Dodaj do ulubionych

Guerlain Meteorites

06.12.15, 10:53
Pytanie do posiadaczek, czy warto zainwestować w ten puder? Jesteście zadowolone czy uważacie za drogi bubel? Cena bardzo wysoka dlatego waham się juz od kilku lat wink ale może mikołaja bym sobie zrobiła.
Obserwuj wątek
    • patatajowa Re: Guerlain Meteorites 06.12.15, 11:32
      nie mam wiec co do jakosci sie ne wypowiem, ale uwazaj przy zakupie bo to podobno jeden z kilku/nastu/dziesieciu najczesciej podrabianych kosmeyków na swiecie wink
      • nstepnik Re: Guerlain Meteorites 06.12.15, 11:51
        O kurcze, a chciałam kupić na mall albo iperfumy, bo tam 100 taniej sad
    • lucyna_1980 Re: Guerlain Meteorites 06.12.15, 12:40
      Szczerze? Dla mnie są lepsze rozświetlacze. Ten jest dla mnie przereklamowany.
      A jakiego efektu od niego oczekujesz?
      • nstepnik Re: Guerlain Meteorites 06.12.15, 12:54
        Tego, o którym piszą czyli matu połączonego z rozswietleniem, efeku fotoschopa, ze piekna po nim bede wink

• nstepnik Re: Guerlain Meteorites 06.12.15, 12:56
          photoshopa - głupi telefon wink ładnego wykończenia makijażu
          • ali_ali Re: Guerlain Meteorites 06.12.15, 13:24
            Mam 3 kolory podstawowe i 2 z limitek-szczerze? Nie używam ;-/ Lepsza jest paleta z Too Faced www.sephora.pl/Makijaz/Palety-i-Zestawy/Cera/Selfie-Powders-TFNOFILTER-Paleta-pudrow/P2160011 Kupiłam 2tyg temu i jestem zachwycona
          • lucyna_1980 Re: Guerlain Meteorites 06.12.15, 14:02
            Efekt photoshopa nie bierze się z jednej warstwy wink
            Zobacz sobie podkład Guerlain Lingerie i nawet jak na niego położysz transparentny puder to wygląda świetnie. To taki podkład jak ja to nazywam "do zdjęć" bo przez to że odbija światło to ukrywa wszelkie niedoskonałości i skóra wygląda idealnie bez efektu maski. Nie wiem czy będzie pasował do Twojego typu cery więc może najpierw poproś o próbkę.
            I na to Sensai Highlighting Powder wg schematu:
            zszywka.pl/p/konturowanie-twarzy-5677947.html
            lub jak lubisz mocne rozświelenie to rozświetlacz The Balm Mary Lou
            To taki idealny zestaw dla mnie, którego na pewno nie zrobią meteoryty, ani żaden jeden produkt w pojedynkę.
    • thank_you Re: Guerlain Meteorites 06.12.15, 13:32
      Nie no, efekt PS po meteorytach? Już szybciej po którymś z pudrów HD.

Zanim światło dziennie ujrzały rozświetlacze - meteoryty były ok. Teraz wg mnie nie mają racji bytu, a o stosunku ceny do jakości to nawet nie wspomnę.
    • magia Re: Guerlain Meteorites 06.12.15, 14:23
      Mam i szczerze mówiąc nie wiem czym tu się zachwycać.
      Ja mam wrażenie, że świecę się po nim jak choinka. Używam na okazję 'świecące' typu sylwester, świeta, dyskoteka.
      Mam z 5 lat i bedę pewnie kolejne 5 używać. Kupione na bezcłówce więc raczej oryginał.
      Na Twoim miejscu bym sobie darowała ten zakup.
    • kropkaa Re: Guerlain Meteorites 06.12.15, 17:33
      Jeśli marzysz, to sobie kup. 01 najfajniejsze. Miałam różne, również ten zmielony i w pudeło z masą perłową - przyjemne gadżety. Używam z przyzwyczajenia, tego efektu wow! nie widzę.
    • dwellajna Re: Guerlain Meteorites 06.12.15, 17:50
      należę do osób (jest to dość liczna grupa), które nie widzą absolutnie żadnego efektu Meteorytów. odrobinę, naprawdę odrobinę rozświetla i to koniec.
      • nstepnik Re: Guerlain Meteorites 06.12.15, 18:05
        Dzięki dziewczyny, chyba sobie wobec tego odpuszczę smile
    • ofelia1982 Re: Guerlain Meteorites 06.12.15, 18:34
      Miałam. Oryginał kupiony na lotnisku. Dla mnie jeden z bardziej przereklamowanych kosmetyków. Identyczny efekt mam po kulkach rozswietlajacych Wibo.
      • jzabro Re: Guerlain Meteorites 06.12.15, 19:31
        Ponoć Wibo wprowadza jakiś nowy produkt na wzór meteorytów.
        www.wibo.pl/pl/p-451-Puder+Star+Glow
        Wibo ma niektóre produkty bardzo dobrej jakości, jak np słynny już w blogach rozświetlacz diamond illuminator porównywalny do Mary- Lou
        • patatajowa Re: Guerlain Meteorites 06.12.15, 21:02
          hmm, ja ekspertka w dziedzinie makijazu nie jestem ale czy ta Krupinska na głownej nie jest jednak za bardzo rozswietlona? wink
    • agilka50 Re: Guerlain Meteorites 06.12.15, 23:42
      Mam, w wersji prasowanej i w kulkach.Ja używam go do wykończenia makijażu,uwielbiam jego zapach.Kulki mam ze 2,5 roku, natomiast prasowańca wymieniałam już wkład ze trzy razy- jestem od meteorytów uzależniona,przede wszystkim przez zapach - niezmienny ( w kulkach prawie 3 letnich też) oraz jakość- uważam że jest wysoka.Kup,zaryzykuj a sama ocenisz??
      • thank_you Re: Guerlain Meteorites 06.12.15, 23:45
        Mówisz o wersji Voyage? Kurcze, ile ludzi tyle gustów. Mój zachwyt wzbudza tylko puderniczka, podobnie jest z podkładem Parure - piękne opakowanie. 😉

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka