Dodaj do ulubionych

meteoryty guerlain

29.07.15, 21:17
czy to naprawde taka rewalacja?
tak za mną chodzi i nie wiem, czy warto i czy naprawde od innych lepszy, mialam kulki, ale nie powalaly, nie jest to moj hit
a jesli tak, to ktory odcien? cera mocno naczynkowa, a typ urody raczej slowianski smile
Obserwuj wątek
    • asmarabis Re: meteoryty guerlain 29.07.15, 21:22
      Jak dla mnie baaardzo warto ( w ogole wszystko od Guerlain jest super) od kiedy kupilam lata temu to nie wychodze z domu bez pomiziania sie...
      • moofka Re: meteoryty guerlain 29.07.15, 21:23
        no ale jaki to efekt? beda mnie prosic o dowod? wink
        • lady-z-gaga Re: meteoryty guerlain 29.07.15, 21:27
          efekt jest taki, że świetnie zespala się ze skorą, wygląda zdrowo i świeżo, rozświetla delikatnie ale jednak daje różowy odcień skory - dla mnie to raczej niekorzystne
          kupiłam odcień ciemniejszy, własnie ze względu na mniejszą ilość różowych kulek, ale i tak mi nie pasuje, spróbuję wrócic do niego zimą, może będę w tym wyglądać lepiej
          • moofka Re: meteoryty guerlain 29.07.15, 21:31
            rozowy sad ja musze rozowego unikac raczej
            no trudno, z ciekawosci pojde do jakichs testerow zatem
            • lady-z-gaga Re: meteoryty guerlain 29.07.15, 21:39
              no własnie ja też słowiańska jestem, cera lekko naczyńkowa, we wszystkich podkładach i pudrach muszę miec żółty pigment, inaczej wyglądam niezdrowo
              i bardzo nad tym ubolewam, bo podziwiam z całego serca na zdjęciach wszystkie buzie tzw "krew z mlekiem", z subtelnym różowym blaskiem smile
            • 18lipcowa3 Re: meteoryty guerlain 29.07.15, 21:45
              moofka napisała:

> rozowy sad ja musze rozowego unikac raczej
              > no trudno, z ciekawosci pojde do jakichs testerow zatem

No ale one mają przecież kilka wersj kolorystycznych
    • ichi51e Re: meteoryty guerlain 29.07.15, 21:31
      O tak ekstra sa. Mialam te w puderniczce sprasowane ale rozwalilam niestety uncertain te w kulkach tez niezle sa
    • araceli Re: meteoryty guerlain 29.07.15, 21:34
      Dla mnie mooooocno przereklamowane. Żadnego spektakularnego wow nie było a cena z kosmosu.
    • black_halo Re: meteoryty guerlain 29.07.15, 21:35
      Nie radze kupowac bo strasznie uzalezniaja co jest nieznosne dla kieszeni. Ale je kocham.

Lepsze od kulek sa Meteorites Baby Glow - cos jak krem BB czy CC. Ja mieszam dodatkowo z baza Meteorites Perles Light. Faktycznie daje efekt wow.
    • miss_fahrenheit Re: meteoryty guerlain 29.07.15, 21:37
      Jeśli chcesz mieć bardzo delikatny puder, ładnie pachnący, lekki, ledwo wyczuwalny na skórze - warto. Jeśli chcesz spektakularnych efektów - nie warto.
    • thank_you Re: meteoryty guerlain 29.07.15, 22:18
      Ładne opakowanie i zapach, ale działanie bez szału. Lepiej kupić dobry rozświetlacz i umiejętnie się nim posłużyć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka