony mail też nie dotarł kod, za to kliknęłam w link z maila, którego zwykle używam i przyszedł od razu
              • pelasia_0 Re: Smyk online 07.11.15, 22:48
                Do mnie w końcu kod dotarł po paru godzinach smile
                • corrina_f1 Re: Smyk online 07.11.15, 22:51
                  A do mnie nie dotarł od wczoraj! :-\
                  I nie wiem, czy ma sens anulować zamówienie, bo kubek Contigo, który zamówilam, jest w tym kolorze juz niedostępny.
                  • makoja Re: Smyk online 07.11.15, 23:06
                    Nie anuluj, moim zdaniem nie warto, wydaje mi się że z okazji tej "promocji" podnieśli ceny, miałam w koszyku płytę karaoke za 51,99 - cena wzrosła to 60,99, ta sama płyta jest w empiku nadal za 51,99 , a promocyjne ceny zawsze w obu sklepach były podobne.
                    • lifecolor Re: Smyk online 08.11.15, 06:40
                      To samo z grą Prawda czy fałsz, byłą za ok.85 zł, w empiku nadal taka cena a na smyku wywindowałą teraz do 107
                      • sinceramente Re: Smyk online 09.11.15, 12:28
                        Ja zamawiałam grę "Stawka większa niż życie" i cena identyczna w smyku i w empiku (porównywalna do cen z allegro).
    • qanqa Re: Smyk online 07.11.15, 17:54
      ja też dostałam kod rabatowy od razu (kliknęłam w link z maila).
      przy zakupach powyżej 150 zł odejmują 13,90 za wysyłkę (nawet jeśli zamawia się z odbiorem w salonie). 15% z newslettera łączy się z promocją na np. ubrania, więc ceny wychodzą całkiem fajne.
      anulowałam zamówienie i kod znów aktywny.
      • miz5stokrota Re: Smyk online 08.11.15, 08:17
        Ją z kolei mam problem z finalizacja zamowienia- po wybraniu miejsca odbioru nie chce mnie przepuścić dalej. Czy ktoś też tak ma?
        • joagraba Re: Smyk online 08.11.15, 08:36
          Może to miejsce odbioru jest zablokowane? Spróbuj wybrać inne, jeśli masz taką możliwość.
          • miz5stokrota Re: Smyk online 08.11.15, 08:53
            Po wybraniu każdego z miejsc odbioru, nie działa.
        • joagraba Re: Smyk online 08.11.15, 10:26
          Sprawdziłam próbnie u siebie, ale mam komunikat, że niemożliwa jest dostawa do salonu.
          • perspektywa13 Re: Smyk online 08.11.15, 12:20
            Nie wszystkie produkty można zamówić z dostawą do salonu. Ale ceny wychodzą naprawdę super, bo wchodzi ten kod 15% plus odejmują koszty dostawy, a dostawa darmowa do salonuwink
      • karolina-rzeszow Re: Smyk online 08.11.15, 13:18
        Jak link z maila? Może wrzucicie i też spróbujemysmile Bo też zamówiłam newsletter na 2 różne maile (na dwóch różnych pocztach) i nic nie mam. A wczoraj robiłam zamówienie i chętnie bym anulowała i zaoszczędziła jeszcze 15%smile
        • qanqa Re: Smyk online 08.11.15, 13:36
          Chciałam wrzucić na forum ten link, ale tam automatycznie jest wpisany mój mail i nie da się go usunąć ani nic wpisać (pole jest nieaktywne).
          Wygląda to jakby promocja dotyczyła tylko osób, które dostały maila.
          Niestety nie wiem jak to ominąć, smyk mnie pokonał wink może ktoś inny pomoże
          • ave-55 Re: Smyk online 08.11.15, 13:54
            qanqa a ty na tym mailu na który dostałaś nie miałaś nigdy wcześniej newslettera ze smyka? czy tego maila dostały osoby które kupowały coś wcześniej od smyka czy to całkiem "nowi" klienci?
            • mar-ta29 Re: Smyk online 08.11.15, 14:31
              Dostałam na 3 maile z których wcześniej robiłam zakupy ze smyka i byłam już raz zapisana do nius.
              • ave-55 Re: Smyk online 08.11.15, 14:48
                Znalazłam w koszu tego maila, jakoś go przegapilam, to jest rabat do smyka online ale za zapisanie się do nius smyka stacjonarnego, poprzez tego maila. Kod dostałam po chwili ufffff. smile
              • karolina-rzeszow Re: Smyk online 08.11.15, 17:32
                No to kiepsko - ja zakupy już robiłam, ale do niusa nie byłam zapisana i maila nie dostałam. No i kodu brakuncertain Jakby ktoś przypadkiem miał jakiś zbędny to chętnie przyjmę: karkac@o2.pl smile
                • sinceramente Generowanie kodów - instrukcja 09.11.15, 12:36
                  www.smyk.com/newsletter-smyk-form-spl?login=LOGIN%40SERWER&utm_source=newsletter&utm_medium=zapis-target&utm_campaign=newsletter151107_zap_smyk&utm_content=box2
                  W powyższym adresie słowo LOGIN należy zastąpić swoim loginem z poczty (dla mojego gazetowego maila byłoby to: sinceramente).

Słowo SERWER zastąpić nazwą portalu, gdzie ma się pocztę (np. gazeta.pl).

Całość skopiować jako adres url i nacisnąć enter, powinno nas przenieść na stronę smyka, adres mailowy będzie wpisany na szaro w ramce, bez możliwości zmiany.

Jeśli w adresie mailowym będzie błąd, to trzeba go poprawić w adresie. Potem zaznaczyć zgody i za chwilkę mamy kod na poczcie smile
                  • ave-55 Re: Generowanie kodów - instrukcja 09.11.15, 12:45
                    jesteś genialna smile
                  • ika_pop Re: Generowanie kodów - instrukcja 09.11.15, 13:21
                    Wszystko zrobilam wg instrukcji smile dostalam podziekowanie ale na maila nic nie przyszlo sad
                    • sinceramente Re: Generowanie kodów - instrukcja 09.11.15, 13:30
                      Nie wiem dlaczego, ale okazało się, że z kilku adresów, na których próbowałam, na jeden mi też kod nie przyszedł, ale z innymi się udało.
                      • ika_pop Re: Generowanie kodów - instrukcja 09.11.15, 13:33
                        A po jakim czasie przyszedl kod?
                        • milenunia Re: Generowanie kodów - instrukcja 09.11.15, 14:01
                          od soboty próbowałam właśnie w ten sposób na każde mozliwe e-maile wysłać i na żaden nie przyszło nic
                  • abiega Re: Generowanie kodów - instrukcja 09.11.15, 21:30
                    ja mam chyba jakiegos pecha, na zaden mail nic mi nie przychodzi, a próbowałam na 4 rózne z róznymi domenami.....
    • patir23 Re: Smyk online 08.11.15, 17:00
      A czy to 15 % jest naliczane od tych cen przecenionych?
      • lifecolor Re: Smyk online 08.11.15, 17:15
        Tak, od przecenionych tez
    • pucaluta Re: Smyk online 09.11.15, 09:13
      Dziewczyny,
      a czy ta zniżka jest jakoś ograniczona czasowo? Dostałam mail, ale na razie nie chcę finalizować kupowania...
      • ave-55 Re: Smyk online 09.11.15, 09:19
        "Jednorazowy kod rabatowy obowiązuje w sklepie internetowym www.smyk.com
        i jest aktywny do 30.11.2015 r. do godz. 23:59"
        • pucaluta Re: Smyk online 09.11.15, 09:21
          Dzięki!
          • perspektywa13 Re: Smyk online 09.11.15, 09:33
            Ale tylko do dzisiaj odejmuja jeszcze te 13,90.

• lifecolor Re: Smyk online 09.11.15, 09:53
              No właśnie odejmują?Pisałam w watku o pampersach-u mnie nie odjęły i normalnie nalicza wysyłkę
              • emily.1 Re: Smyk online 09.11.15, 10:05
                Odejmują od każdej pozycji po trochęwink A jak wybierasz później wysyłkę to dolicza to co wybrałaś. Ale wcześniej jest odjęte.
                • moadek Re: Smyk online 09.11.15, 10:24
                  mi nic nie przysyłaja, możecie napisąc z jakiego linku mam sie zapisać
                  • perspektywa13 Re: Smyk online 09.11.15, 11:02
                    Informacja była przysłana do osób, które miały zamówiony newsletter
                    • moadek Re: Smyk online 09.11.15, 11:15
                      chyba nie wszystkichsad
                      • perspektywa13 Re: Smyk online 09.11.15, 11:26
                        Ale miałaś wczesniej zamówiony, czy dopiero zamówiłaś po informacji tutaj? Jeśli wcześniej to zerknij w spamie, koszu.
                    • olga727 Re: Smyk online 10.11.15, 10:31
                      perspektywa13 napisała:

> Informacja była przysłana do osób, które miały zamówiony newsletter

Ale który niusleter ? do stacjonarnego,czy netowego ?
                • lifecolor Re: Smyk online 09.11.15, 11:38
                  No własnie nie smile zamawiałąm wczoraj i było ok, dzis nie odejmuje uncertain
                  • sinceramente Re: Smyk online 09.11.15, 11:44
                    Skoro wczoraj już skorzystałaś z rabatu, to może z jednego adresu @ można tylko raz skorzystać z tej promocji?
                    • lifecolor Re: Smyk online 09.11.15, 11:51
                      tak,ale korzystałam z innego adresu
                      • sinceramente Re: Smyk online 09.11.15, 12:13
                        Do logowania w smyku przy składaniu zamówienia też?
                        Bo ja rano pobrałam kod rabatowy z maila "a", potem zalogowałam się do smyka z konta z adresem "b". Kod naliczyło.
                        Teraz wygenerowałam kod z adresu "b" i system nie przyjął kodu na koncie powiązanym z tym adresem (tym, na którym wcześniej robiłam zamówienie). Zrobiłam próbę, zalogowałam się na inny adres i wrzuciłam znów z kod konta "b" i tym razem kod wszedł.
                        • noo_noo Re: Smyk online 09.11.15, 12:48
                          Z tego co rozumiem, darmowa wysyłka jest od kwoty 149zł

"Kupuj ile chcesz, zamawiaj do domu i nie płać za dostawę!*

Dodaj do koszyka produkty za kwotę min. 149zł, a obniżymy ich wartość o koszty dostawy.

Kwota 13,90zł zostanie odliczona automatycznie od wartości koszyka.

*ważne do 9.11.2015 godz. 23:59"
                          • sinceramente Re: Smyk online 09.11.15, 12:51
                            Aaaaa... to my mówimy od dwóch różnych promocjach smile
                            Zgadza się odlicza koszty przesyłki od 149 zł. Przy darmowym odbiorze w salonie też smile I kod na 15% łączy się z tą promocją (tak jak było pisane wcześniej).
                          • patatajowa Re: Smyk online 09.11.15, 12:51
                            dobrze rozumiesz ,to było juz wspomniane na samym poczatku tego wątku...
    • lifecolor Nowy rabat-10zł przy kwocie min.149zł 10.11.15, 07:02
      ważny do 13.11 godz.08.59
      • lifecolor Re: Nowy rabat-10zł przy kwocie min.149zł 10.11.15, 07:14
        Strasznie zamotane te promocje-dziś przyznało 15 % rabatu, ALE tylko od nieprzecenionych (a podobno łączy się z innymi promocjami) i nie naliczyło 10 zł
        • ave-55 Re: Nowy rabat-10zł przy kwocie min.149zł 10.11.15, 08:36
          dokładnie, o 8:15 miałam jeszcze rabat 15% i 10 pln nawet na przecenione a teraz juz tylko 10pln sad
          • lifecolor Re: Nowy rabat-10zł przy kwocie min.149zł 10.11.15, 08:42
            próbuj kilka razy - mi raz przyznaje, raz nie,ale 10 zł jak nie było tak nie ma
          • lifecolor Re: Nowy rabat-10zł przy kwocie min.149zł 11.11.15, 05:52
            Wreszcie załapałam o co im chodzi. Jak dodam produkty do koszyka, to wszystkie promocje i rabaty łączą się.
            Natomiast jeśli chcę wrócić do zakupów, coś dokupić czy podejrzeć jakiś produkt z koszyka to -15% znika. Nie ma szans na jego odzyskanie smile Trzeba usunąć wszystko z koszyka i zalogować się jeszcze raz z innego smykowego konta. Zamotane i czasochłonne jak nie wiem, ale ceny ostateczne naprawdę są super.
            • centurion Re: Nowy rabat-10zł przy kwocie min.149zł 11.11.15, 07:58
              A czy kod ze zniżką na 15% można połączyć ze zniżką na 5% LuxMed? Czy da się wpisać tylko jeden wybrany kod?
              • lifecolor Re: Nowy rabat-10zł przy kwocie min.149zł 11.11.15, 08:09
                mi sie nie udało połączyć
              • olga727 Re: Nowy rabat-10zł przy kwocie min.149zł 12.11.15, 12:27
                centurion napisał:

> A czy kod ze zniżką na 15% można połączyć ze zniżką na 5% LuxMed? Czy da się wp
                > isać tylko jeden wybrany kod?
                >
                Taki kod: 5% LuxMed trzeba wpisać,czy samo LuxMed ?
    • jaszewcowa zamówienie jakieś jaja 12.11.15, 10:21
      Zamówiłam na smyku z rabatem -15 % i za przesyłkę -13.9 kilka zaawek dla dziecka. Przysłali mi wiadomość ze wysyłają ale cześć zamówienia, a jednej rzeczy (oczywiście najdroższej) niby nie posiadają. Choć mimo wszystko cały czas ona wisi na stronie i jest napisane, ze dosteonoscw magazynie i wysylka 24h. Z ciekawosci zadzwonilam na infolinie czy dostepne, Pan twierdzi ze dostapne i wysylaja. Jak zapytalam wiec dlaczego anulowali mi z zamowienia skoro caly czas dostepne na stronie, to Pan zebym nowe zamowienie zrobila itd... ale ja oplacilam z gory i nie zamierzam drugi raz wtapiac pieniedzy. Pan zaczal krecic, ze musi dopytac i oddzwoni i cisza... wałek jakiś... co robić?
      • ave-55 Re: zamówienie jakieś jaja 12.11.15, 10:37
        Miałam tak samo z grą Kto to był?. Wywalili z zamówienia twierdząc ze nie ma chodź na stronie da się zamówić. Anulowałam zamówienie i zrobiłam nowe dobierając inna grę, kasę oddali dosyć szybko.
        • jaszewcowa Re: zamówienie jakieś jaja 12.11.15, 11:13
          Tyle ,że mnie nowe zamówienie nie interesuje, gdyż specjalnie robiłam większe zakupy, zeby ceny były korzystne, a takiej juz nie uzyskam. Po co człowiekowi problemow robia niepotrzebnie, z ich winy do której się nawet nie poczuwają...
          • jaszewcowa Re: zamówienie jakieś jaja 12.11.15, 11:15
            I nawet nie sa w stanie wyjaśnić sytuacji po kilku telefonach. Rozwiązanie ich jedyne robić nowe zamówienie...dziękuje za takie zakupy...
            • ichmama Re: zamówienie jakieś jaja 12.11.15, 11:44
              Miałam podobną sytuację przy jednej z takich promocji w smyku. Okazało się, że połowy zamówienia, zwłaszcza tych rzeczy na których mi zależało nie ma już w magazynie. Straasznie nie lubię jak mnie sprzedawca robi tak w jajo, pisząc że przedmiot dostępny, a w rezultacie go nie ma. Nasmarowałam im maila, więc w ramach przeprosin dali mi jakiś kupon rabatowy do wykorzystania przez jakiś tam okres.
              Mam dziś odebrać zamówienie z -15% i jestem ciekawa, czy wszystko będzie, bo udało mi się dorwać kilka fajnych rzeczy na tej promocji.
              Generalnie to w smyku ceny mają zawsze mega drogie, ale ten online jest trochę bardziej ludzki niż stacjonarny.
              • jaszewcowa Re: zamówienie jakieś jaja 12.11.15, 11:52
                Nie lubie takich sytuacji. Człowiek traci niepotrzebnie czas i nerwy.a i tak guzik sie dowie. Dowiedzialam sie tyle ze czesci anulowanej nie dostane. Moge sobie jedynie domowic w drugim zamówieniu...I od nowa płac za wysyłki itd... W innych sklepach jak nie mieli pełnego zamówienia, wysłali zapytanie choć co robić wysyłać, czy poczekac aż dostaną itd. Poczekałam dłuzej ale przynajmniej dostalam cale zamowienie. A tu produkt dostepny ale nie dla kazdego jak widać...
                • kopersmith Re: zamówienie jakieś jaja 12.11.15, 14:19
                  Ja osobiście nigdy nie byłem przekonany do zakupów online. Ja muszę produkt wziąć do ręki i obejrzeć inaczej nie kupie. Jeśli mieszkacie w Warszawie to polecam odwiedzić smyka w Factory Annopolu - robi wrażenie. To chyba największy Smyk Polsce a na pewno jeden z największych. Zwłaszcza, że odkąd zrobili S8 można tam błyskawicznie dotrzeć.
                  • karolina-rzeszow Re: zamówienie jakieś jaja 12.11.15, 14:45
                    A w smyku faktycznie wyjątkowo ciężko robi się zakupy online. Wczoraj przyszły do mnie dwie pary spodni dresowych rozmiar 92. Jedne dość wąskie i mają jeszcze sznureczek w pasie, żeby można było zwęzić, a drugie o 5 cm w pasie szersze i już bez sznureczkauncertain No i te pierwsze są idealne, a drugie dosłownie lecą córce z tyłka. No i będę musiała oddaćuncertain
                  • jaszewcowa Re: zamówienie jakieś jaja 12.11.15, 16:56
                    Produkty widziałam na żywo wcześniej, te które zamówiłam. To realizacja zamówienia tragiczna. Nic nie wiem dalej. Mieli oddzwonić i cisza. Ceny wyszły ciekawe ze względu na ich oferowane rabaty. Podejrzewam,że nawet za dobre dlatego takie cyrki... zmuszając do kolejnych nowych zakupów...
                    • ichmama Re: zamówienie jakieś jaja 13.11.15, 07:43
                      Do mnie zamówienie dotarło jednak kompletne. Jestem zadowolona, kupilam wymarzone perfumy, pociąg szczeniaczka dla najmłodszego , zestaw lego friends i sporo fajnych ciuchów dla dzieci. Wyliczyli mi że rzekomo oszczedzilam połowę ceny, ale jak dla mnie to po prostu nie przeplacilam wink
                      Żałuję tylko, że nie sprawdzilam cen butów bartka, bo ppotrzebuję dla syna i znalazłam na smyku cenę do przyjęcia. Niestety nie mam już tego rabatu.. Może jeszcze ktoś ma do odstąpienia?..dla rodziny wielodzietnej, chmm? wink
    • sylwia7611 Czy nadal działa zapisanie się do newsletera 13.11.15, 07:04
      próbuje według instrukcji tu podanej i nic nie otrzymuje. Ani na nowy adres ani na stary sad
      • lifecolor Re: Czy nadal działa zapisanie się do newsletera 13.11.15, 07:52
        To loteria,ja dostałam 2 sposrod 5adresów, które regularnie używałam.
        Na żaden nowy nie dotarł
        • agni71 Re: Czy nadal działa zapisanie się do newsletera 13.11.15, 08:15
          Ja próbowałam na dwa stare adresy, nic nie dostałam, odpuściłam sobie
          • ichmama Re: Czy nadal działa zapisanie się do newsletera 13.11.15, 09:34
            Podejrzewam że już nie da się dostać kodu, natomiast sam kod działa do 30.go. Wczoraj wysylalam z dwóch adresów i cisza.
            • agni71 Re: Czy nadal działa zapisanie się do newsletera 13.11.15, 10:01
              ja próbowałam kilka dni temu i nic z tego, dałam sobie spokój z kombinowaniem
              • moadek Re: Czy nadal działa zapisanie się do newsletera 13.11.15, 14:21
                możecie dać spokój, napisałam do nich ,że koleżanka dostała, a ja nie i odpisali,że jednorazowo były wysłane nie do wszystkich
                • sylwia7611 Re: Czy nadal działa zapisanie się do newsletera 14.11.15, 09:54
                  buuuu szkoda.
                  A chciałam kupić coś droższego i 15% bardzo by sie przydało.
                  A może ktoś nie będzie korzystał i mógłby odstąpić?
    • krotanna Re: Smyk online 15.11.15, 16:18
      Mi się akurat zakupy udały. 2 zamówienia na ubrania na -50% minus jeszzcze koszty wysyłki i wszystko dotarło smile Ale będę odsyłać niektóre rzeczy, choć fajne. Za dużo po prostu nabrałam, bo często w dwóch rozmiarach ;| Jak ktoś zainteresowany to mogę nie odsyłać. Proszę o kontakt na gazetowego.
      spodnie dresowe polrowe na 74 takie Tekst linka za 8,50
      dresik na 80 taki Tekst linka za 26,50
      spodnie dresowe na 74 i na 80 takie Tekst linka za 8,10
      spodnie dresowe na 68 takie Tekst linka za 10,00
      pajacyk na 56 taki Tekst linka za 13,00
      kombinezon zimowy na 74 taki https://ecsmedia.pl/c/cool-club-kombinezon-chlopiecy-1-czesciowy-rozmiar-74-m-iext30500681.jpg za 46,40
      Wszystkie te rzeczy są już niedostępne, a już na pewno nie w tych cenach...
      Oczywiście do cen dojdą koszty wysyłki.
      • eszulczewska Re: Smyk online 19.11.15, 23:59
        Krotanna - ja jestem zainteresowana tym kombinezonem smile Pisze na gazetowego.
        • krotanna Re: Smyk online 20.11.15, 10:58
          odpisałam Ci odnośnie kombinezonu
      • junia15 Re: Smyk online 20.11.15, 07:57
        Krotanna jakim cudem te fajne spodnie dresowe 74 i 80 kupiłaś za 8,90?
        Supermarkety wyglądają i jeszcze ta cena ale to chyba nie -15% inna promocja była?
        • milenunia Re: Smyk online 20.11.15, 08:48
          był taki dzień ale wszystko rozeszło się bardzo szybko, ja już dawno nie cieszyłam się z zakupów w smyku jak własnie tego dnia , poza tymi spodniami dresowymi były dresiki które z tym kodem na -15% wychodziły po 20 zł www.smyk.com/cool-club-dres-chlopiecy-rozmiar-92,p1110515589,ubranka-dla-dzieci-p trzy pak body na długi rekaw 16 zł www.smyk.com/cool-club-body-z-dlugim-rekawem-3-pack-rozmiar-86,p1110679832,ubranka-dla-dzieci-p spodnie dzinsowe po 16 www.smyk.com/cool-club-spodnie-chlopiece-rozmiar-92,p1110517259,ubranka-dla-dzieci-p i wiele innych ale wszystko się rozeszło szybciutko albo podniesli cene znacząco
        • krotanna Re: Smyk online 20.11.15, 10:47
          50% było i odliczali koszty wysyłki 13,90, proporcjonalnie od każdej zamówionej rzeczy.
          • eszulczewska Re: Smyk online 20.11.15, 10:54
            Ktoranna - doszedl mail? Wyslalam na @gazeta.pl
    • redfilomena Re: Smyk online 15.11.15, 20:40
      Może ktoś nie wykorzystał, to chętnie bym wzięła na gazetowy wink
      • eszulczewska Re: Smyk online 20.11.15, 10:56
        Jest jakis obecnie rabat na smyk online?
    • tzka Re: Smyk online 20.11.15, 16:37
      Dzisiaj sie zapisalam wg "szyfru", podanego przez sinceramente (dzieki! smile) i od razu przyslali kod. Nie wiem, jak z jego dzialaniem, bo jeszcze nie probowalam. Chcialam kupic samochod Lego, jednak cena w Carrefour w promo z kuponami znizkowymi do 20% przebila ta ze Smyka.
      • eszulczewska Re: Smyk online 20.11.15, 21:42
        To jak nie potrzebujesz kodu to ja sie o niego moge usmiechnac? smile BO mi nic nie przysylaja niestety...
        • beti-w-79 Re: Smyk online 20.11.15, 22:16
          Ja również próbowałam wg wzoru i niestety nie przyszedł kod sad
          Próbowałam z kilku adresów mailowych..
          • olga78 Re: Smyk online 23.11.15, 09:13
            Cześć,

mnie przyszły kody. Tak jak ktoś pisał wcześniej, trudno zmodyfikować koszyk, bo wyrzuca przy ponownym wpisaniu kodu, ale pomaga wyczyszczenie historii przeglądania (Google chrome).

Dziś również połączyło ze zniżką -20 zł.

pozdrawiam.
            • noo_noo Re: Smyk online 26.11.15, 13:08
              czy kody Wam działają? Miałam z męża konta i niestety nie działa - wyświetla się info, że już wykorzystany.
              • ave-55 Re: Smyk online 26.11.15, 13:21
                spróbuj się wylogować ze smyka i zalogować jeszcze raz i wtedy wpisać kod
              • hanna79 Re: Smyk online 26.11.15, 13:26
                albo zmień przeglądarkę, też mi wyświetlało, że kupon już wykorzystany (mimo że nie był)), przy zmianie przeglądarki rabat wszedł.
    • magia Tylko dziś -20zł od kazdego zamówienia powyzej 199 23.11.15, 09:19
    • szmytka1 A na cyber monday czekacie? 26.11.15, 16:20
      Teraz Amerykanie mają święto dziękczynienia, czyli najbliższy poniedziałek powinien byc cyber monday. W zeszłym roku i 2 lata temu smyk miał. Jak myślicie, zaczaić się an coś? Jakie to były promocje, pamiętacie? Ja nie bardzo.
      • patatajowa Re: A na cyber monday czekacie? 26.11.15, 16:35
        ja znalazłam tylko watek z 2012 ,nie pamietam z zeszłego..
        forum.gazeta.pl/forum/w,583,140716680,140716680,Cyber_monday_w_Smyku_45_.html
    • lifecolor Rozsylaja nowe maile 20.12.15, 05:36
      Z 20%rabatu za zapisanie na newsletter
    • lifecolor Re: Rozsylaja nowe maile 21.12.15, 04:55
      Wysylaja maila z prosba o zapisanie sie do newslettera. Kod 20% okazal sie kodem jednak na 15%. Kod przyszedl tylko na 1poczte, ostatnio na 3.
      I tak ceny wychodza niezle, dodatkowo zwrot kosztow dostawy jak ostatnio.
    • junia15 Re: Rozsylaja nowe maile 29.12.15, 14:03
      cz teraz są jakieś dodatowe % z newslettera oprócz głośnych -70% online?
    • aga_tka81 Posiada ktoś zbędny kod 29.12.15, 18:43
      Zapisywałam się na newsletter przed kilkoma dniami, ale już nie rozsyłają, posiada ktoś zbędny kod? Jeżeli tak to proszę o przesłanie na gazetowego maila.
      • fredy58 Re: Posiada ktoś zbędny kod 03.01.16, 16:33
        Czy są dodatkowe jakieś kody do smyka zostałam bez kurtki narciarskiej dla córki i fajnie by było coś jeszcze zyskać
        • fredy58 Re: Posiada ktoś zbędny kod 03.01.16, 21:56
          nikt nic - ???
          • dorga1 Re: Posiada ktoś zbędny kod 04.01.16, 10:37
            Potrzebuję jakiś kod na zabawki. Czy ktoś coś wie???
    • lifecolor Re: Smyk online 29.01.16, 18:00
      Bardzo dobre ceny wychodzą, nie wiem skąd, ale nalicza sie rabat na outlet po 12 zł.
      Np. te śpiochy za 8zł:
      www.smyk.com/cool-club-polspiochy-dziewczece-rozmiar-74,p1110564725,ubranka-dla-dzieci-p
      • lifecolor Re: Smyk online 29.01.16, 18:01
        Takie bluzki po 15:
        www.smyk.com/cool-club-bluzka-z-krotkim-rekawem-rozmiar-140,p1110676251,ubranka-dla-dzieci-p
        • junia15 Re: Smyk online 30.01.16, 10:22
          Wczoraj odbieralam 3 zamowienia w empiku i nie wiem czy ktoś już pisał na forum, ale przekazuje - od 1 lutego nie będzie już darmowej dostawy do empiku ani zwrotów smykowych zamówień
          Ehhh nie wiedziałam że to już tak szybko zlikwidująsad(
      • niki36712 Re: Smyk online 30.01.16, 10:52
        Outlet - ubrania - zyskaj nawet 12zł rabatu!*
        *Dodatkowy rabat na ubrania:
        - przy zamówieniu za min. 69zł, otrzymasz 7zł rabatu,
        - przy zamówieniu za min. 99zł, otrzymasz 12zł rabatu.

*promocja dotyczy oferty w sklepie internetowym SMYK.com i trwa do 31.01.2016r. do godz. 23:59 lub do wyczerpania zapasów
        **promocja nie łączy się z kodami rabatowymi
    • aniapet Re: Smyk online 30.01.16, 13:19
      Chyba nie działa już opcja odbioru w Empiku. Chciałam zaopatrzyć swoich chłopaków w spodnie powyżej 140 cm (wyrastają mi błyskawicznie z portek). Mimo że pod każdą rzeczą była opcja Odbiór w salonie Empik, pod zsumowanym zamówieniem wyskoczyła Dostawa przesyłką kurierską, to zamówienie nie może być zrealizowane w salonie Empik. Szkoda, chciałam jeszcze skorzystać z darmowej dostawy na przecenione ciuchy, a tu klops. Ale i tak zamówiłam, przesyłka 6,90.
      • natalek79 Re: Smyk online 30.01.16, 15:05
        dziwne...ze dwie godz temu robiłam zamówienie z odbiorem w empiku...bez problemowo
        • miwusia1977 Re: Smyk online 30.01.16, 15:15
          ja wlasnie sprawdziłam i w moim Empiku nadal można odebrać
      • tweety_28 Re: Smyk online 30.01.16, 15:47
        Właśnie zrobiłam zamówienie z odbiorem w empiku więc jeszcze działa smile
        Pierwotnie jak miałam w koszyku buty, ta opcja nie była dostępna, usunęłam i po problemie wink
        • aniapet Re: Smyk online 30.01.16, 15:56
          Już wiem, opcja jeszcze działa. Jedne ze spodni nie podlegają pod odbiór w empiku. Trudno, i tak są w dobrej cenie.
          • olesia301 Re: Smyk online 30.01.16, 16:19
            ja też przed chwilą 2 bluzki synowi kupiłam z odbiorem w empiku
            • amalota Re: Smyk online 30.01.16, 16:23
              A ja doszłam do tego, ze do mogę zamówić maksymalnie dwie rzeczy, żeby można było odebrać w moim empiku, więc zamówienia rozbijam po 2 szt. max.
        • olga727 Re: Smyk online 30.01.16, 16:41
          Ale punktów,payback już niestety nie naliczają. uncertain
          • olesia301 Re: Smyk online 30.01.16, 17:00
            nie? a mnie za pytało czy chcesz pkty pay back.
          • olga727 Re: Smyk online 30.01.16, 17:05
            Pomyłka:naliczają do 22 lutego. wink
            • patatajowa Re: Smyk online 30.01.16, 17:41
              nie przesadzasz troche z wielkościA SYGNATURKI?
              • aniapet Re: Smyk online 30.01.16, 18:17
                Dobrałam jeszcze trzy koszulki na wiosnę dla dzieci, teraz bez problemu wszedł odbiór osobisty.
                • dialam Re: Smyk online 30.01.16, 19:13
                  mi się udało jedynie zamówić 2 x 3-pak skarpetek - przy trzecim trzypaku doliczało opłatę - no jak im się opłaca takie zamówienia za free wysyłać, to co zrobię tongue_out
              • olga727 Re: Smyk online 30.01.16, 20:04
                Jest gdzieś napisane,jak duża powinna być ? Serio pytam.
                • lifecolor Re: Smyk online 30.01.16, 20:21
                  to chyba loteria, zdarza sie, że np. jedne spodnie idą do punktu odbioru, te same w innym rozmiarze juz nie
                • patatajowa Re: Smyk online 30.01.16, 20:30
                  forum.gazeta.pl/forum/0,62499,2451881.html
                  • olga727 Re: Smyk online 31.01.16, 11:46
                    patatajowa napisała:

> forum.gazeta.pl/forum/0,62499,2451881.html
                    Dzięki. wink
                    • patatajowa Re: Smyk online 31.01.16, 13:43
                      o "oczojebnośći" nic nie ma co prawda w regulaminie ale to juz kwestia wyczucia...
                      • olga727 Re: Smyk online 31.01.16, 14:01
                        patatajowa napisała:

> o "oczojebnośći" nic nie ma co prawda w regulaminie ale to juz kwestia wyczucia
                        > ...
                        >
                        Czyżbyś słońca nie lubiła ? wink
                        • tweety_28 Re: Smyk online 31.01.16, 14:04
                          Nie chodzi tu o to co kto lubi, ale jak wygląda wątek po kilku Twoich wpisach i jak jest "niewygodny w obsłudze" sad
                          • olga727 Re: Smyk online 31.01.16, 14:20
                            To możesz zwinąć moją odpowiedź i nie ma problemu.
                            • tweety_28 Re: Smyk online 31.01.16, 14:29
                              > To możesz zwinąć moją odpowiedź i nie ma problemu.

Pozostawię to bez komentarza, szkoda mi palców sad
                              • olga727 Re: Smyk online 31.01.16, 15:20
                                To nie wyszukuj na siłę problemów. wink
                                • ladyjane Re: Smyk online 31.01.16, 15:25
                                  Zlituj się i idź się wyżywać na ematkę!
                                  • patatajowa Re: słodki rabat 04.02.16, 13:31
                                    Słodki rabat - dodatkowe 15zł rabatu!*
                                    *Przy zamówieniu ubrań za min. 99zł
                                    *promocja dotyczy oferty w sklepie internetowym SMYK.com i trwa do 04.02.2016r. do godz. 23:59 lub do wyczerpania zapasów
                                    **promocja nie łączy się z kodami rabatowymi
                                    • patatajowa Re: rabat 20% na ubrania 05.02.16, 09:20
                                      zamów ubrania cool club z nowej kolekcji za mininumum 49,99 zł i zyskaj dodatkowe 20% rabatu na pozostałe kolekcje ubrań.
                                      *promocja dotyczy oferty w sklepie internetowym SMYK.com i trwa do 08.02.2016r. do godz. 23:59 lub do wyczerpania zapasów
                                      **Promocja dotyczy wybranej oferty.
                                      ***Promocja nie łączy się z kodami rabatowymi.
                                      • lifecolor Re: rabat 20% na ubrania 05.02.16, 09:37
                                        Mają całkiem fajne nowe T-shirty z kolekcji Soft pop -dosyć długie,dopasowane, nierozciągnięte pod szyją:
                                        www.smyk.com/cool-club-t-shirt-dziewczecy-rozmiar-146,p1119919849,ubranka-dla-dzieci-p

• lifecolor Re: Smyk online 30.01.16, 18:44
        Moze mialas lacznie za duzo produktow. Ja wczoraj zamawialam z dostawa do salonu i bylo ok
        • junia15 Re: Smyk online 30.01.16, 19:10
          Na pewno za dużo łącznie produktów, ja właśnie dzielilam zamówienia i dało radęwink
          W sumie dziś chyba ostatnia szansa na free odbiór
          • marittka76 Re: Smyk online 31.01.16, 07:15
            A mozliwy jest darmowy zwrot w empiku, jesli mialam przesylke kurierska do domu?
            • lifecolor Re: Smyk online 31.01.16, 08:25
              wg regulaminu nie
              Konsument, który odstąpił od umowy ma obowiązek zwrócić produkt Spółce, niezwłocznie, jednak nie później niż 14 dni od dnia odstąpienia od umowy. Konsument może zwrócić przedmiot zamówienia w całości lub części:

a) w Punkcie Odbioru ? podczas odbioru przesyłki;

b) po odebraniu przesyłki w Punkcie Odbioru lub dostarczonej Pocztą Polską lub kurierem ? w terminie wskazanym w ust. 2 powyżej. Wówczas produkty, co do których Konsument odstąpił od umowy, należy odesłać do Magazynu lub ? w przypadku produktów odebranych w Salonie Empik ? zwrócić je w Salonie Empik.
            • olesia301 Re: Smyk online 31.01.16, 10:52
              ja czasem oddaję w empiku - tam gdzie odebrałam
            • agni71 Re: Smyk online 31.01.16, 10:59
              >A mozliwy jest darmowy zwrot w empiku, jesli mialam przesylke kurierska do domu?

Nie
    • lifecolor Miś za 5zł :) 11.02.16, 13:54
      przy zakupie ubrań >129zł
      www.smyk.com/promocja/mis-taniej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka