21.11.15, 10:26
Chciałabym kupić dzieciom boombox, nie wiem na co zwrócić uwagę. Podpowiecie coś? Warto kupić z pilotem? Dzieci w wieku 5 i 3.
Obserwuj wątek
    • zeldarg Re: Boombox 21.11.15, 10:51
      też szukam jakiegoś graidła dla 7miolatki - tyle że ja szukam z budzikiem, odtwarzaniem płyty CD (dobrze by było jakby czytał mp3, z USB to w ogóle rewelacja). Ktoś może coś polecić ?
      • eda_79 Re: Boombox 21.11.15, 18:50
        Ja wlasnie wczoraj zamowilam dla szesciolatka. Po dlugim przegladaniu stwierdzilam ze nie bede kupowac super sprzętu bo i tak moze dlugo nie wytrzymac. Wybralam Sony, jest kilka rodzajow. Moj za 320 zl odtwarza mp3, ma wejscie usb, programowane radio. Nie ma pilota, ale stwierdzilam ze mi nie zalezy, bo i tak sie bedzie ciagle gubil. Jesli komus chce to moze troche doplacic i miec bluetooth albo radio cyfrowe. Opinie ma dobre. W poniedzialek ma przyjsc to przetestuje osobisciewink
    • justynka_28 Re: Boombox 21.11.15, 23:05
      a ja zamówiłam takie dla 2,5 latka Blaupunkt BB5WH bo było białe big_grin bardzo fajnie gra, jest małe, nie ma pilota ani budzika ale ma wejsce na usb. jak rozwali to nie bedzie mi szkoda wink

• ave-55 Re: Boombox 22.11.15, 22:36
      www.redcoon.pl/B488506-Grundig-RCD-1445-USB_Radioodtwarzacze
      my mamy od kilku lat coś takiego, niestety wersję bez USB, nic się nie dzieje chodź córka intensywnie eksploatuje
      • zeldarg Re: Boombox 23.11.15, 15:37
        no przepadło, różowe zawsze wygra ;D wygląda na niewielkie, a na tym też nam zależy.
        • corrina_f1 Re: Boombox 23.11.15, 16:17
          www.toysrus.pl/mobile/toys/s?Dy=1&Nty=1&N=0&Ntt=boombox&x=0&y=0
          Nie znam się totalnie, czy dziś boombox to po prostu radio/cd odtwarzacz? Te powyżej chyba w dobrej cenie, ale może to jakiś badziew.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka