nstepnik 06.12.15, 10:53 Pytanie do posiadaczek, czy warto zainwestować w ten puder? Jesteście zadowolone czy uważacie za drogi bubel? Cena bardzo wysoka dlatego waham się juz od kilku lat ale może mikołaja bym sobie zrobiła. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patatajowa Re: Guerlain Meteorites 06.12.15, 11:32 nie mam wiec co do jakosci sie ne wypowiem, ale uwazaj przy zakupie bo to podobno jeden z kilku/nastu/dziesieciu najczesciej podrabianych kosmeyków na swiecie Odpowiedz Link Zgłoś
nstepnik Re: Guerlain Meteorites 06.12.15, 11:51 O kurcze, a chciałam kupić na mall albo iperfumy, bo tam 100 taniej Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_1980 Re: Guerlain Meteorites 06.12.15, 12:40 Szczerze? Dla mnie są lepsze rozświetlacze. Ten jest dla mnie przereklamowany. A jakiego efektu od niego oczekujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
nstepnik Re: Guerlain Meteorites 06.12.15, 12:54 Tego, o którym piszą czyli matu połączonego z rozswietleniem, efeku fotoschopa, ze piekna po nim bede Odpowiedz Link Zgłoś
nstepnik Re: Guerlain Meteorites 06.12.15, 12:56 photoshopa - głupi telefon ładnego wykończenia makijażu Odpowiedz Link Zgłoś
ali_ali Re: Guerlain Meteorites 06.12.15, 13:24 Mam 3 kolory podstawowe i 2 z limitek-szczerze? Nie używam ;-/ Lepsza jest paleta z Too Faced www.sephora.pl/Makijaz/Palety-i-Zestawy/Cera/Selfie-Powders-TFNOFILTER-Paleta-pudrow/P2160011 Kupiłam 2tyg temu i jestem zachwycona Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_1980 Re: Guerlain Meteorites 06.12.15, 14:02 Efekt photoshopa nie bierze się z jednej warstwy Zobacz sobie podkład Guerlain Lingerie i nawet jak na niego położysz transparentny puder to wygląda świetnie. To taki podkład jak ja to nazywam "do zdjęć" bo przez to że odbija światło to ukrywa wszelkie niedoskonałości i skóra wygląda idealnie bez efektu maski. Nie wiem czy będzie pasował do Twojego typu cery więc może najpierw poproś o próbkę. I na to Sensai Highlighting Powder wg schematu: zszywka.pl/p/konturowanie-twarzy-5677947.html lub jak lubisz mocne rozświelenie to rozświetlacz The Balm Mary Lou To taki idealny zestaw dla mnie, którego na pewno nie zrobią meteoryty, ani żaden jeden produkt w pojedynkę. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Guerlain Meteorites 06.12.15, 13:32 Nie no, efekt PS po meteorytach? Już szybciej po którymś z pudrów HD. Zanim światło dziennie ujrzały rozświetlacze - meteoryty były ok. Teraz wg mnie nie mają racji bytu, a o stosunku ceny do jakości to nawet nie wspomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: Guerlain Meteorites 06.12.15, 14:23 Mam i szczerze mówiąc nie wiem czym tu się zachwycać. Ja mam wrażenie, że świecę się po nim jak choinka. Używam na okazję 'świecące' typu sylwester, świeta, dyskoteka. Mam z 5 lat i bedę pewnie kolejne 5 używać. Kupione na bezcłówce więc raczej oryginał. Na Twoim miejscu bym sobie darowała ten zakup. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Guerlain Meteorites 06.12.15, 17:33 Jeśli marzysz, to sobie kup. 01 najfajniejsze. Miałam różne, również ten zmielony i w pudeło z masą perłową - przyjemne gadżety. Używam z przyzwyczajenia, tego efektu wow! nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
dwellajna Re: Guerlain Meteorites 06.12.15, 17:50 należę do osób (jest to dość liczna grupa), które nie widzą absolutnie żadnego efektu Meteorytów. odrobinę, naprawdę odrobinę rozświetla i to koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
nstepnik Re: Guerlain Meteorites 06.12.15, 18:05 Dzięki dziewczyny, chyba sobie wobec tego odpuszczę Odpowiedz Link Zgłoś
ofelia1982 Re: Guerlain Meteorites 06.12.15, 18:34 Miałam. Oryginał kupiony na lotnisku. Dla mnie jeden z bardziej przereklamowanych kosmetyków. Identyczny efekt mam po kulkach rozswietlajacych Wibo. Odpowiedz Link Zgłoś
jzabro Re: Guerlain Meteorites 06.12.15, 19:31 Ponoć Wibo wprowadza jakiś nowy produkt na wzór meteorytów. www.wibo.pl/pl/p-451-Puder+Star+Glow Wibo ma niektóre produkty bardzo dobrej jakości, jak np słynny już w blogach rozświetlacz diamond illuminator porównywalny do Mary- Lou Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Guerlain Meteorites 06.12.15, 21:02 hmm, ja ekspertka w dziedzinie makijazu nie jestem ale czy ta Krupinska na głownej nie jest jednak za bardzo rozswietlona? Odpowiedz Link Zgłoś
agilka50 Re: Guerlain Meteorites 06.12.15, 23:42 Mam, w wersji prasowanej i w kulkach.Ja używam go do wykończenia makijażu,uwielbiam jego zapach.Kulki mam ze 2,5 roku, natomiast prasowańca wymieniałam już wkład ze trzy razy- jestem od meteorytów uzależniona,przede wszystkim przez zapach - niezmienny ( w kulkach prawie 3 letnich też) oraz jakość- uważam że jest wysoka.Kup,zaryzykuj a sama ocenisz?? Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Guerlain Meteorites 06.12.15, 23:45 Mówisz o wersji Voyage? Kurcze, ile ludzi tyle gustów. Mój zachwyt wzbudza tylko puderniczka, podobnie jest z podkładem Parure - piękne opakowanie. 😉 Odpowiedz Link Zgłoś