anmaszy 30.11.15, 09:06 mam w liście do gwiazd.. ale są dwie wersje, tańsza z zeszłego roku z reklam kojarzę i droższa z dwoma tunelami.. która lepsza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
o_l_a3 Re: La Cucaracha 30.11.15, 10:22 Nie mamy starej, ale ta nowa to taka szybka i prosta gra, zależy dla jakiego wieku ją planujesz.- córka ma 10 i trochę się przy niej nudzi, syn ma 6 i mu się podoba. Mi niekoniecznie... Odpowiedz Link Zgłoś
o_l_a3 Re: La Cucaracha 30.11.15, 11:14 to chyba jeszcze powinno być ok. Ja teraz żałuję, że nie kupiliśmy starej wersji, bo podobno jest super( ale nigdy nie graliśmy). Odpowiedz Link Zgłoś
ilonakrzeminska Re: La Cucaracha 30.11.15, 14:01 witam, my jeszcze nie graliśmy, dzieci już w tamtym roku chciały, ale ceny powalały, teraz kupiliśmy tą starrsza wersję, bo po prostu wydaje się, że tam może choć trochę trzeba pomyśleć, ta nowa jakoś mniej ciekawa się wydawała. kupiłam na akcji w carrefour, gdzie cena była 99 za starą, 119 za nową i bony na 20 %. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: La Cucaracha 30.11.15, 14:11 Stara mamy,taka sobie jest.Syn pogral pare razy i mu sie znudzila,za to pies jest do tej pory zachwycony karaluchem Odpowiedz Link Zgłoś
anmaszy Re: La Cucaracha 30.11.15, 14:29 kupiłam jednak tą starszą wersję, zobaczymy jak to będzie u nas Odpowiedz Link Zgłoś
anmaszy La Cucaracha gdzie stacjonarnie..? 09.12.15, 10:11 podbijam wątek, jako że chyba nie mam co liczyć na dostawę z urwis.pl a grę potrzebuję na ten weekend (urodz.) muszę się wybrać do jakiegoś centrum handl... Tylko do którego? Widziałyście gdzieś w fajnej cenie? chodzi mi o tą starą wersję.. czy teraz może nie ma już "fajnych" cen.. na ile mam się przygotować..? Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_1980 Re: La Cucaracha gdzie stacjonarnie..? 09.12.15, 11:55 Carreforur 99,99 zł - 30% w weekend na zabawki Odpowiedz Link Zgłoś
ivaz Re: La Cucaracha gdzie stacjonarnie..? 09.12.15, 12:01 Jak jesteś z Warszawy, wczoraj widziałam w Auchen w M1 Odpowiedz Link Zgłoś
anmaszy Re: La Cucaracha gdzie stacjonarnie..? 09.12.15, 12:22 B-szcz .. mam nadzieję że u nas w Auchan za tyle będzie - to fajna cena Odpowiedz Link Zgłoś
renna100 Re: La Cucaracha 08.11.17, 16:34 Odświeżam wątek. Ma ktoś porównanie obu wersji? Która fajniejsza? Odpowiedz Link Zgłoś